Evdeki huzursuzluk

Sanırım sende eşinle mutlu değilsin? :/

Hemde hic degilim artik aldatilanlar kervanina katildigim 2 haftadan beri dahada kotuyum ve bi dolu pismanlik. Annem hersyime karisiyor yeter biktm yasayamiyorm evlenimde kurtulim derken anne evi gibisi yokmus. Insan bazi seylerin kiymetini sonradan anliyorda gec oluyor iste .

Yok artik saka gibi ya annen cidden baya baya yüz vermis
Zaten cocuklra bisey dedimde yapmyin sessz olun vs.ilerde senide gorcez klasik lafi soyluyo.simdi cocuklri cok yaramz ama oda cevrede bunu kullaniyo dert yaniyo ama bosvermis yani.kizi 9 yasina gircek hergun gozumun onnds cok karismk isyemiuom empati yapyrum ama benim evimde konusma hakkim vardr heralde ki hemen kiriliyo cocuklri alip gdyo annem pesnden yalvaryo.kac yasnda kadin ben kac yasndyim onun kizndn daha fazlami yonlndrlmye ihtycm var.bigun pikniktyz cocuk 1.e gidiyo du ozmn galiba 7 yasndydi kendi yasnda erkekle yanyana cokup tuvalettlrni yapmislar ben de dedimki canim bak boyle boyle erkeklrle kizlr beraber tuvalettlrni yapmz.kizin sacini oksadi canim kizim sen sadece benim sozumu dinle baskalrni dinleme canim kizim dedi.onuda anlmya calisyrm bnde anne olcm basklrna daha farkli davrniyo.bu cocuklr hergun bizde cocugu ynlis yptnda uyarmm yanlismi.o hoslnmdm adalet okuyan kiz her lafa karisiyo bi araya geldklrnde derya diyoki bunlr bile okulda siyaset konusymus die cocuklar icin,kizin 9 yasna girck coxuga soyledigi canim sen siyasi fikrini heryerde soyleblrsin bu senin en dogal hakkin

Canım, benim annem böyle degil iste cok baska nedenler var.. Allah yardimcin olsun. Nasil anladin, nasil oldu bu is

Bence bu kadin hasta... canim dedigim gibi seni anliyorum cok dolusun kimse dediklerini dinlemiuor burada bize anlatıyorsun icini dokuyorsun.. ama gercekten kurtulmak istiyorsan iş aramaya ve dügünü erkene almaya bak. Umarim hakkinda hayirlisi olur canim.. Annende o derya denen kadinla kalakalsin bari... evini hem kendi hemde esinin ailesinden uzak bir yerde tut ayni mahalle bile olmasin bence.. herseyin hayirlisi ama...

Babanizdan annenizi mutlu etmesini rica edin hepsi geçecektir. .

Ayrılar... annem başkalarıyla mutluluğu seçti.
Yorumları okuyamadim ama annenizi çekip konuşmaktan başka sunacağım birsey kalmıyor ve üzülmeyin her evde yaşanıyor böyle olaylar sadece dereceleri biraz farklı oluyor

Yorumları okuyamadim ama annenizi çekip konuşmaktan başka sunacağım birsey kalmıyor ve üzülmeyin her evde yaşanıyor böyle olaylar sadece dereceleri biraz farklı oluyor
Annem yaptılarını asla kabul etmeyen ve yalan söyleyip üste çıkan biri. Daha babamla evliyken başkalarını seçmişti. Ona göre normaldi böyle şeyler. Adına da özel hayat koydu bu işin. Çokça açığını yakaladım ama vazgeçtim artik.. sinir olup kriz geçiriyorum. Oyunu kuralına göre oynuyorum bende.

Babamda odunun teki umru bile olmaz. Öyle bir insan. Ikisinden de vazgeçtim..

Canim tesekkur ederim bukadin yuzunden dugunu erkene almm kendi istedm icin alirim, benim istedim kendimi korumak psiklojimi ozellikle sozlum annesi ve ablasyla ayni binada oturucam kendi evleri.ozellikle boyle bisey terch etmzdim ama sartlar boyle kendimi ezdrmekistemn tabi kimseye hayrlisihakkimda

Buda senin sinavin iste herkesn ki farkli,iyi yapyosun ama oyunu kuralina gore oynamak,Allah tez zamnda sabrnn mukafatini versin sana insaallah

Buda senin sinavin iste herkesn ki farkli,iyi yapyosun ama oyunu kuralina gore oynamak,Allah tez zamnda sabrnn mukafatini versin sana insaallah
Insallah canim insallahh sevgilimle söz istiyoruz ama bazi seyler var engel desen engel degil ugrastirici seyler Allah nasip etsin kusluk kavga olmadan guzellikle sozlenmeyi.. herkesn hakkinda hayirlisi olsun insallah

Insallah canim insallahh sevgilimle söz istiyoruz ama bazi seyler var engel desen engel degil ugrastirici seyler Allah nasip etsin kusluk kavga olmadan guzellikle sozlenmeyi.. herkesn hakkinda hayirlisi olsun insallah
Insaallah canim benim annem babamda 4 5 yil ayri kaldilar,baristilar ailemize dillkatan coktu abimde simdi izin veryo buna bikerede kiz arkdsi yuzunden bna saldrdi can havliyle arabadn atydm kendimi surekli baska kadnlrn agznabakiyooda ama esini ezdrmez kimseyebiliyorum.ben sikintlra alistim cunkucok kotu gunler gecrdim ama beni yoran yasadklrmdn cok insnlrn bna yptgi babamin 40 bile dolmamisti bna destek gbi gorunen insnlrdn neler duydum..ben kendme zarr verdim ailemi dinleyip herkese hakettgi degeri vermedim icin simdi diyorum ben o kdr iyi oldum noldu,suan kotu olan benim ailem bna dusmanmsm gbi bakiyo ailem kiymetni bilseydi amenna ama hakszlik var bilmediler ben duygusal dusundum uzuldm kirldm bunalima grdim simdi oyle ypmicm varsin ailem kotu dusunsun zaten dusunuyolar vicdanim rahat.kendimi kimseye ezdrmcmartik

Insallah istedgn guzel sekilde sozlenrsiniz,yuvanizi kurarsiniz,ailende utanir hallernden

Asla ve asla ezdirme. Ama emin ol Allah cezalarını elbet verir..

bence annene sarıl elini öp.
saygı sevgi görmeleri gerek onların.
o zaman sana karşı daha başka olacaktır.
oglum 9 yaşında ve bazen ağır konuşuyor büyüklerine karşı.
yemeyip yedirdiğin uyumayıp uyuttuğun evlat diyorsun içinden.
gücüme gidince ben de bi adım geri gidiyorum.
gelip özür dilemeden suratım yerden kalkmıyor malesef.

Bakin diger postumada yazdiniz,anlamaya calistiniz belliki beni,abim dungece evi terketti ulasamyrz ve ben delirmek uzereyim,ailem benim yanmda olmadi aylarca bi fatmadr tuttrdular ,annem beni atip baskasni dinledi bunlar nekadr agir seyler biliyomusunuz,nezaman hakkimi savuncak olsm beni psikoljik ve yokluklryla tehdt ettiler,suan abim sag salim ortaya ciksin istiyorum,delirmemek icin zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…