Evdeki huzursuzluk

Ya sizi kiskaniyor ya da kendo kusurlarini ortmeye calisiyor.o komsudan uzak durun.anneniz durmaz biliyorum ama bir yerlerde gorunce selam verip kafanizi cevirin.benimde cok oldu oyle komsularim.beddua etmedim ama Allah dedim sadece.ve kendileri oyle bir rezil oldu ki...Allah'in sopasi yok...

bende annemle kavga ederdim tartişirdimm evlendim çok ariyorum annemi..
ne güzeldi evde yatmakk.. hiç bişey ellememek..
şimdi her işi kendim koşturuyorum.. çok yoruluyoruım
kocacimda bana kıyamiyor yardim ediyor evi süpürüyor yanimda duruyor saolsun:)

Ahhhhh.....hic sorma..onun bis yere küsüp haftalarca trip atmasi, baskalarinin yaninda bana laf sokmasi, evde mahkeme duvari suratiyla gezmesi,;babamin bütün hincini bana küserek cikartmasi, her gün temizlik yaptirmasi, evlenmiyorum diye bana düşman olmasi...Allah basimdan eksik etmesin ama onun yüzünden evlenesim geliyor bazen, yanlis karar vermemek icin sabrediyorum. Bir odanin icinde geçiyor gecem gündüzüm..

Evet uzak durmaya calisyrm.ama coluk cocuk hergun bizdeler annem memlekte gtyi minnet edip bi ay kapimi calmz simdi.aile gbiyiz onlrla bisey olsa herkesten once onlar bizde bizde onlra kosariz.ama o sinirlrni cizmeyi biliyo.istedigi gbi konusma hakkni buluuo kendnde ben aile baskisyla alttan aldikca tepeme cikiyo.bikerede ben soyledim ama gercegi senin cok laf sokma huyun var dedim yuzume kahkahayi basti ohh canima deysin iyi yapyrm dedi,arkmdanda anneme cok kirildim ben onu bacim gbi goryrm,okdr istemesnde yardim ettim vs.demis.ve annem surekli ayar veryo bana

yılların birikimini çıkarmak için size sarıyordur.
Olabilir ben iyi niyetliyim kimseye fesatlik dusunmem agzma geldgi gbi konusmm tartarim karsimdakinin hassas oldgu konuda dikkt ederim oysa tam tersi,ben yaprim soylemm.oysa dengesizce konusup yada iyilik yapip(ki benimde ailemnde ona )heryerde dile getrr.iyi niyetimi kiskaniyo galiba.ama anneme kalsa ben onu kiskaniymsm o cok iyiniyetliymis.

Allah yardimcimiz olsun ben de odama kapandim napim cikip oturma odasnda oturunca kavga bide aramizi acanlr hergun evimde onlrin kahkahalrni duymktn biktim

Evlenince anne baba aile çok ozleniyor arkadaşlar tamam da bu kardeşimizin ailesinde elle.tutulur gözle görülür bi cinslik var yani. Konu sahibi kusura bAkma ama en hafif tabirle durum bu. Allaha dua et ki bu melanet şirret kadının gerçek yüzünü abin ve annen de görsün yoksa evlenip gitsen de durum değişmez

Evet ailem nasil bukdr kor oluyo bilmyom.annem tuttrmus surekli iyi kizim aferin bizim kimsemiz olmsin diyo.yani ben kendmi savununca oyle oluyomus.aile gbiyiz die tuttrdular ama o kadin bizinkaybtmktn korkmuyo bizimklr korkuyo.aslnda bence ben soyledimde kadinin allta kalmicgni kavga edicegni bildiklri icin beni sustrmya calisyolar.ama bunum yolu bumu ben bunalimdyim suan dusunmem gerekn bisuru sey var ve ailemn yuzunden elimkolum kalkmiyo gucum yok.abim bna senide bilouom onuda diyo elalemin karisi nasil yaklsyo cunku tatli tatli beni geciyo.abim bna hakli bile olsan iyi gecncksin diyo.29 yasndyim.ve beni herkese ezdrmye calisylar ben suan bildgniz ezik bi kizim

Anladım canım en az senin kadar.sinir oldum. Komşunuz olacak kadın zaten insan olsa sizin evde sebep olduğu huzursuzluga son verir ne demek ay iyi yapıyorum deyip sonra annenize hassaskiz a çok.kirildim falan demek baya bildigin fitne sokuyor aranıza ama yazık ki anneniz bunu göremiyor çok acı. Böyle şeylerden hiç anlamam belli ki siz de anlamadiginiz için bu.haldesiniz ama taktik mi yapsanız acaba bu kadının hakiki yüzünü.göstermek için ?

Soyle soylim anlyrm ama elimden bisey gelmiyo ailem eziyet ediyo bna o cok sinsi ben sinsilik yapamyrm.kadinin o anki konusmsndn anlmsi lazim oysaki annemin ama yok tuttdu bna sen kotusun kiskanccsn nankorsun diye bu kadin bize 1 yaptysa iyilik benim ailem 5;yapti .ben 5 yildr bunu cekiyrm ailem bna deseki sen haklisin ama bosver sus oda oyle sallama dese amenna ama beni kotiluyo ailem hergunumiz kavfa ve ben sinirkrzlrigecryrm annem susmuyo bir satt gelip gdip bagryo sen soylesn boylesin die susuyom olmuyo bagryrm kendmle o an savasyrm haksz yere bagrmsna bni kotulmsne dayanmyrm annemin uyarytm yalvarym susmuyo ofkemi kontrol edemym boyle cok bagrdikca bana dayanamyip annemi ittgim sinirle kafsndaki cemberi attim oldu.ama elimde degil bunlari cok bagrdigi ve susmadgi zmn yapyrm

Ben anne baba kavgsyla buyudum ergenlik vs.gbi donemlrim olmadi cunku hep annemi korumam gerekti onsuz hersey bna haramdi cok duskundum bunu cevrmdeki herkes bilir ama kotu niyetle annemi doldrnlrda olurdu ve annem surekli kavglri yanmda anltrdi ben saclrmi yolrdim tek tek baska odaya gecmeme izin vermzdi ayni kavga on defa anltlrdi yanmda.uzuldmu soylrdim diger kisi bagrrdi sus annen dertlesemickmi diye annemde sen bnm dertkestmi istemyon derdi ve hep sizin icn katlnym derdi ki bence babami butun eziyetlne ragmn sevyrdu.ben icine kapanik kimseyi kirmk istemyn bi cocuktum psikoljmin cok iyi oldgnu soyleymm ama etrafna saldran bi kiz degilim.kolay kolay kavga da etmem.ama annem susmuyo susmuyo oda degstryom muxik aciyom susmuyo ve ben sinirkrzlri gecrip ona bagryrm onu ityorum tabi cok gunah farkndyim ama belli bi noktdn sonra ofkemi kontrol edemyom.

Var yaza evlenicez hayirlisiyla biz da cok basklri yuzunden kavga ediyoruz komsu kadin yuzunden hergun
Canim konu tam olarak ne bilmiyoruz ama şu komşu kadın ne ayak? 29 yaşındayim diyorsun o komsu kadin konusurken sen ne yapiyorsun? O an ortamda yoksan annen sana gelip bunu bunu soyledi diyorsa tut anneni kolundan su komsu kadina gotur hesap sor kadina madem haklisin sonuna kadar savun kendini polise bile sikayet et sonucta kimse senin hakkinda yalan dolan konusamaz.

Aile gibiyiz abimle esi is arkdsi ayni binadyz surekli beraberiz burda onlr bize biz onlra destek olduk yeri geldi .ama cok yakin olduklri icin ailemde cok benimsedgi icin kurtulamyrm aralri bozuluck die ödlri kopuyo bizimklrin.ben tanismamizn ikinci yilina dogru filan gerck yuzunu gostermyr basldi.zaman zaman aramzda kirgnlik oldu ailemn baskisyla alttan aldim.simdi 5 yili doldrduk.ailem agzna cok bakiyo bu kadinin abim yenge yenge die yaglr yakiyo.cocuklri desen asiri yaramaz evin icini batirip gidiyolar.ve kafam agrdi artik.kadin laf sokuyo ileri geri ben cevap vernce kotu oluyom ailem baski yapiyo .ama gerck dusuncmi rahtsz oldmuda biliyolar.kadin bizimklri parmagnda oynatyo

Gercekten ilginc ve kotuymus.. bir anne hic mi kizini dinlemez, anlamaz? Kadin isterse 10 senelik tanidik olsun evlat cok ayri.. sanirim en iyisi Allaha sıgınmak..
Evlenince de kocaniza belli etmeyin.. bir de ondan cekersiniz Allah korusun sonra haliniz daha da duman olur.. Allah yardimciniz olsun.. kadin kimse evire cevire dövmek istedim valla.

Siradan bi komsu kadin degil yani aileyiz diyolar hep bisey olsa herkestn once brbrmize destegiz.annem cocuklrnida onlrida cok sever.ama kadin bu yakinliktan faydalanip ben onu bacim gbi goryrm deyip benimle ilgli bisiler uyduryo .ornek; ilk tanistmz gun guven komsuluk vs. Konulri acilmisti ben de tabi komsuluk onemli ama herkese guvrn olmz vs.gbi seylr soyledim oda boyle seyler.ki kendsi ilk tanistgi insnlrada yerli yersiz bisilerni anlatir.o bunu degistrip( iki yil once )ayni hafta icinde durup durrken evime gelen baskq komsnn yannda dediki,sen ilk yanisymz gun bana sana nie guvenimki dedin,ya bu da benim cok dikkatimi cekti,ilk tanistn birine oyle soylnrmi mesela ama iste ozmnlr psiklojn baya kotiydu ,dedi...bu tamamen carpitma kaldiki ne gerek var bunu soylyn durup durrkn misafrmn yannda dedim yanls hatrlysn yok diyo iddalasyo .sonra ertesi gun tekrr ayni seyi soyledi.sonra aksmna abimin esinin yannda sofrada aynisini soylyo durup dururken

Cok tesekkur ederim bazen icime fesatlik gryo ben de onun canini sinsi bi sekilde yakmk istyrm.yapmyrm ama icimde boyle bi dusunce var.kadin her frstta nekdr iyi oldnu dile gettr.hergun bi aradyz nerdyse.birbrmzn herseynds bulunirz ailecek.istemmde fln vardi cokta yardm etti.dogumnda ben vardim vs. Ama ben onun yptiklrni ypmyrm zaten ben karsmdki insnlra hassas davranrm.cok uzginum bunalimdyim duzelyom sonra hop ailem yine bisi buluyo varsa yoksa o kadin beni ailem sustrmya calisyo kadina cevap verdimde kavga cikiyo ama artik sabretmyrm ailemle da kotu oldum olursam olayim pamuk ipligne baglysa bukdr mudaraysa

Kadın size takmış. Ne diye bilinmez..

Bende ailemle sıkıntılıyım yaşımda kücük size göre bende anneden dert yaniyorum boyle deyince kiymet bilmez evlat gibi gozukuyoruz belki ama ah ah icimi o dört duvar arasinda yasanilanlari Allah bilir.. Allaha havale et canim sen kafana taktikca uzucak.. annenin de düzelcegi yok belli ki.. evlencekmissin de ceyizinle ilgilen.. calismiyorsan bir mani de yoksa ise basla hem daha az laf duymus olursun hemde kendine gelirsin biraz.. kocan gercekten sana deger veen biriyse birbirinizi seviyorsaniz inan bana bu olanlar senin icin imtihan gibi birsey... imtihan bitince mutluluk var kismetse.. kocanla gezersin tozarsin evinde kafani dinlersin.. evini sil supur tatli yap yemekler yap insallah Allahim en kisa zamanda huzura kavusturur seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…