- 12 Şubat 2009
- 1.398
- 1.692
- 658
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Hayır anneme bana bakamaz maalesef. Annemin yanına gitmicem artık dedim babama o da dediki orda iyi bakım Yok herhalde yemek falan yapmıyor annen dedi. Orda çok yiyorum annem bana kendi hakkını bile veriyor oysaki. Ama çirkin oldum zayıfım ondan gitmek istemiyorum çirkin görülmek istemediğim için“Bazen beni arkadaşımın evine yolladı gitmek istemedim utana sıkıla gittim arkadaşımda kaldım. Babam rahat yatmak istiyor ya evde ondan. Neymiş aile göreyim diye yolluyormuş. Hayattan uzağım. Kafam gitmiş benim sanırım. Hiç bişey düzelmiyor. Beni babam hiç sevmiyor”
Böyle demişsin bir konunda. Canım dedenlere dönsen olmaz mı?
Bak canım. Senin verdiğin cevaplardan senin ezik psikolojisi yaşadığını anlıyorum. Şu anda sen bu durumu yemeğe bağlasan da ileride ciddi psikolojik sorunların olacak çünkü kendini savunmuyorsun, korku içindesin ki bu korkunun çoğunu kendin yaratıyosun. Sesini çıkarmazsan geleceğini kendi ellerinle karartırsın sana abla tavsiyesi. Cidden açık açık söylemelisin. Susma, korkma!Babam ayrı sofra kurulmasını sevmiyor. Mesela birlikte yicem illa. Ayrı yesek doyarım ama onla yiyince aç kalıyorum. Bide hep kuru fasulye nohut ben sevmiyorum onun sevdiği yemekler onlar. Ben yiyemiyorum. Zaten para olsa ben gider makarna alırım başka şey alır yaparım. Evde yoğurt olsa tabağa koyup yemek istiyorum ama onu da birlikte yiyoruz kızmaz belki yesem ama sorar kötü hissederim yani.
Biz de öğrenci evinde memleketten gelen menemen sosuna pilav yapmıştıkhiç öğrenci evinde kalmamışsın belli :)
biz öğrenci evinde ay sonunda ekmek arası kuru kayısı yemiş bir nesiliz, hiçbir koşulda aç kalmayız
Babam da yer o makarnadan.... o kendisinininde yemeyeceği şeye kolay kolay para vermezHamburgere vereceğin paranın çok altında bir fiyata mesela 1.25 tl ile makarna alabilirsin istediğin kadar da yersin..Sıkılırsan azar azar domates biber yumurta al melemen gibi bişey yap.Lise çağında genç kızsın aç kalman senin ayıbın olur bundan sonra ..
Ezik hissetmek istemiyorum zaten ezik hissediyorum herşeydebari her gun 2 ekmek al içine peynir koyar salça sürer yersin.
ayyy sen de ya
hor görürse görsün açtım yedim dersin sorarsa
napcak canını mı alıcak yani.
evde varken yememen çok acayip
tabak da kullan baban bişey derse ben yıkarım de
su, deterjan gider diye mi yedirmiyor başka tabakta?
Babam da yer o makarnadan.... o kendisinininde yemeyeceği şeye kolay kolay para vermez
Ekmek arası patates kızartması da yemişliğimiz varhiç öğrenci evinde kalmamışsın belli :)
biz öğrenci evinde ay sonunda ekmek arası kuru kayısı yemiş bir nesiliz, hiçbir koşulda aç kalmayız
Günlük harçlığın 7 tl derken yol parası hariç mi. Bak canım ben geçen gün bimden 1 litre süt bir paket corn flakes 4 adet yeşil elma yedim. Tam 4 akşam yetti bana bunlar. Toplam 8 tl ödedim.Babam da yer o makarnadan.... o kendisinininde yemeyeceği şeye kolay kolay para vermez
Biz de öğrenci evinde memleketten gelen menemen sosuna pilav yapmıştık
Ekmek arası patates kızartması da yemişliğimiz var
e yesinBabam da yer o makarnadan.... o kendisinininde yemeyeceği şeye kolay kolay para vermez
Hergün 7 lira mı bütçen yani,madem yemek olayı sıkıntılı 5 liraya hamburger değilde 1 simit yada pogaca al ye geri kalan paranla kendine makarna al,90 kuruş,bazı marketlerde tane ile yumurta satıyorlar kendine 2 tane alsan yersin.yarım kilo patates alıp odanda saklayabilirsin yarım kilosu en fazla 75 kuruş tutsun haşlayabilirsin,okula ekmek arası birşeyler götürebilirsin.Haftalık paramı okulda harcıyorum hergün 7 lira yanı okulda bir hamburger 5 lira 4 liralık ta var
ben de severdim bunu ketcap mayonez tursu falan :) patso haha :)Ekmek arası patates kızartması da yemişliğimiz var
İtiraf ediyorum benim de canım ara ara feci şekilde özlüyor. Tüp gecenin bi yarısı bittiğinde fırında yemek ısıtmayı bile icat etmiştik üstüne de mumla türk kahvemizi pişirip içtikonu hala yiyorum ben
Hey gidi günler heyben de severdim bunu ketcap mayonez tursu falan :) patso haha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?