evde yemek yok

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Babamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?

neden aynı tabaktan yiyorsunuz, iki ayrı tabağa koy yemekleri öyle yiyin, böylece aç kalmazsın.
bir de fazla kuruntulusun sanki, senden iş istemesini bile yemeği haketmene bağlamışsın, evet senden iş istemesi normal değil, koca adam kendi atletini kendisi katlamalı ama bunu sana vereceği yemeğin karşılığı olarak istediğini hiç sanmıyorum.

Kendi yemeğini kendin yap babana yapma o iş yerinden yesin. Ayrıca çekinecek birşey yok acıktım demeyi bilmelisin. Baban o senin sana bakmak zorunda! Sen az yiyorsun ye doydun sanıyordur. En kötüsü ekmek peynir ye yani.

Yumurta al eve hiç harçlık vermiyor mu acıkınca kır kır ye
Onları sayıyla yiyoruz. Hafta içi kahvaltı yapmıyorum erkenden okula gittiğim için. Yumurta da kırmam zaten hafta sonu babamla yiyoruz onu da kesiyor iki yumurtayı aynı tabakta kimse yetecekse artık 3 dilim anca düşüyor

okuldaki hamburger kaç para?

her gun harçlığınla aç bitir salam sucuk
bi kaç yumurta
ekmek
üçgen peynir falan al
makarna al
hiç bişey yiyemezsen makarna yersin

Odana sakla yahu bardak çorba al kıtır ekmek al bi su ısıtır yersin.odana sakla bi yere abur cubur al

Yahu patates haşla, kızart bazen . Olmadı hazır çorba yap. 1 paket makarna ne kadar? Omlet yap tost yap ne bilim yemek Yok demen çok saçma geliyor. Öğrenciler nasıl yaşıyor sence öğrenci evinde . Heleki aynı evde yaşayan erkek öğrenciler ; şimdilik tanıdığım eşdost tanıdıktan öğrenci evinde açlıktan ölenini duymadım ben?!

Son düzenleme:
1 liraya hazır noddle lar var, bardakta yapılan çabuk çorbalar var, ben işyerinde yemeğe çıkmak için vakit kaybetmek istemediğimde bunları yiyorum,
yine 1-3 liraya ekmek, aç bitir, üçgen peynir falan alabilirsin.
bimin abur cuburları çok ucuz 50 kuruşa bisküviler var, hiç yoktan iyidir.
hayatım boyunca en parasız kaldığım zamanda bile hiç aç kalmadım, çok pisboğazım galiba, hiçbir şey bulamazsam çayla ekmek yer yine karnımı doyururum

Biraz açık yazar mısın derdini pek anlayamadım ? Annen nerede mesela ? Babana neki senin yediğin iki lokmadan ?

Babalarin her zaman kiz cocuklarindan boyle beklentileri olur. Yanlis yorumluyorsunuz bence.
Bunun disinda ayri tabaklarda yiyin ayni tabakta yemeyin. Aksam acikinca makarna menemen tost patates kizarmasi salatasi gibi pratik seyler yapin.
Emin olun hic bir babaya evladinin yedigi cok gelmez. Sizi nasilsa az yiyiyor doyuyor diye goruyor. doymadigunizi belli edin misal durum kucuk geldi ' ayyy baba keske bi tane dahha olsaydi cok guzelmis ' gulerek soyleyin. Bir daha size de buyuk alir

gerci bu zamanda nasil aileler görüyoruz ama babaniz size diyormus iste az yiyorsunuz diye. acik acik konussaniz? sonucta canta ayakabi istemiyorsunuz yemek istiyorsunuz. belki daha dikkat eder - istediginiz yemekleri getirir. hem simdi ögrenmezseniz ne zaman ögrenceksiniz en azindan yaka yuka ilerisi icin yemek yapmasini ögrenirsiniz ilerde babanizada pay düser... böyle diye bilirsiniz.

Babam bir ara kıyafet almıyordu. Anneme şikayet ettim dava açtı da. Şimdi kıyafet alıyor. Lisenin ilk senesi hiç kıyafet almadı mesela. Sonra dava açılınca duygu sömürüsü yaptı bilmiyordum diye. Halbuki para vermek istemedi bide uğraşmak istemedi. Utanıyorum açım demeye şuan. Babama dedim ki dürümle doymadım o da dediki dürüm doyurmaz ama yedikten sonra midene oturur tok hissedersin. Ee baba az bişey yiyip aç kalınca da insan bir süre sonra tok hisseder dedim olur mu öyle şey diyor. Bir kafeye gitsek kendine çay söylüyor bana içmezsin dimi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…