Evet daha iyi olur benim icin ailem boyle yptjca hayattn sogurym ,mutlu gunlrmde bile bna bunlri yasattilr ,ben artik sabrm tasti kizanlr cok oluck belki ama benim ailemle huzurumu bozan komsuya disimi gostermk istyrm.zaten bikere bunu yptim annemle arami acti ve annm bayrmda elini optrmedi bna .benim ailem disarya kardi cok iyidr cunku kimsenn kalbini kirmz kimseye karismzlr herkesn yardmna kosarlar.ben bu kadindn intikam almk istyrmsanırım sürekli evdesiniz o yüzden böyle çatışma çıkıyor aranızda.. Çalışıyor olsanız akşamdan akşama evde olursunuz oda yorgunluk falan derken günler geçip gider diye düşünüyorum.
Neden evlenme diyonuz ya ben de yuva kurmak istiyorum.Insaallah hersey yoluna girer sizin hayatiniz da da hayat bi sinav iste biliyoruz.insaallah siz cok mutlu olursunuzSakin ewlenme suan o kadar pismaninmki ah anam nasil özlüyorum dibinde olsamda saçımı başımı yolsa yinede razıyım
Yok bunun icin degil,sevdigim kisiyle evlrnicem hayirlisiyla.gerckten bu evde en sabirli ama aileme zayif gozuken benim.haklisinizBizim bir komşumuz vardı. Psikolojik bir rahatsızlıktan hastanede yatmıştı. Oradaki bir hemşire demiş ki buradaki hastaların pek çoğu anne baba yüzünden burada. Bizim kültürümüz buna çok imkan tanıyor. Büyüklere saygılı olacaksın. Ama bazen o anne babanın kendi sorunları oluyor. Bütün hıslarını evdeki en güçsüzden alıyorlar. Allah sana kolaylık versin. Kolay değil ama sağlığın için takmamaya çalış. Çalışıyorsan iş nedeniyle belki başka yere taşınıp yeni bir hayat kurmaya çalış. Evlen demeyeceğim. Ancak adaydan çok eminsen.
anneniz niye başkalrınınağzıyla hareket ediyo sizi tanımıyomuDerdi elalem.cok yakin aileden saydimiz bi komusumuz var hergun beraberiz evli 35 yasinda bu bayan abimle annemle arami acti, abim beni dovmeye kalkti
Bende oyleydim 1 ay oncesine kadar. Sonra biraz pollyannacilik yaptim ve bu o kadar iyi geldiki iliskimize. Her ne kadar haksizda olsa "annemdir, onu evlenince cok ozlicem" diyerek sustum, cevap vermedim. Hakli haksiz aramak yerine alttan alip ona odeyemeyecegim annelik hakki konusunda bir nebze bi caba gostermis oldum ve suan aramiz oyle iyiki masaAllah.Benim gibi bekar olup,surekli annesiyle tartisan arkadaslar nasil basediyorsunuz?
evlen ama iyice incele der,m ben günümüzde mutsuz evliliklerde çok ailen desen malumNeden evlenme diyonuz ya ben de yuva kurmak istiyorum.Insaallah hersey yoluna girer sizin hayatiniz da da hayat bi sinav iste biliyoruz.insaallah siz cok mutlu olursunuz
Evet tanidim,seviyorum,eledim Allah sasrtmsn duzgun ve istedim gibi biri sukur ama buyuk konusamm tabi kaderevlen ama iyice incele der,m ben günümüzde mutsuz evliliklerde çok ailen desen malum
Ona soylediklerimden farkli bisey yazamm ki inanin bunlri ona da soylyrm duygusal yaklsyrm ama sonra,yok kizim yok sen kotusun diyo.Ama oneriniz icin tesekkur ederim,belkide yazarim mektupCanim annene uzunca bir mektup yaz .bütun icindekileri dök..kirginliklarini ,kizginliklarini,hayal kirikliklarini,beklentilerini,sevgini vs.hepsini yaz..burda bize yazdigin gibi.inan yazi konusmadan daha etkili oluyor.düsünerek ,sindirerek,savunmaya gecmeden okunuyor yazilanlar.bunu dene pisman olmuycaksin insaallah..
Degilmi bi cok seyi anlrim elbet.Farkndyim,lakin bizimki ana kiz kavgasini aşmis bi durum.Bnde evlenmeden once asiri kavga ederdim annemle babamla bazen gce kapiyi ceker ckardim bazen habersiz benim yuzumden cok uzulduler agladilar sonuc cok pismanim keske uzmeseydim hep iyiyigmi dusunduler ama benim kit kafam almadi smdi evliyim ve benmde bir kizim var onlari cok iyi anliyorum ve benim aileme yasattgim seyleri kizim bna yasatmasin diye hamileligmde de simdi de cok dua ediyorum . Cok klasik bir sozdur ama cok dogrudur anne olunca anlarsin bn oyle anlaadim
Boyle seylre karismz pek,fazla arkdsmda yok.Benim annem basklrinin keyfi icin benim ustme geliyo komsunun agzna bakiyo.normal olan seylri abartyolar.komsum kendne laf soyletmiyo ama surekli basklrnn yannda benim biyerlrnden uydrdugu kusurlrmi dokmeye calisiyo.hergun bisi bulup o kisi icin sana kirilmis uzulmus die zindn ediyo.abimle 1 aydr ayni evin icinde konusmuyoruz.annem bayrmda elini optrmedi komsum yuzunden bunlara sebep oldugunn farknda ve evime gelip aileme yag yakiyo kahkahlr atiyo,kadinla kavgamiz yok ama surekli aileme tatli dille beni kotuluyo ailemde ustume geliyoBizde annemle sürekli tartışırız ama nedeni benim hep iyiliğimi istemesi ve benimde bunu kabul etmek istememem.mesela bir arkadaşımı hiç sevmemişti uzak dur demişti.ve o kişi bana öyle bir kazık attı ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?