iste bende bundan diyorumBenim eşimde öyleydi, onu yemem bunu yemem
Et olacak ya da kahvaltı
Korkuttum onu, kolon kanserine davetiye çıkartıyorusun hep böyle yenmez beslenmen lazım diye, bak sigarada içiyorsun ne olacak beş sene sonra falan =))
Üç yılda alıştı her şeyi yemeye, şimdi sulu yemek arıyor, daha önce alışmamış tencere yemeği yemeye, şimdi sevdi her şeyi yiyor. Siz de korkutmayı deneyin bence, başı ağrısa gıdasızlıktan falan deyiverin, yavaş yavaş aklına yer eder =)
Zıkkım kökü pişir bence bu akşamkizlar ya ben turetiyorum kendimce biseyler
nettende bakiyorum afilli biseyler
ama esim kanmiyor iste
evet hep kofte patates vs vsSizi çok iyi anlıyorum.
Benim eşim de öyle, yediği şeyler kahvaltı,kızartma,fast food..
Onun dışında çorba sevmez, 2 tane sebze yemeği yer ( zorla ) taze fasulye ve barbunya.
İki günde bir evde bunun kavgası var.
tamamZıkkım kökü pişir bence bu akşam
bn kendime kucycuk tencerede yapiyorumÇok şükür bizim evde her yemek pişer ve hepsi yenir.
Kızım bazen yemek istemez hemen o yiyeceğin vücuda olan faydalarını anlatırız porsiyonu küçük olsa da yer.
Kışın pırasa, karnabahar, brokoli, ıspanak, kuru fasulye, nohut, barbunya
Yazın hemen hemen her hafta zeytinyağlı taze fasulye, karnı yarık, kabak dolması, yemeği, patlıcanın çeşitli yemekleri kızartması sarımsaklı yoğurtlu ohh miss.
Aklıma i,İlk gelen bunlar tabi bununla birlikte kırmızı et, sakatat bolca tavuk ve balık az miktarda tüketilir.
evde yemek pişmeyişini aklım almıyor, çalışıyorum ve öğle yemeklerini dışarıda yemek zorundayım bulunduğum yerde maalesef bolca kebapçı var ve ben ayda 1 yada 2 kez yiyorum o yüzden akşam yemeklerinde sulu yemek olmazsa olmazım.
Hafta sonu 2-3 çeşit yemeğimi yapar dolaba koyarım haftanın 5 günü bizi idare eder, eğer tahminimizden önce biterse anneme gideriz.
ya yesinde doymasin valla:)Benim esim de etsiz yemek sevmez, ha ben yapiyor muyum yapiyorum, oturup yiyor da ama doymuyormus, yemekten bikac saat sonra acikip iki yumurta kirip yiyor :)
o zaman sebze yemeklerini susuz yapabilirsin yani kendi suyuyla pisir.mesela yas fasulyeyi..biz bi karar aldik cocugumuzun yaninda biz sunu sevmeyiz yemeyiz demiycez cunku bende sevmiyorum yemiycem diyorlar..esiniz cocugunuz oldugunda boyle yaparsa kotu olur oda yemez.lutfen o yemiyor diye sizde kendinize yemek pisirmemezlik yapmayin.sonucta hamilesiniz yediklerinizle bebisinize sinyal gonderiyorsunuz.sizin ve bebeginizin iyi beslenmeniz gerekli.siz yemeklerinizi yapin onune koyun yemekte bu var ister ye ister yeme deyin ve baska bisey hazirlamayin.benimde esim sebze yiyor seviyorda
alistirdim ama sulu yemek yemiyor
o sebzeyi kizart yesin
sanirim suya alerjisi var:)
ya yesinde doymasin valla:)
benim kocam o saatte manti yaptim diye alnimdan sak diye oper ertesi gun koluma da bi bilezik bile takarcanim cektimi hic acimam
valla saat 2ydi iyi hatirliyorum
bi sitede gezinirken bi baktim kadin cerkes mantisi tarifi veriyor sivadim kollarimi
saat 4 te isim bitti
dedim kalk len manti yiyelim
manyakmisin bile dedi bana bu saatte
yani tabi o saatte bak kofte patates diyip karsisna gecseydimbenim kocam o saatte manti yaptim diye alnimdan sak diye oper ertesi gun koluma da bi bilezik bile takar
olmaz sagliksizBen de pek yemek yemem. Yani hazır pişmiş olursa, alırım bir tabak ama kahvaltılık bana da kolay geliyor.
2 yumurta kırarım, yanına da peynir, salam tamam işte
Ama ben kızartma, ekmek ve de şekerli gıdaları tüketmem.olmaz sagliksiz
tabi ki her insan istedigini yerBenim eşim değil ama sevgilim de habire yediklerime karışır, bi yere gideriz istediğim yenegi beğenmez, yerim az yedin der, doydum derim daha da ye diye ısrar eder... Kusura bakmayın ama eşlerin bu tür tutumu çok rahatsız edici oluyor gerçekten. Normalde hiç kavga etmeyiz bu yemek konusunda birbirimize girdik resmen, sinir oldum artık
Ha tabi doğrusunu söylersiniz bu süreçte de evinizde kendi tercih ettiğiniz yemekleri yapabilirsiniz ancak koca adamı çocuk gibi zorlamak niye? Yaptığı tamamen sağlıksız kendi de ileride bunu anlar zaten ama insanlar kolay kolay değişmiyor malesef siz de çok takmayın bence
bnm esim tatli hastasidir.Ama ben kızartma, ekmek ve de şekerli gıdaları tüketmem.Orada ayrılıyoruz.
Yemek olsa hamur işleri hariç pek hayır demem. Ama ben üşeniyorum ya da bazılarını beceremiyorum. O yüzden hızlı şeyler daha iyi oluyor bana. Hepi topu 2 öğün yerim zaten, öyle uzun uzadıya bir şeyler yapmak saçma geliyor. 10 dakikada ye bırak ne olacak sanki diyorum.bnm esim tatli hastasidir.
bnde senin gibiyim hicbirini yemem cikolotada dahil
tatlidan nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?