evde yemek pisiyor mu ?

iste bende bundan diyorum
bagirsaklari dugumlenir insanin
yoksa yesin tabi

evet hep kofte patates vs vs
sebze yiyor seviyor ama onunda hep kizartmasini ister
yani herseyin kizartikmisi olacak

Çok şükür bizim evde her yemek pişer ve hepsi yenir.
Kızım bazen yemek istemez hemen o yiyeceğin vücuda olan faydalarını anlatırız porsiyonu küçük olsa da yer.
Kışın pırasa, karnabahar, brokoli, ıspanak, kuru fasulye, nohut, barbunya
Yazın hemen hemen her hafta zeytinyağlı taze fasulye, karnı yarık, kabak dolması, yemeği, patlıcanın çeşitli yemekleri kızartması sarımsaklı yoğurtlu ohh miss.
Aklıma i,İlk gelen bunlar tabi bununla birlikte kırmızı et, sakatat bolca tavuk ve balık az miktarda tüketilir.
evde yemek pişmeyişini aklım almıyor, çalışıyorum ve öğle yemeklerini dışarıda yemek zorundayım bulunduğum yerde maalesef bolca kebapçı var ve ben ayda 1 yada 2 kez yiyorum o yüzden akşam yemeklerinde sulu yemek olmazsa olmazım.
Hafta sonu 2-3 çeşit yemeğimi yapar dolaba koyarım haftanın 5 günü bizi idare eder, eğer tahminimizden önce biterse anneme gideriz.

Benim esim de etsiz yemek sevmez, ha ben yapiyor muyum yapiyorum, oturup yiyor da ama doymuyormus, yemekten bikac saat sonra acikip iki yumurta kirip yiyor :)

bn kendime kucycuk tencerede yapiyorum
ama esim yemiyor
zitan ediyor bi kasik alir birakir beni deli ediyoe

benimde esim sebze yiyor seviyorda
alistirdim ama sulu yemek yemiyor
o sebzeyi kizart yesin
sanirim suya alerjisi var:)
o zaman sebze yemeklerini susuz yapabilirsin yani kendi suyuyla pisir.mesela yas fasulyeyi..biz bi karar aldik cocugumuzun yaninda biz sunu sevmeyiz yemeyiz demiycez cunku bende sevmiyorum yemiycem diyorlar..esiniz cocugunuz oldugunda boyle yaparsa kotu olur oda yemez.lutfen o yemiyor diye sizde kendinize yemek pisirmemezlik yapmayin.sonucta hamilesiniz yediklerinizle bebisinize sinyal gonderiyorsunuz.sizin ve bebeginizin iyi beslenmeniz gerekli.siz yemeklerinizi yapin onune koyun yemekte bu var ister ye ister yeme deyin ve baska bisey hazirlamayin.

canim cektimi hic acimam
valla saat 2ydi iyi hatirliyorum
bi sitede gezinirken bi baktim kadin cerkes mantisi tarifi veriyor sivadim kollarimi
saat 4 te isim bitti
dedim kalk len manti yiyelim

manyakmisin bile dedi bana bu saatte
benim kocam o saatte manti yaptim diye alnimdan sak diye oper ertesi gun koluma da bi bilezik bile takar

Ben de pek yemek yemem. Yani hazır pişmiş olursa, alırım bir tabak ama kahvaltılık bana da kolay geliyor.
2 yumurta kırarım, yanına da peynir, salam tamam işte

Benim eşim değil ama sevgilim de habire yediklerime karışır, bi yere gideriz istediğim yemeği beğenmez, yerim az yedin der, doydum derim daha da ye diye ısrar eder... Kusura bakmayın ama eşlerin bu tür tutumu çok rahatsız edici oluyor gerçekten. Normalde hiç kavga etmeyiz bu yemek konusunda birbirimize girdik resmen, sinir oldum artık

Ha tabi doğrusunu söylersiniz bu süreçte de evinizde kendi tercih ettiğiniz yemekleri yapabilirsiniz ancak koca adamı çocuk gibi zorlamak niye? Yaptığı tamamen sağlıksız kendi de ileride bunu anlar zaten ama insanlar kolay kolay değişmiyor malesef siz de çok takmayın bence

tabi ki her insan istedigini yer
ama surekli kizaa vs yemek onun ileride yasayacagi rahatszliklari gormeme engel olamaz .

en axindan bi kase corba yemeli
doydumu doymafimi o bilir ona brsey diyemem

bnm esim tatli hastasidir.
bnde senin gibiyim hicbirini yemem cikolotada dahil
tatlidan nefret ederim
Yemek olsa hamur işleri hariç pek hayır demem. Ama ben üşeniyorum ya da bazılarını beceremiyorum. O yüzden hızlı şeyler daha iyi oluyor bana. Hepi topu 2 öğün yerim zaten, öyle uzun uzadıya bir şeyler yapmak saçma geliyor. 10 dakikada ye bırak ne olacak sanki diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…