aynı şeyleri düşünüyorum.sadece salon halılarınızı begenmedim.gerçekten begenmedim.onun dışında gördüğüm en güzel ev diyebilirm.
bir de salonda kapının önunde koltugun yanında yerde duran aksesuarı çok begendim nerden aldınız acaba?
Uzun uzun yazdığın beğeni cümlelerin için çok teşekkür ederim. İnşallah en güzelleri senin olur.salonumda aslında fena değildir.klasik ama boğucu bir havası yok yakından.evin konseptine uymadığı doğru.güzel ve kaliteli bişey almak istiyorum evin genel havasına uyan.ama bu sene değil.canım maşallah diyerek başladım, holün banyoların kızının odası senin yatak odan fazlalıkları koyduğun oda bile harikaaa
gerçekten baktıkça aşağılara indikçe maşallah diyerek indim bütün detaylar şahaneee. duvardaki astığın welcome yazan tabela, çiçek koyduğun bisiklet.. hele kızının odası sanki masallardaki odalar gibi.. oturma odanın mutfağının halılarına bayıldımmm
bende evlenince o tarz halılar istiyorum inşallah nasip olur bana da..
holdeki o aynalıkda üstündeki telefon da harika, o hole apayrı bir hava katmış, çooook ama çok güzel ve şık duruyor..
senin yatak odandaki yatağında mükemmel, bütüüüüün odaların her yer tüm detaylar harika, çok şık, çok zarif, her biri tek tek düşünülmüş şahane şeyler..
bütün bu güzelliklerin yanında birtek salonunu pek beğenmedim canım. sanırım yeni değil salonundaki eşyaların mobilyaların. oraya da beyaz ya da daha açık renkte mobilyalar, oturma grubu seçersen herşey harika olur. tabi maddiyatla da ilgili bu durum.. inşallah yenilersin diyim canım
Allah evinde mutlulukla huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. sağlıcakla kal canım..
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun eviniz ...Ben evinizi baştan başa çok beğendim ,diğer arkadaşların tersine salonuda beğendim .Yalnız salondaki koltuk takımını yüzlerini değiştirirdim sadece ben olsam karışık biraz deseni...Antredeki saati ,dresuarı,ardiye odasındaki yatk örtüsünü ve kitaplıklı dolabı,yatak odasındaki çekmeceli etajeri,yatağı ve cibinliğini,antredeki taban döşemesi olan fayansları (bunu özellikle belirtmek istedim çünkü laminant rengine uymuş bütünlük bozulmamış çok hoş)antredeki yollukları oturma odasındaki mavi L koltuğu ,kızınızın odasını,mutfaktaki benchleri ve çiçekliği çok ama çok beğendim.Yalnız mutfak halısı çok açık renk ve çok oymalı temizliği zor olur diye düşünüyorum.evinizde güle güle oturun
tek kelime MÜKEMMEL fon perdelerinizin hepsini soruyorum nerden aldınız sabırsızlıkla bekliyorum cevabınızı...hayalimde canlandırmaya çalıştığım mutfak olmuş artık canlandırmaama gerek kalmadı zaten canlanmış size soracağım daha çooooookkkkkkk soru var lütfen yanıtlayın
maşalaah barekallah , eviniz miss gibi çok güzel iyi günlerde oturun nacizane bir sorum olacak kızınızın odasındaki tül - perde nereden aldınız acaba bide fiyatı ... cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.. evinizde mutlu bir yaşam dilerim.
harikaa bir ev süper dizayn ve döşenmiş çok zevklisin ALLAH huzur içinde sağlıklı bir şekilde tüm ailenle yaşamayı nasip etsin ömür boyu AMİN
canım bişi sorucam girişteki welcome yazan saat ve mutfakta ki bisiklet şeklinde ki çiçek sepetini nerden aldın ve ne kadara aldın çok beğendim onlara bayıldım resmen almak istiyorum
evinizin her köşesi ayrı bir güzel maşallah yatak odanızda sultan yatağı gibi çok güzel, salonunuzu beğenmemişler bazı arkadaşlar ama bence orasıda çok ağır asil duruyo eminim o koltuklar çok rahattır mutlulukla oturun yeni evinizde
çok beğendim amedia.güle güle otur.halının markasını öğrenebilir miyim acaba
maşşallah evinize bayıldım ya.
çok zevkle döşemişsiniz belli
yalnız salon takımı demode kalmış.
kumaşlarının rengini değiştirebilirsiniz mesela.
yada ahşap kısımlarına beyaz boya çekebilrsiniz.
rengi çok boğuk geliyo
birde banyodaki meyve tabağını mutfağa alsanız daha ii olcak:)
yatak odanızdaki cibinlikte çok ağır olmuş odaya.
bebek odanızı nerden ne kadara aldınız acaba.
çok hoşlar
gerçi eviniz zaten bir harika:)
allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşş
evinizi detaylarıyla ne kadar güzel döşemişsiniz zevk ve maliyetle çok güzel olmuş mutfağınız salonunuz yatak odasının şıklığı ç.odası, hele o o. odasına bayıldımmmm turkuaz sevgisi bende öyleyim fakat evimin hiç bir yerinde yok o renk katacam inş.fikir oldu en azından... tebrik ediyorum sizi çirkin hiç birşey gözüme takılmadı insann evi kişiliğini yansıtır derler sizde kesin çok güzel birisiniz diyemeden geçmiyim dedim sağlıklı sıhhatli bir ömür boyu mutlu kalın güzel evinizde inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?