Ne kafa sisirmesi canim :) ne zaman istersen burdayim. Cok tesekkur ederim sagol :)Oyy canim sinava gitcen burda kafani yordum.insaallah guzel gecer basarilar canim.sende kendne iyi bak Allaha emanet ol canim :)
Bende tesekkur ederim canim basarilar Allaha emanet ol iyi gunler :)Ne kafa sisirmesi canim :) ne zaman istersen burdayim. Cok tesekkur ederim sagol :)
Bu Kadin büyü yapmiş olmasın? Bir anne bu kadarini yapar mi diyorum ama sonra kendi annem geliyor aklima.. normal geliyor.Annem memlekte gitti iki gun once beni aradi bna annannem rahatsz onu filan anltti daha bna naslsn demeden,derya hastymis yukari cikta bak diyo .dedim bir aydr nelr yasattini,oglun beni dovmrye kalkti kadin bunlra sahit degil ama ailmle aramn onun yuznden bozuldgnn farknda evime gelip kahkahalr atiyo,yine beni sucluyo ya.5 yildr yatip kalkip derya derya biktim ya
Buyu yaptrdini sanmiyorum ya ama bizimklri avucuna aldi herseyi ona danisiyo annem kadin normal biri kurnaz annem cok simartti onu;oglundan icin torunumdan ayirmam diyo.5 yildr aile gibiyiz ama bu beni uzme hakki vermez ona dimi.ben bunlrn yuzunden hastalaniyorum dusunmem gereken kpss var is bulmm lazim vs.ama surekli bunalima giriyom cunku hergun bisey bulup derya diyolar.ailem benim kadinla iletisimime karismasydi herswy da iyi olurdu ,kadin istedini soyluyo bizimklre yag yakiyo abim hele sen erkek adamsn kadinlrn isinden sananeBu Kadin büyü yapmiş olmasın? Bir anne bu kadarini yapar mi diyorum ama sonra kendi annem geliyor aklima.. normal geliyor.
Anneme kadinin ileri geri konusmlari normal geliyo ben soyleynce kirilir uzulur.kadinla sanane olayini anlttim ya hatrlrsin sabaha karsi 4 te su icmye kalktim beni yanina cagryo,gozunu uyku girmemis deryaya sanane dedim die sakadan,kimseyle oyle konusma cok ayip kadin uzulmustur diyo.ben normlde kullnmm bunu ama o aksm yptiklrndn dolayi benimde altta kalmicmi gorsun istedim cunku halâ ben senin ablanm gibi bi ustunluk icinde annemi yeri geliyo cocuk gbi azarliyo.biz buraya tasndik ve ben bi kac ay sonra babami kaybettim.acimi yasarken bile bisuru dengesz insnlrla ugrastim.kadinin cocuklri surekli bizde o da evnde rahat is ypsin die disarda isi oluyo hastane gdiyo vs.yardim etmk guzeldr bende anne olcm herkesn birbrne ihtyci olur.cocuklr asiri yaramaz sadece bi odada durmuyolar heryere saldryolar simariklar.cerezleri ellrne alip yerlre dokuyolar selpaklri yirtip yerlre ortuler yastiklr hep yerlrde ve ben toplmk zornda kaldim cok ozellikle yazin cocuklra dagityo sonra kapiya alip cikiyo evin kizi benim evime gelen beni ayiplar dimi.anneleri yanndykende yapiyolar kadin lak lak pesnde bazen kiziyo bagryo ama yaramzlik yptiklri icin degil kafasi sistigi icin.yine bigun bizdeler baska misafrlerme dikiyoki baskalarnn dedikodsndn kendni ovuyo diyoki ; ben buraya geldimde diken ustndeyim cocuklr yere bisi dokuyo hemen supuruyorum ay filanci gbi hic rahat edemem.burda benim hakkim yeniliyo bunu binkere gelmisse 10 kere anca ypmistr.annem boyle olmdni biliyo oysa gozuyle sahit.ama halâ anlmiyoBu Kadin büyü yapmiş olmasın? Bir anne bu kadarini yapar mi diyorum ama sonra kendi annem geliyor aklima.. normal geliyor.
Canim cidden isin zor valla benc simdiden bir is bak.. muhasebe olabilir dolasmayi sever misin bilmem ama sgk bankaya falan yollarlar muhasebeyle bir alakan yoksa yavas yavas ögretirler.. evden buzaklasirsin.. canim sen farkinda olmadan bu kadının zıt olduhu birseyi yapmis olabilir misin? 29 yasindasin.. konusarak anlasacak yastasın bir konus sor..Buyu yaptrdini sanmiyorum ya ama bizimklri avucuna aldi herseyi ona danisiyo annem kadin normal biri kurnaz annem cok simartti onu;oglundan icin torunumdan ayirmam diyo.5 yildr aile gibiyiz ama bu beni uzme hakki vermez ona dimi.ben bunlrn yuzunden hastalaniyorum dusunmem gereken kpss var is bulmm lazim vs.ama surekli bunalima giriyom cunku hergun bisey bulup derya diyolar.ailem benim kadinla iletisimime karismasydi herswy da iyi olurdu ,kadin istedini soyluyo bizimklre yag yakiyo abim hele sen erkek adamsn kadinlrn isinden sanane
Canim is aryorum, birazda sectim yoksa daha onceleri calistim is secmeden.muhasebe alannda hic calismdim evde boyle bi ortmda kpssye hazrlnmya calistim 3 4 yildr ara ara calisip ciktim.muhasebeyi pek yapamyrm.hem is aryrm hem kendme guvenimi kaybettim beni aptal yaptilar ya ezilmktn biktim canim ailem dedikce bunlrin yptigi offCanim cidden isin zor valla benc simdiden bir is bak.. muhasebe olabilir dolasmayi sever misin bilmem ama sgk bankaya falan yollarlar muhasebeyle bir alakan yoksa yavas yavas ögretirler.. evden buzaklasirsin.. canim sen farkinda olmadan bu kadının zıt olduhu birseyi yapmis olabilir misin? 29 yasindasin.. konusarak anlasacak yastasın bir konus sor..
Konuşabilecek yaştasın kadın hala anlamıyor ise bence sen bir is bul ceyizini al magazalar ya da marketlerde kasiyer.. kppsye calirken de girersin bir sekilde. Ve icimde uhte kalmaz diyorsan nişanı iptal edip düğünü ön plana al ailende tamam derse böyle yap ki dedirt bence. Başka çaren yok gibi geliyor bana canim sende insansin yazik günah ya. Canim muhasebe de sağa sola yollarlar yavas yavas ögretirler yaşında var cunkuCanim is aryorum, birazda sectim yoksa daha onceleri calistim is secmeden.muhasebe alannda hic calismdim evde boyle bi ortmda kpssye hazrlnmya calistim 3 4 yildr ara ara calisip ciktim.muhasebeyi pek yapamyrm.hem is aryrm hem kendme guvenimi kaybettim beni aptal yaptilar ya ezilmktn biktim canim ailem dedikce bunlrin yptigi off
Sanırım sende eşinle mutlu değilsin? :/Annemle kolay kolay hic anlasamadik hep kavga tartisma gecimsizlik ! Simdimi ? Evliyim ve cok pismanim annemi uzdugume deli gibi o gunleri ozleyip annemle olmak istiyorum cok istiyorm cok
Tabi farketmden zit oldugu bisey ypmistrm belki bilmyrm o genlde bana zit ama.basklrna yalakalik ypiyo o cocuklrn yillrca kahrni cektim bikerw yuzunw vurmdim soyle boyle diye.cogu zmn raht etsin die ugrastik en cok annem.simdi baka komsulr cocuklri seviyo oynuyo ama bwnim gbi hergun berabwr degiller onlri oyle bi ovuyoki benim yanimda ,hoslnmdim genc kiz komsulr var ve kendlrini begenmis mesafe koydum bazi davranislrndn sonra.onlrla ilgli annmle konusyrz diyorum kendilrni begnmis hemn degistiler ben kimseye yuksektn bakmiyorum.bana diyoki gulerwk oyle diyon ama herfirsatta universte mezunu oldugunu dile getrysn diyo.ben aof okudum isletme.sinavlrm oluyodu ve sonra kpss bi ortmda insanlr konusrken bilmislik ypmm ben universte bitrdim diye cogu insan bna sorar napyosun evde vs.aciklrim.kaldiki kimsekimseden ustun degil benim icin onemli olan insan olmk benim gozumde copcude esit profesorde.benim ypmdm seyi yapysn demesnden biktim ve o gun konustm kiz hakkinda her frstta adalet okuyo die hakime hanim die yaglr yakiyo surekli.ben kendmi biliyorum degisemyrm o da kendisi bilmm kac cesit yemk ypmyi biliyo die kendyle kiyasliyo bananeki bundn ben evde butu islri ypyrm yemek fazla yapamyrm bu evde bi duzen zaten yok dusunmm gerekn da onmli seylr var.arkmdn bi kackre yemek yapmyi bilmiyo diye konusrkn duydum.ben misafrmide doyururum kendmide sadece cok fazla borektr sudr budr etli bilmyrm ayipmi bu .onun beni kucumsemye hakki varmi.yani herkesn basksndn daha iyi oldygu bi konu vardr.ve o hangi konuda iyiyse onla ezmye calisiyo .boyle insnlr hakedyo.yani genl konusyrm calisan kadinin vs.meslegi olann ev hanimini kucumsemye hakki yoktr.ev haniminnda basklrni.benim adalet duygum bu bilmyrm.Canim cidden isin zor valla benc simdiden bir is bak.. muhasebe olabilir dolasmayi sever misin bilmem ama sgk bankaya falan yollarlar muhasebeyle bir alakan yoksa yavas yavas ögretirler.. evden buzaklasirsin.. canim sen farkinda olmadan bu kadının zıt olduhu birseyi yapmis olabilir misin? 29 yasindasin.. konusarak anlasacak yastasın bir konus sor..
Evet canim tezgahtrlik yptim tekstilde calistim kantinde calistim sadece o donemi kurtrdim.nisani iptal edemm istiyorum evde oluck ha isteyn yardm eder istemyn etmez annem nasil kostryo onlr icin.ona guvenmyrm ama sonucta.nisanda oyle kendmde karsi tarafida skntya sokmamya calisicam.ailem tuttrdu eylul diye findktan sonra.ama bakalim bilmyrm ben kendi huzurumu bozmk istemyrm ama bigun tekrr kavga edrkn abim sinir aniyla kapiyi gostrrse bilmyrm o an mantikli dusunemyrm.mutlu gunlrmn icine etti kadin ya ben kacmk dwgil onun gbi oynmk istyrm tartsmktn kacmk istemyrm nispet ypmk istyrm bukadn bna herseyi soyluyo bi gun ben dedim ve annm elini optrmedi ya.ben kadinin canini bu sekilde karsisnda dik durark ykmk istyrm o beni bunalima sokup guzel gunlrmi maffetmk istyoKonuşabilecek yaştasın kadın hala anlamıyor ise bence sen bir is bul ceyizini al magazalar ya da marketlerde kasiyer.. kppsye calirken de girersin bir sekilde. Ve icimde uhte kalmaz diyorsan nişanı iptal edip düğünü ön plana al ailende tamam derse böyle yap ki dedirt bence. Başka çaren yok gibi geliyor bana canim sende insansin yazik günah ya. Canim muhasebe de sağa sola yollarlar yavas yavas ögretirler yaşında var cunku
Alttan alarak, agir bir kavga olduysa iki gün sessiz kalıp sonra sarılip barisarak. Bugün yaptığım gibi mesela.:)Benim gibi bekar olup,surekli annesiyle tartisan arkadaslar nasil basediyorsunuz?
Aynen canim dogru durust ders calisamyom ailem bni dusunmesi gerekirken hergun derya derya.evine karisani yok kocasi agzna bakiyo ypmsi gerek teksey cocuklrylq ilglenmk.ben nezmn derse yognlssm ki evime geliyo surekli annemi tiftikliyo hassaskizin bi yemwgni yemedik oysaki yedi .cocuklri kapimda basket oynuyo ben ders calisrken.yazinda aynisi kapida otryolr yarm sat icinde uc kre kapiya vuruyo cocuk tuvalete gitcem su iccem su cocuk bna vuruyo.madem herseyi cok iyi biliyo cocuklryla tam ilglnsinTabiki de öyle canım ama bence en kisa zamanda iş bul bence gelince de eve isten geldim yorgunum bahaneysiyle yat uzun uya telefonunda takil
Allah bozmsn oda guzel bizde oyleydik bizmanlrAlttan alarak, agir bir kavga olduysa iki gün sessiz kalıp sonra sarılip barisarak. Bugün yaptığım gibi mesela.:)
Allah yardmcnz olsunAnnemle kolay kolay hic anlasamadik hep kavga tartisma gecimsizlik ! Simdimi ? Evliyim ve cok pismanim annemi uzdugume deli gibi o gunleri ozleyip annemle olmak istiyorum cok istiyorm cok
Yok artik saka gibi ya annen cidden baya baya yüz vermisAynen canim dogru durust ders calisamyom ailem bni dusunmesi gerekirken hergun derya derya.evine karisani yok kocasi agzna bakiyo ypmsi gerek teksey cocuklrylq ilglenmk.ben nezmn derse yognlssm ki evime geliyo surekli annemi tiftikliyo hassaskizin bi yemwgni yemedik oysaki yedi .cocuklri kapimda basket oynuyo ben ders calisrken.yazinda aynisi kapida otryolr yarm sat icinde uc kre kapiya vuruyo cocuk tuvalete gitcem su iccem su cocuk bna vuruyo.madem herseyi cok iyi biliyo cocuklryla tam ilglnsin
Evet canim annem cok iyiniyetli.kadinla iyi olsun sevsin vs.ama bna surekli.soyle konusma boyle ypma yada soyle yap die baski ypmya hakki yok.benim bi ortmda konusmaya bile pek tahammul edemiyo aama etrafmdki herkes istedgi gbi konusr davranir.benim annem boyle bi cevrmde sonrada milletn kizina heves ediyo erkek gbi kiz vs.die e ben konurkn surekli yuregi agznda zorla bni hasta yapcklr.ben acimida skntimida icmde yasarim simdi sznle paylsrm ama kendmi kaybedip insnlra fesatlik ypmm.bi insann yalan soyldne sahitsem vs.bu sekil davrnslra altnda neyin yattigni anlarim.ailem beni savunmsin ama benim konusma hakkimida elimden almsinYok artik saka gibi ya annen cidden baya baya yüz vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?