Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

salondakı mobılyalar harıc cok begendım evınıız bayıldım hatta

canım huzurlu ve mutlulukla oturun mutfagını cok begendım menunmusun mutfagından

Sağol dahada güzelleri senin olsun inşallah:)

valla canım salona tekrar mobilya alırsan ferah şeyler al günlük kullanmıyorsan duvar boyan filan ya da koltuk takımlarını beyaz krem arası bak
:) benım evim beyaz dusunuyordum ama krem rengi her sey tozu haftada bir alıyorum :))))))))))))) eski mobılyamda senınkı gbı klasıktı ıkı gunde bir toz alıyordum söylene söylene

:)))))))

evini çok çoook beğendim canım, maşallah sübhanallah, zamanla herşeyini gönlüne göre tamamlarsın inşallah. Sitene de baktım, maşallah çok cici bir kızın var, güzel etkinlikleriniz var, kıskandım demeden geçemeyeceğim Çok güzel zamanlar geçiriyorsun kızınla, takdir ettim seni. Allah herşeyi gönlünce nasip etsin, bana da seniniki gibi bir ev nasip etsin.

Çok sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah.sitemle ilgili ilk yorumu senden aldım yorumların içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum.yaşını medeni halini bilmiyorum ama genel bir dua edecem o yüzden sana Rabbim gönlündeki şeyleri hakkında hayra çevirip kabul etsin inşallah:))

Salon haric hersey hos zevkli secimleriniz var zamanla onunda en guzelini sececegine eminim Allah gule gule oturmak nasip etsin

amin canım, Allah razı olsun, Allah hepimize gönlüne göre bir hayat nasip eylesin. Yaşım 38 canım, 2 kızım var, Allah bağışlasın, biz de ev ve araba aldık, borçlarını bitirdik, sıra nasip olursa eşyaları yenilemeye geldi, buraya o yüzden bakıyorum fikir edinmek için. Evini de çok beğendim gerçekten, herşeyiyle çok güzel döşemişsin, darısı isteyenelerin başına.

evinize bayıldım, diğer topiclerde mutfak dolaplarınızın içlerini falan da görmüştüm, bir de balkonunuzu, çok zevklisiniz gerçekten. Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Evinizin çok hoş olduğunu söyleyerek başlayayım....Herşey çok zevkle seçilmiş ve biraraya getirilmiş..Ben yolluklarının markasını sorsam ayıp olurmu? öçok beğendim yolluk bakıyodum ve çok beğendim..Ayrıca evi güzel yapan eşyaların yanında temiz ve düzenli oluşu..bu yöndende bravo size...Huzurla oturun inşallah...

Tek kelimeyle HARİKa...Bayıldım evinize...MAşALLAH...Bloğunuzuda takibe aldım izninizle , içeriği hoşuma gitti (özellikle Cuma Yazıları) ... Allah biricik kızınız ve eşinizle güzel yuvanızda mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin inşALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…