Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Çok teşekkürler yorumun için.onu paşabahçeden aldım Sultan feneri vaya Osmanlı kandiliydi adı.

Uzun uzun yazdığın beğeni cümlelerin için çok teşekkür ederim. İnşallah en güzelleri senin olur.salonumda aslında fena değildir.klasik ama boğucu bir havası yok yakından.evin konseptine uymadığı doğru.güzel ve kaliteli bişey almak istiyorum evin genel havasına uyan.ama bu sene değil.

Ay ayrıntılı bir beğeni listesi ne hoşmuş teşekkür ederim.salonuma çok tepki geldi bende çok şaşırdım açıkçası tamam çok modern değil ama okadarda kötü değil.tek beğenmediğim televizyonluk ve üzerindeki eski tv.onuda biran önce atıp LCD tv koyacam.çokta beğenerek almıştım yıllar önce.ama zamana yenik düşüyor eşyalar şimdi daha modern eşyalar var.halımında açık renk ama leke tutmuyor.tek yaptığım mutfakta bir ıslak peçete bulunduruyorum ne dökülse hemen bekletmeden onunla siliyorum leke kalmıyor.temizliğide kolay.

Çok sağol.bende cevaplarım sorularını evini yeniliyorsun heralde.perdelerimin fonu tülü hepsi modoko harmancı home dan.

Çok teşekkürler.kızımın perdelerini 2 sene önce diktirmiştim fiyatı aklımda değil maalesef.modokoda diktirdim

Heeerşeyyyyyy harikaaaaaaaaaaaaa...
Hol, mutfak ve banyolara özellikle bayıldım !

Maşallaahhh

harikaa bir ev süper dizayn ve döşenmiş çok zevklisin ALLAH huzur içinde sağlıklı bir şekilde tüm ailenle yaşamayı nasip etsin ömür boyu AMİN
canım bişi sorucam girişteki welcome yazan saat ve mutfakta ki bisiklet şeklinde ki çiçek sepetini nerden aldın ve ne kadara aldın çok beğendim onlara bayıldım resmen almak istiyorum

Çok teşekkür ederim canım.bisiklet hediye ama burda biri nerde bulunur ve nekadar olduğunu yazmıştı çünkü çok beğenildi o bisiklet.saatide 2 sene önce Eminönü'nde 70 e almıştım sanırım.

maşallah çok güzel genell olarak eviniz
fakat ben salonunuzu beğenmedim.. daha şık ve sade olabilir diye düşünüyorum

evinizin her köşesi ayrı bir güzel maşallah yatak odanızda sultan yatağı gibi çok güzel, salonunuzu beğenmemişler bazı arkadaşlar ama bence orasıda çok ağır asil duruyo eminim o koltuklar çok rahattır mutlulukla oturun yeni evinizde

Çok teşekkürler her gören yatak odası için aynı şeyi söylüyor.salonum gerçekten çok rahat gündelik kullanıyorum misafirden misafire değil yani.çokta sağlam yıpransınlar diye gözlerinin içine bakıyorum neredeyse.

maşşallah evinize bayıldım ya.
çok zevkle döşemişsiniz belli
yalnız salon takımı demode kalmış.
kumaşlarının rengini değiştirebilirsiniz mesela.
yada ahşap kısımlarına beyaz boya çekebilrsiniz.
rengi çok boğuk geliyo
birde banyodaki meyve tabağını mutfağa alsanız daha ii olcak:)
yatak odanızdaki cibinlikte çok ağır olmuş odaya.
bebek odanızı nerden ne kadara aldınız acaba.
çok hoşlar
gerçi eviniz zaten bir harika:)
allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşş

Çok hoş çok beğendim özellikle mutfağınız tam benim tarzım, yatak odanız değişik o da çok hoşuma gitti. Güle güle, güzelliklerle oturun :)

evinizi detaylarıyla ne kadar güzel döşemişsiniz zevk ve maliyetle çok güzel olmuş mutfağınız salonunuz yatak odasının şıklığı ç.odası, hele o o. odasına bayıldımmmm turkuaz sevgisi bende öyleyim fakat evimin hiç bir yerinde yok o renk katacam inş.fikir oldu en azından... tebrik ediyorum sizi çirkin hiç birşey gözüme takılmadı insann evi kişiliğini yansıtır derler sizde kesin çok güzel birisiniz diyemeden geçmiyim dedim sağlıklı sıhhatli bir ömür boyu mutlu kalın güzel evinizde inşallahhhh

Çok teşekkürler yorumun için.yatak odam zaten klasik cibinliğin ağır hava vermesi ondan.sultan takımıydı.banyodaki meyve tabağıda sabun olması nedeniyle banyodaydı ama birkaç kişide öyle yazdı yrn mutfağa koyacam.çocuk odasıda yaklaşık ikibuçuk sene önce modokodan 4000 tlye almıştık perde halı toplam 5000 tl tutmuştu.

Ay o senin bakan gözlerinin güzelliği çok sağol canım.evde sevdiğim her rengi kullandım.turkuaz,mor,krem,kahve..bir yanım klasik bir yanım modern yani.evimi bende seviyorum dediğim gibi benim huzur sarayım.huzurum yoksa sarayı neyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…