Var zaten sevgilim uzun zamandır :) umarım engelleri geçerek evliliğe adım adım ilerleriz. Bitmiyor hayat mücadelesi..Umarım gönlüne göre birini bulur ve mutlu olursun.
Canim ne demek hatta sana abla demem gerek ama kaptirdim kendimi :) Allah razi olsun emin ol ki sende bundan sonra dualarimdasin.. Allah insallah hepimizin gonlune gore verir. Beklediklerimize değer..Canim senin icin burda dua eden biri var,iAllah yardmcin olsun.surda yuzumuzu gormuyoz dertlesyoz bide insani anlyan yarglmyn olunca degisik bi duygu.ama bna guc verdin Allah senddn razi olsun
Allah senden de razı olsun canımCanim senin icin burda dua eden biri var,iAllah yardmcin olsun.surda yuzumuzu gormuyoz dertlesyoz bide insani anlyan yarglmyn olunca degisik bi duygu.ama bna guc verdin Allah senddn razi olsun
Gün gelir devran döner, herkes ektiğini biçecek. Umarım ikimiz içinde güzel bi hayat olurAllah bunlrin hepsini unuttrck mutluluklr verr size insaallah,unutulmuyo ama hafifliyomu garip bisi iste cozemedim yasarsak belki cozeriz.annemde beni annannme gonderrdi teyzem orda bana legen le yerlri sildrrdi neymis teyzem yaoniz kalmsnmis.bikere bile bile lisedey ve benimde aile sorunlrim vardi kavga olck ti biliyodu teyzm dayim tarla husumetlri vardi zorlq beni gonderdi kavga ettlr torunu annannrme vurmyw kalkti dayim teyzeme canimizi zor kurtdik delirmisti dayim benim sorunlrim bana yetrkn bunlra sahit ettrdi bni nrymis teyzeme destekmis .mahkemelik olduk.simdi kendi kizi ohh hayatini yasiyo hicbi is ypmz.Allah diyorm ya
Insaallah canim.yok ben cok takmm zaten yakin hissedip demyedeblrsin.kiz sarilmk istedim sana simdi.soyle bi silkenelip kendmize gelelim yeter bee dimi amann ucgunluk dunya olup gidicez bizden kiymetli bisi varmi yok bazen gaza gelyomda sonrada sönuyomCanim ne demek hatta sana abla demem gerek ama kaptirdim kendimi :) Allah razi olsun emin ol ki sende bundan sonra dualarimdasin.. Allah insallah hepimizin gonlune gore verir. Beklediklerimize değer..
Insaallah canim aglamasin bu kizlar yuva kurcaz anne olcaz Allah izin verrse ne gunler gorcez hep guclu olmlyiz ben sabrlyim guclyum ama hakkimi savunamym sabretmkle olmuyo bu beden bu bu ruh emanet.kimin hakki var kalbimizi kirmya ya.amannnGün gelir devran döner, herkes ektiğini biçecek. Umarım ikimiz içinde güzel bi hayat olur
Amin inşallah canım Allah kurduğum hayalleri, bekleyişlerimi ona ettiğim duaları geri çevirmez inşallah. Herşeyin hayırlısı. Ama inandığım bir şey var; Allah razı olduktan sonra kimse engel olamaz. O yüzden Allaha yalvarıyorum...Gün gelir devran döner, herkes ektiğini biçecek. Umarım ikimiz içinde güzel bi hayat olur
Ha şöylee :) sönersen altlarında ezilirsin simdilik gir havaya yakalayamasınlar evlendikten sonra kocanin yaninda sönersin :) sorun mu sanki.. hic moralini bozma ablacim ben burdayim her daim konusabilirz insanlar zaten uzaktakilerle yakinindakilerden daha iyi anlasiyor valla.. benimde sarilasim geldiiiiiInsaallah canim.yok ben cok takmm zaten yakin hissedip demyedeblrsin.kiz sarilmk istedim sana simdi.soyle bi silkenelip kendmize gelelim yeter bee dimi amann ucgunluk dunya olup gidicez bizden kiymetli bisi varmi yok bazen gaza gelyomda sonrada sönuyom
Sen izin verme yeter kimse kıramaz. Kirilsa da kiran kisi duymaz.. sadece Allah duyar ve gerektigi yerde verir cezasini.. bir soz okumustum. Allah hemen cezalandirmazmis ki sen oh iyi oldu deyip kotu olma diye.. sen unuttuktan sonra topluca verirmis ceza.. hep boyle dusun..Insaallah canim aglamasin bu kizlar yuva kurcaz anne olcaz Allah izin verrse ne gunler gorcez hep guclu olmlyiz ben sabrlyim guclyum ama hakkimi savunamym sabretmkle olmuyo bu beden bu bu ruh emanet.kimin hakki var kalbimizi kirmya ya.amannn
aynen canim yaaa sagol canim sends istedn zmn bana yazablrsin boyle yorum yada ayri mesaj oluyi galiba.hepimizn hatalri olabiliyo dort dortluk insan yok .ama dertlesmninde bi adabi var simdi burda elestrsen vs.beni ki oyle insnlrda var boyle guzel hissetmezdik dimi.evet ben biraz havalanim en iyisi bigu o sondrcek zaten havami.Ha şöylee :) sönersen altlarında ezilirsin simdilik gir havaya yakalayamasınlar evlendikten sonra kocanin yaninda sönersin :) sorun mu sanki.. hic moralini bozma ablacim ben burdayim her daim konusabilirz insanlar zaten uzaktakilerle yakinindakilerden daha iyi anlasiyor valla.. benimde sarilasim geldiiiii
Canim ya ben bu isaret kalp vs koyuyotum ama gtmiyo :)Ha şöylee :) sönersen altlarında ezilirsin simdilik gir havaya yakalayamasınlar evlendikten sonra kocanin yaninda sönersin :) sorun mu sanki.. hic moralini bozma ablacim ben burdayim her daim konusabilirz insanlar zaten uzaktakilerle yakinindakilerden daha iyi anlasiyor valla.. benimde sarilasim geldiiiii
Guzel soz ki icime fesatlik geliyo bazen pusuda beklyom ki hayatmzda bi cok kisilr bize hakszlik ypmistr.iste bunlar hep kul hakki.saniyolarki sadece para pul.fitne fesat Allahim korusun bizi seytana uydrtmasinSen izin verme yeter kimse kıramaz. Kirilsa da kiran kisi duymaz.. sadece Allah duyar ve gerektigi yerde verir cezasini.. bir soz okumustum. Allah hemen cezalandirmazmis ki sen oh iyi oldu deyip kotu olma diye.. sen unuttuktan sonra topluca verirmis ceza.. hep boyle dusun..
Empati denen sey varsa bir insanda inan herseyi anlar.. kimsenin derdini yaşamadan anlayamazsin ve demisler ki elestirdigin sey basina gelmeden gitmeyeceksin bu dünyadan.. o yüzden her insanin sıkıntisi kendine onemli olan anlayabilmek, anlayis gosterebilmek :)aynen canim yaaa sagol canim sends istedn zmn bana yazablrsin boyle yorum yada ayri mesaj oluyi galiba.hepimizn hatalri olabiliyo dort dortluk insan yok .ama dertlesmninde bi adabi var simdi burda elestrsen vs.beni ki oyle insnlrda var boyle guzel hissetmezdik dimi.evet ben biraz havalanim en iyisi bigu o sondrcek zaten havami.
Tekrar tekrar dene ilk bende de olmadi :)Canim ya ben bu isaret kalp vs koyuyotum ama gtmiyo :)
Amin insallahhhGuzel soz ki icime fesatlik geliyo bazen pusuda beklyom ki hayatmzda bi cok kisilr bize hakszlik ypmistr.iste bunlar hep kul hakki.saniyolarki sadece para pul.fitne fesat Allahim korusun bizi seytana uydrtmasin
Evet canim cok haklisin ben empati kuruyorum karsmdaki anlatyo onu yarglmdn dinlyom vs.sonra bi bskiyom iki gun sonra isler degisiyo.o seni acimaszca yargiliyo.ama ben yarglmdn dinlerim herkesi bna guvenip anltyo die ben birini kizip anltyom ama bazen bi bakiyom karsmdki altinda bisiler aryo suna nerden yakalsmda laf caksm dieEmpati denen sey varsa bir insanda inan herseyi anlar.. kimsenin derdini yaşamadan anlayamazsin ve demisler ki elestirdigin sey basina gelmeden gitmeyeceksin bu dünyadan.. o yüzden her insanin sıkıntisi kendine onemli olan anlayabilmek, anlayis gosterebilmek :)
aynen öyle.. ve sevdigin insanla sözlüsün anladigima göre. Emin ol ki şükür edilcek birşey. Ki herşey şükür sebesi ama senin yerinde olmak isteyen bir cok insan var.. mesela ben :)) hayirlisi neyde hayirlisiyla olsun insallah..Evet canim cok haklisin ben empati kuruyorum karsmdaki anlatyo onu yarglmdn dinlyom vs.sonra bi bskiyom iki gun sonra isler degisiyo.o seni acimaszca yargiliyo.ama ben yarglmdn dinlerim herkesi bna guvenip anltyo die ben birini kizip anltyom ama bazen bi bakiyom karsmdki altinda bisiler aryo suna nerden yakalsmda laf caksm die
Insaallah canim sende sevdginle evlenirsin.sukrediyorum bazen canimizi yakan seylre dalip unutyrz ben hic karsma istedim gbi biri cikmick die hissetmye baslmistim korkulrm vardi ama istedimden iyi biri ruhu .Allah her genckiza gonlune gore birini versin hayrlisysa kavustursun.insaallah sende hayrlsyla kavusrsun canim :)aynen öyle.. ve sevdigin insanla sözlüsün anladigima göre. Emin ol ki şükür edilcek birşey. Ki herşey şükür sebesi ama senin yerinde olmak isteyen bir cok insan var.. mesela ben :)) hayirlisi neyde hayirlisiyla olsun insallah..
Oyy canim sinava gitcen burda kafani yordum.insaallah guzel gecer basarilar canim.sende kendne iyi bak Allaha emanet ol canim :)Aminn insallah canim sana doyum olmuyor ama sinava gidicem kendine iyi moralini bozma mutlu ol Allaha emanetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?