Evdeki huzursuzluk

29 yasindayim,canimi en cok sikan basklri yuzunden beni ailemle birbirime dusurup hergun burnumn di

Bıraz degsıık aılen bellı ama cevap versen yıpranmaktan oteye gıdemeSın en ıyısı umursamıyomus gıbı yapmak bellıkı zayıf davrandıgın ıcın boyle yapıyolar

Belkide siz onlarla ilgili durumlara hep negatif bakıyorsunuzdur. Sonuçta onlar sizin anne babanız ve eminim ki sizin hiçbir zaman kötülüğünüzü istemezler... Bekarlık konusuna ilgi çektiğiniz için birşey demek istiyorum evlenince böyle olmaz gibi düşünmüyorum. Evlendiğinizde eğer uzak kalırsanız "keşke annemin yanında olsaydım da bana karışsaydı" gibi düşünebilirsiniz. O sizin en yakınınız belkide herşey sizde bitiyordur size her dediğini kötü algılamamaya çalışın...

Amaaan annemde der 3 gün bize yeter diye. Bende bekarım ailemle yaşamıyorum ama ne zaman tatillerde yanına gitsem 3 5 gün iyi sonra biz de çatışıyoruz. Ama tüm çatışmalar 2 ayrı birey olmamızdan zevklerimizin düşüncelerimizin uyuşmamasından kaynaklanıyor yani insan büyüdükçe, yaş aldıkça tamamen bireyselleştikçe kimseyle geçinemiyor..
Evlilik çözüm değil tabi ama hani görüştüğün birileri falan yok mu canım?

Nisanli sayilirim yaza evlenicem kismetse ama hergun bisey bulup kavga ediyoruz abimle bir aydr kusuz beni komsunun karisi yuzunden dovmye kalkti ben ailemden nefret ediyorum tek istedim kendimi korumak artik

Var yaza evlenicez hayirlisiyla biz da cok basklri yuzunden kavga ediyoruz komsu kadin yuzunden hergun

Tabi herseyi olaylari anlatamdm icin tektek boyle dusunmeniz cok normal.hergun beraber oldumuz icin bekar oldumu soyledim.5 yil once babami kaybettim ben ailemi utandrck bisey yapmdim ailemn karsi oldugu biseyde.kesinlikle onlri negatif algilamyrm bunu yapan onlar,ben ailem tarafndn hakszliga ugryyrum basklri benle istedg gbi konusr saygsz ne dedigni.bilmyn insnlrda var ve ben hep guzel saygili konusckmisim kimsenn kalbini kirmickmsm

Zaten evlenmeyi de düşünüyormuşsun o yüzden sabret aranızda daha fazla sorun yaşanmaması için. Çünkü elinden sabretme ve onları karşına alıp ciddi ciddi konuşmaktan başka birşey gelmeyecek şu an. Maalesef ailen dışında birileri olsa mesela o komşun gibi, hemen onlarla arana ciddi bir mesafe koymanı söylerdim fakat ailen olunca öyle olmuyor... Ve şu an böyle sorunlar yaşıyorsunuz ya ben eminim ki evlendiğinizde, senin yokluğun anlaşıldığında hepsi düzelir... Tabi o zaman çok geç olacak ama maalesef böyle şeyler yaşanıyor, bu da senin sınavınmış öyle düşün.

Bıraz degsıık aılen bellı ama cevap versen yıpranmaktan oteye gıdemeSın en ıyısı umursamıyomus gıbı yapmak bellıkı zayıf davrandıgın ıcın boyle yapıyolar

Evet ailemle kotu olmamk icin alttn aldim cok ama artik dayanamyrm beni aglatip kahkahalr atiyolr komsu kadinla sakalsrkn kadina sanane dedim die (kadin annemede bnada soyler ama )abim beni hakli bile olsan onla iyi gecinicksin kendni savunmicksn die bagrdi odami dagtti ustume yurudu dovmye kalkti ,sozumden bi kacgun sonra bu komsu kadinin canini yakmk istyrm ama benim huzurumu bozdu iyi niyetli gozukup aileme yalakalik yapip yapip ikiyuzlu davraniyo beni basklrnn yannda rencde etmye calisiyo ve evime gelip kahkahlr atiyo ,cocuklri hergun evimde kafam kaldrmiyo artik

Benim gibi bekar olup,surekli annesiyle tartisan arkadaslar nasil basediyorsunuz?
anne candır can ..kahrıda hoştur lütfuda evlendim ayrıldım bende bekarken şikayet ettiğim çok oldu ama gördümki aileneden ötesi yalan ..kıymetini bil öp sarıl huyuna git bugun varız yarın yokuz

Haklisiniz onlra okdr kirginimki bazen nefret edyorym bazen gidip sarilmk ne ugruna bumlri yasatyolr.Dort dortluk bi insan degilim elbet ama benim surekli insnlrla iletsimime karisiylr.kimseye karismm,hassas oldugu konuda saka yapmm ama insnlr ailemn bu tavrlrini anldiklri icin ustume geliyolar,surekli satasma kusur arama yerli yersiz onunda boyle kotu huyu var demeler ama,komsm kendsne mesafe koydum halde ki akilli bi insan ailemle ozellikle abimle kustmun farknda,ve nispet yapar gbi yag yakiyolar birbirlerine.Ben kendi icimde yasyrm bunalimimi ama artik ailemde olsa be uzgunken mutlu olmlrini istemyrm o komsu kadin ailem mutlular ben se ne haldeyim

anne candır can ..kahrıda hoştur lütfuda evlendim ayrıldım bende bekarken şikayet ettiğim çok oldu ama gördümki aileneden ötesi yalan ..kıymetini bil öp sarıl huyuna git bugun varız yarın yokuz
Norml anne kiz tartsmalrini gecti bizimki.aileden otesi yalan ama ailem bunun farknda degil beni atip basklrini tutuyolar.

Çalışmana ızın verıyolarsa çalıs evde oturup kafayı yemekten ıyıdır Allah yardıncın olsun çok garıp bır aılen var

ergenlik donemlerini bile yasayamadim zamaninda ,hep olgun dusundum,aile problemlryle yetistim,annemin ustune cok duserdim.29 yasindayim
Norml anne kiz tartsmalrini gecti bizimki.aileden otesi yalan ama ailem bunun farknda degil beni atip basklrini tutuyolar.
biraz dişini sık canım ozaman madem evleniceksin tak kulağına kulaklık aç son ses sallama..bide ailenin sana olan bu tutumundan sakın erkek arkadaşına bahsetme oda evlenince bunu kullanıp ezebilir seni

Ben kendimi sagligimi korumk istiyorum neler yasadim yilmadim ama artik burama geldi omur geciyo ve ben bunlrin yuzunden hep hayata enerjimi kaybettim ders bile calisamyrm komsu kadinin cocuklri hergun bizde asiri yaramzlr ve cocuklra kizsam annem yine ustume geliyo bu kadin cok sinsi ve ben gerckten farkettrmdn bu kdinin canini yakmk istyrm onun bana yasattiklrini ben ona yasatsydm susmzdi,kendni savunmktn gectim fesat biri

biraz dişini sık canım ozaman madem evleniceksin tak kulağına kulaklık aç son ses sallama..bide ailenin sana olan bu tutumundan sakın erkek arkadaşına bahsetme oda evlenince bunu kullanıp ezebilir seni
Evet kulakligi takip muzik dinlmye calisyrm ama kapinin ardnda annem bagryo ne muslumanligim kaldi nede huysuzlugum fesatmsm kiskncmusim ailenn huzurunu bozuyomus ben anemnn dizinn dibinden ayrilmdim yannda hep ben vardim simdi bna nankorluk yapiyo basklri icin benle kotu oluyo bu beni kahrediyo abimdende annmdede nefret ediyrm artik

Çalışmana ızın verıyolarsa çalıs evde oturup kafayı yemekten ıyıdır Allah yardıncın olsun çok garıp bır aılen var
Izin veriyolar zaten modern bi aile gbi ailem ama bi insann her lafna karisilirmi hesabi sorulurmu ya.suan is ariyorum calistm donemlrde oldu

sanırım sürekli evdesiniz o yüzden böyle çatışma çıkıyor aranızda.. Çalışıyor olsanız akşamdan akşama evde olursunuz oda yorgunluk falan derken günler geçip gider diye düşünüyorum.

Etrafmdaki herkes hakkini savunuyo ilkokul cocugu bile ailesi kendsni savunmsni istyo dimi kimseye kendsni ezfrmesn diye ama ben 29 yasndyim ve oyle bi hakki benden almya calisyolr.sadece ailemi alttn alsm yine neyse ama insnlra karsi kendmi korumk savunmk istyrm,boguluyorum, basklrnin gogsu kabaryo biz istedimizi soylyz o icine atyo kendni savunamiyo diye birine hakaretim yok bisim yok ama neymis hakli bile olsam susckmsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…