Evdeki huzursuzluk

Evet daha iyi olur benim icin ailem boyle yptjca hayattn sogurym ,mutlu gunlrmde bile bna bunlri yasattilr ,ben artik sabrm tasti kizanlr cok oluck belki ama benim ailemle huzurumu bozan komsuya disimi gostermk istyrm.zaten bikere bunu yptim annemle arami acti ve annm bayrmda elini optrmedi bna .benim ailem disarya kardi cok iyidr cunku kimsenn kalbini kirmz kimseye karismzlr herkesn yardmna kosarlar.ben bu kadindn intikam almk istyrm

Arkadaslar yorum ypan herkese tesekkur ediyorum, surda birbirimizi gormuyoruz tanimiyoruz,kendimin dost oldum ama bazen anltip rahtlmk istyo insan beni delirtmk uzereler,bana abim ruh hastsi dedi .butun yillrdr yasadiklrmdn psiklojik.skntilrm var ama hepsini icimde yasyrm kendme zarr veryrm asil psiklojsi bozuk olanlrsa bana hayati zindn ediyo

Sakin ewlenme suan o kadar pismaninmki ah anam nasil özlüyorum dibinde olsamda saçımı başımı yolsa yinede razıyım

Bizim bir komşumuz vardı. Psikolojik bir rahatsızlıktan hastanede yatmıştı. Oradaki bir hemşire demiş ki buradaki hastaların pek çoğu anne baba yüzünden burada. Bizim kültürümüz buna çok imkan tanıyor. Büyüklere saygılı olacaksın. Ama bazen o anne babanın kendi sorunları oluyor. Bütün hıslarını evdeki en güçsüzden alıyorlar. Allah sana kolaylık versin. Kolay değil ama sağlığın için takmamaya çalış. Çalışıyorsan iş nedeniyle belki başka yere taşınıp yeni bir hayat kurmaya çalış. Evlen demeyeceğim. Ancak adaydan çok eminsen.

Sakin ewlenme suan o kadar pismaninmki ah anam nasil özlüyorum dibinde olsamda saçımı başımı yolsa yinede razıyım
Neden evlenme diyonuz ya ben de yuva kurmak istiyorum.Insaallah hersey yoluna girer sizin hayatiniz da da hayat bi sinav iste biliyoruz.insaallah siz cok mutlu olursunuz

Yok bunun icin degil,sevdigim kisiyle evlrnicem hayirlisiyla.gerckten bu evde en sabirli ama aileme zayif gozuken benim.haklisiniz

Buyuklere saygiliyim hep ama bi bakiyorum karsmdki anneme oyle saygili degil benden 6 yas buyuk annemse ondn 20 yas fln buyuk.bilmyrm benim cevremde sir buyuk die susan yok herkes hakkni savunur, kendni ezdrmez,buyukte buyuklugunu bilmeli,mesela komsu kizlri annemle nasil konusuyo yasiti gibi ki samimiyet varsa olabilir anlysliyim ama dozunu kacryolar,ben basklrna karsi cok hassasim,kalp kirmktn cekiniyom.Millet kendi kizina laf soyletmiyo benim annem bna soyletyo

Annenin kıymetini bil yarın birgün ararda bulamazsın o zaman pişman olursun

Benim gibi bekar olup,surekli annesiyle tartisan arkadaslar nasil basediyorsunuz?
Bende oyleydim 1 ay oncesine kadar. Sonra biraz pollyannacilik yaptim ve bu o kadar iyi geldiki iliskimize. Her ne kadar haksizda olsa "annemdir, onu evlenince cok ozlicem" diyerek sustum, cevap vermedim. Hakli haksiz aramak yerine alttan alip ona odeyemeyecegim annelik hakki konusunda bir nebze bi caba gostermis oldum ve suan aramiz oyle iyiki masaAllah.

Neden evlenme diyonuz ya ben de yuva kurmak istiyorum.Insaallah hersey yoluna girer sizin hayatiniz da da hayat bi sinav iste biliyoruz.insaallah siz cok mutlu olursunuz
evlen ama iyice incele der,m ben günümüzde mutsuz evliliklerde çok ailen desen malum

Bizde annemle sürekli tartışırız ama nedeni benim hep iyiliğimi istemesi ve benimde bunu kabul etmek istememem.mesela bir arkadaşımı hiç sevmemişti uzak dur demişti.ve o kişi bana öyle bir kazık attı ki...

Bnde evlenmeden once asiri kavga ederdim annemle babamla bazen gce kapiyi ceker ckardim bazen habersiz benim yuzumden cok uzulduler agladilar sonuc cok pismanim keske uzmeseydim hep iyiyigmi dusunduler ama benim kit kafam almadi smdi evliyim ve benmde bir kizim var onlari cok iyi anliyorum ve benim aileme yasattgim seyleri kizim bna yasatmasin diye hamileligmde de simdi de cok dua ediyorum . Cok klasik bir sozdur ama cok dogrudur anne olunca anlarsin bn oyle anlaadim

Canim annene uzunca bir mektup yaz .bütun icindekileri dök..kirginliklarini ,kizginliklarini,hayal kirikliklarini,beklentilerini,sevgini vs.hepsini yaz..burda bize yazdigin gibi.inan yazi konusmadan daha etkili oluyor.düsünerek ,sindirerek,savunmaya gecmeden okunuyor yazilanlar.bunu dene pisman olmuycaksin insaallah..

Ona soylediklerimden farkli bisey yazamm ki inanin bunlri ona da soylyrm duygusal yaklsyrm ama sonra,yok kizim yok sen kotusun diyo.Ama oneriniz icin tesekkur ederim,belkide yazarim mektup

Degilmi bi cok seyi anlrim elbet.Farkndyim,lakin bizimki ana kiz kavgasini aşmis bi durum.

Boyle seylre karismz pek,fazla arkdsmda yok.Benim annem basklrinin keyfi icin benim ustme geliyo komsunun agzna bakiyo.normal olan seylri abartyolar.komsum kendne laf soyletmiyo ama surekli basklrnn yannda benim biyerlrnden uydrdugu kusurlrmi dokmeye calisiyo.hergun bisi bulup o kisi icin sana kirilmis uzulmus die zindn ediyo.abimle 1 aydr ayni evin icinde konusmuyoruz.annem bayrmda elini optrmedi komsum yuzunden bunlara sebep oldugunn farknda ve evime gelip aileme yag yakiyo kahkahlr atiyo,kadinla kavgamiz yok ama surekli aileme tatli dille beni kotuluyo ailemde ustume geliyo

Ben annemi uyaryrm o kisiyle iyiykende uyarrdim ve benim dikkat et bak onun o hareketnn altnda bu yatyo derdim ve o insani bna overdi,kiskandmi ima edrdi ve hep kazik yedi.insanlrin bisey soylerkn vs.yalan soyluyosa altnda yatan sebebi bulmk hic zor degil ben bunlra cok dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…