- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Haftalık paramı okulda harcıyorum hergün 7 lira yanı okulda bir hamburger 5 lira 4 liralık ta var1 liraya hazır noddle lar var, bardakta yapılan çabuk çorbalar var, ben işyerinde yemeğe çıkmak için vakit kaybetmek istemediğimde bunları yiyorum,
yine 1-3 liraya ekmek, aç bitir, üçgen peynir falan alabilirsin.
bimin abur cuburları çok ucuz 50 kuruşa bisküviler var, hiç yoktan iyidir.
hayatım boyunca en parasız kaldığım zamanda bile hiç aç kalmadım, çok pisboğazım galiba, hiçbir şey bulamazsam çayla ekmek yer yine karnımı doyururum
Babam bir ara kıyafet almıyordu. Anneme şikayet ettim dava açtı da. Şimdi kıyafet alıyor. Lisenin ilk senesi hiç kıyafet almadı mesela. Sonra dava açılınca duygu sömürüsü yaptı bilmiyordum diye. Halbuki para vermek istemedi bide uğraşmak istemedi. Utanıyorum açım demeye şuan. Babama dedim ki dürümle doymadım o da dediki dürüm doyurmaz ama yedikten sonra midene oturur tok hissedersin. Ee baba az bişey yiyip aç kalınca da insan bir süre sonra tok hisseder dedim olur mu öyle şey diyor. Bir kafeye gitsek kendine çay söylüyor bana içmezsin dimi diyor.
Babanın iş durumu çok mu kötü? Başka çocuğu var mı?Annen nerde ondan harçlık alabilme durumun yok mu?Babam bir ara kıyafet almıyordu. Anneme şikayet ettim dava açtı da. Şimdi kıyafet alıyor. Lisenin ilk senesi hiç kıyafet almadı mesela. Sonra dava açılınca duygu sömürüsü yaptı bilmiyordum diye. Halbuki para vermek istemedi bide uğraşmak istemedi. Utanıyorum açım demeye şuan. Babama dedim ki dürümle doymadım o da dediki dürüm doyurmaz ama yedikten sonra midene oturur tok hissedersin. Ee baba az bişey yiyip aç kalınca da insan bir süre sonra tok hisseder dedim olur mu öyle şey diyor. Bir kafeye gitsek kendine çay söylüyor bana içmezsin dimi diyor.
Tabak var bir sürü de biz kullanmıyoruz. Ya o fark etmesin diye peynir yumurta yemiyorum soruyor yedin mi diye bende hor görüyor diye hissediyorumYavrum ekmek yok mu?Koy içine biraz peynir ye.Ne bileyim bir makarna yap.Makarnanın ziyan olacak malzemesi yok.Harçlık veriyorsa ekmek peynir alacak para da verir.
Ayrıca neden tek tabak?Yok mu evde başka?
Ay Canim gerçekten içim sızladıBabamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
1 liraya hazır noddle lar var, bardakta yapılan çabuk çorbalar var, ben işyerinde yemeğe çıkmak için vakit kaybetmek istemediğimde bunları yiyorum,
yine 1-3 liraya ekmek, aç bitir, üçgen peynir falan alabilirsin.
bimin abur cuburları çok ucuz 50 kuruşa bisküviler var, hiç yoktan iyidir.
hayatım boyunca en parasız kaldığım zamanda bile hiç aç kalmadım, çok pisboğazım galiba, hiçbir şey bulamazsam çayla ekmek yer yine karnımı doyururum
Tabak var bir sürü de biz kullanmıyoruz. Ya o fark etmesin diye peynir yumurta yemiyorum soruyor yedin mi diye bende hor görüyor diye hissediyorum
Haftalık paramı okulda harcıyorum hergün 7 lira yanı okulda bir hamburger 5 lira 4 liralık ta var
Tabak var bir sürü de biz kullanmıyoruz. Ya o fark etmesin diye peynir yumurta yemiyorum soruyor yedin mi diye bende hor görüyor diye hissediyorum
Annemi yanında büyümem sağlıksızdı ondaneski konunu okudum sen neden kaç sene sana bakan dedenleri bırakıp geldin babamla yaşıycam diye?
annen mi gönderdi?
Haftalık paramı okulda harcıyorum hergün 7 lira yanı okulda bir hamburger 5 lira 4 liralık ta var
Olur mu öyle şey.Hiç öyle düşünme.Yemene bak sen.Zayıf düşersin ablacım.Bisküvi filan al odana koy yada galeta.Mideni bastırır en azından.Tabak var bir sürü de biz kullanmıyoruz. Ya o fark etmesin diye peynir yumurta yemiyorum soruyor yedin mi diye bende hor görüyor diye hissediyorum
Annemi yanında büyümem sağlıksızdı ondan
Noddlebikere yedim nasil kustum midem cikicakti yerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?