- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Babamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?