evde yemek yok

Hamburgere vereceğin paranın çok altında bir fiyata mesela 1.25 tl ile makarna alabilirsin istediğin kadar da yersin..Sıkılırsan azar azar domates biber yumurta al melemen gibi bişey yap.Lise çağında genç kızsın aç kalman senin ayıbın olur bundan sonra ..

Hayır anneme bana bakamaz maalesef. Annemin yanına gitmicem artık dedim babama o da dediki orda iyi bakım Yok herhalde yemek falan yapmıyor annen dedi. Orda çok yiyorum annem bana kendi hakkını bile veriyor oysaki. Ama çirkin oldum zayıfım ondan gitmek istemiyorum çirkin görülmek istemediğim için

Bak canım. Senin verdiğin cevaplardan senin ezik psikolojisi yaşadığını anlıyorum. Şu anda sen bu durumu yemeğe bağlasan da ileride ciddi psikolojik sorunların olacak çünkü kendini savunmuyorsun, korku içindesin ki bu korkunun çoğunu kendin yaratıyosun. Sesini çıkarmazsan geleceğini kendi ellerinle karartırsın sana abla tavsiyesi. Cidden açık açık söylemelisin. Susma, korkma!

Babam da yer o makarnadan.... o kendisinininde yemeyeceği şeye kolay kolay para vermez

niye utanıyorsun ya? az çok anlarsın baban ne niyetle soruyor sana. mesela gelip "kızım bir şeyler yedin mi" mi diyor yoksa "dolapta yumurta vardı sen mi yedin" mi diyor?

ayrıca bakamayacaksa yapmasaydı afedersin eşek gibi senin karnını doyurmak zorunda. okulun yemekhanesi varsa ona kaydolayım falan de. belki de konuşmadığın içşn böyle hissediyorsun.

konuların hep kendi düşüncelerin üzerine. çıkıp da "babama doymuyorum dedim o da böyle böyle söyledi" demiyorsun hiç. bir konuşmayı dene,belki de sen yanlış düşünüyorsun.

Ezik hissetmek istemiyorum zaten ezik hissediyorum herşeyde

Babam da yer o makarnadan.... o kendisinininde yemeyeceği şeye kolay kolay para vermez

Canım olsun o da yesin ..Doymamaktan iyidir değil mi? Ya bilmiyorum 5 tl ile bir sürü sebze alınabilir tavada bi çevir hiç bişey yapamıyosan üzerine yoğurttur salça sosudur illa bişey çıkar ortaya..Biraz pratik yemek videolarına falan bak istersen ..

Günlük harçlığın 7 tl derken yol parası hariç mi. Bak canım ben geçen gün bimden 1 litre süt bir paket corn flakes 4 adet yeşil elma yedim. Tam 4 akşam yetti bana bunlar. Toplam 8 tl ödedim.

Biz de öğrenci evinde memleketten gelen menemen sosuna pilav yapmıştık

güzel olur bence ya, biz onu direk ısıtır ekmek banardık, pilavı daha makul geldi şimdi :)
öğrenci her şekilde karnını doyurur dimi, ah ah şimdi daha iyi çiğköfteciler var dürümü 3 tl, yoktu bunlar bizim zamanımızda
bizim malatyalı ev sahibi vardı, kayısının yaşından, pestiline her çeşidini getirirdi sağolsun, bi pilava koymadığımız kalmıştı

e yesin
1 paket makarna 500 gr.
1.5 lira
bi tencere yani en az 4-5 tabak yemek çıkar bi paket makarnadan

aferin ablacım aç aç otur öyle

külkedisi misin yahu? baban da sana en fazla ne yapabilir? dövüyor mu?

Haftalık paramı okulda harcıyorum hergün 7 lira yanı okulda bir hamburger 5 lira 4 liralık ta var
Hergün 7 lira mı bütçen yani,madem yemek olayı sıkıntılı 5 liraya hamburger değilde 1 simit yada pogaca al ye geri kalan paranla kendine makarna al,90 kuruş,bazı marketlerde tane ile yumurta satıyorlar kendine 2 tane alsan yersin.yarım kilo patates alıp odanda saklayabilirsin yarım kilosu en fazla 75 kuruş tutsun haşlayabilirsin,okula ekmek arası birşeyler götürebilirsin.

cocugum sen bizim sabrimizi zorlamak icin mi aciyorsun bu konulari??

ya gozuni seviyim gercek degilim ben de hepinizi trolluyorum de , yetti gari

yada ver adini sanini ozelden yardim esiyim sana , hep girmiycem okumiycam diyorum dayanamayip okuyorum konularini sonra uykularim kaciyor

ayy eziyet oldun bana be imdattttt diye bagirasim var yeminle

Babam ne dese kötü hissediyorum ben. Örneğin babama dedim ki yazın anneme gitmicem çok üzülecek dedem de dedim beni görmiyecği için. Yoo sevinir para gitmeyeceği için dedi. Sen olsan göbek atarsın dedem üzülür dedim. Sanki beni hiç kimse sevmezmiş gibi davranıyor. Bir kere kıyafet almaya gittik kuzenim ve babamla o zaman da hiçbişey beğenemedim kararsız olduğum için. Neymiş kuzenim benim arkamdan demiş ki Allah kahretsin amca keşke gelmeseydim falan. Bunu babam diyor. Herşeyde böylw konuşuyor. Beni seviyormuş da güya yapısı buymuş. Herşeyde böyle ezik yapıyor beni. Çarşıyada yollamıyor tek başıma insanlar kötüymüş beni kandırırlwrmış paramı elimden alırlarmış tek başıma kıyafet alamazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…