evdeki işlerimi,bir günümü planlıyamıyorum.bana yardım edin.

ev işi hiç bitermi be canım...evde oturduğun için esnek davranıyosunda ondan böyle oluyor bence... ben kendi adıma konuşim çalıştığım için h.sonu temizlik yapıyorum eşimde evde yoksa kendimi yormadan ağırdan yaparım ama gelecek biri varsa aynı işi çabucak bitiririm...ne enterasanım dimi huy işte...

aslında çalışmadığınız için zamanınız bol,
en azından sabah eşiniz gittikten sonra,annenize gitme zamanınıza kadar ev işlerinizi yapabilir,
annenizden geldikten sonra da yemek yapabilirsiniz...
bence siz gözünüzde fazla büyütüyorsunuz...
canınız iş yapmak istemiyor olabilir,
ama yapmak zorunda olduklarımız var,unutmayalım...
ben çalışan bir bayan olduğum için,
işlerimi zamanında yapmam şart,
onun için bir problem yaşamıyorum..
sevgiler...

cnm biraz silkelen.şimdi keyif yapıp dinlenmek tabiki çok hoş.ancak ortalıkta birsürü iş varken içine nasıl siniyor.bende keyif yapmayı çok severim,ama en güzel keyif tüm sorumluluklarını ve yapman gerekenleri yaptıktan sonra yapılan keyiftir.öteki türlü beynimi kemirir valla.arada hiç yapmadığımda olur.tıpkı bugün gibi.ama çok ender.hep keyif nereye kadar.zaten böyle bir lüksümüzde yok.planlı ve istekli olduktan sonra hepsi halolura.s.

ya biri benden bahsediyor sandım konuyu okuduğumda

ya ben çalışıyorum ama hafta sonu evde olduğum zaman bile doğru dürüst birşey yapamıyorum... Eğer o gün öğlene kadar uyuduysam akşama kadar kolumu kaldıramıyorum. aynen hafta içi tv izliyemiyorum diye hafta sonu tv izliyorum dinlenemiyorum diye uzanıyorum. sonra gelen giden derken hooooooppppp akşam olmuşkafamçokkarıştı ama mesela cumartesi sıkı bir temizlik yapıcammm bakalım yapabilecekmiyim-tatlicadiarzu- offffffff offfffffffffflaelaelaelaelae

valla böyle ev işlerini umrsamadan oturan bayanlara hayranım.ben çlışan bir kadın olduğum halde aşırı titiz ve düzenliyim.akşam 6 da eve gelirim yemeklerimi yaparım soframı düzenlerim 2 günde bir yemekler pişerken koşarak balkonları yıkarım lavaboları ovarım süpürge açarım.yemekten sonra duşa girerim çıkınca küveti ovarım .ama asla yarına bırakmam.mutfak tezgahında 1 su bardağı kalsa yatamam.sabah kalkarım hazırlanırım yatağımı toplarım evi havalandırırım.çıkarım işe.haftasonuda cumartesi büyük detaylı temizliğimi ütülerimi bitiririm.pazarda kocişimle başbaşa takılırım.yanlış anlamayın kızlar ama benim etrafımda birşey dikkatimi çekti.çalışan kadınlar ev hanımlarından daha sistemli.ev hanımları nasıl olsa evdeyim yaparım diyerek sürekli erteliyorlar işleri

Eski evimde 2 günde bir süprügeyi açardım heryeri temzilerdim işden gelince ama şimdi haftada bir yapıyorum, bu evde nedense canım iş yapmak istemiyor, birde hamile olduğum için kendimi çok yormak istemiyorum açıkçası, ama söylendiği gibi çalışan insanlar ev işlerinde daha derli toplu oluyorlar.

ben de evdeyken daha düzenliydim. mutfakta tek bir bulaşık ütülenmemiş bir tek kıyafet kalmazdı.ayrıca nevresimlerimi de ütülerdim. evim mis gibiydi. ve ilk zamanlar bulaşaık makinam yoktu. gündüz müzik dinlerdim. zaten televizyonum yoktu. akşama yemeklerim hazır olurdu. ve boş zamanımda kitap okur bulmaca çözerdim. şimdi çalışıyorum ve işler yetişmiyor. 1 gün tatilim var. akşam yemek yapmak ve makinaya çamaşır atıp asmak dışında haftaiçi bir şey yapamıyorum:çok üzgünüm:

Aynen bende senin gibiyim eskiden çok derli topluydum 4 aydır yeni evimde yeni hayatımdayım canım hiçç ev işi yapmak istemiyor zorluyorum ama bi yere kadar zaten çocukta olunca basladıgım iş bitmiyor ailem ziyaretime geldi onlar bile farkına varmıs kardeşim diyor abla sen buraya gelince baya bi pasaklılaşmısın her gun akşam diyorum sabah bunu bunu yapıcam gunduz kalıyor ya pcyle ya onla ya şunla ya bunla vakit geciyor bugun 5:30 da kalktım 8de çocukları gönderdim saat suan 12:30 ve hala işlerim duruyor sadece ustun köru bi mutfagı topladım okadar napıcam bilmiyorum canım hiiiççç istemiyor aslında duzenli yapılsa 3 saar surmez ama sabah yapılması çok önemli sabahleyin 2 saatte biten iş ögleden sonra 4 saatte bitmiyor nedense anlamadım ama birçok kez denedim öyle oldu Allah gucumuzu kuvvetimizi iştahımızı (iş iştahımızı artırsın) Amiiiinnn sizde amin deyin bakem sırnaşık şey

Bir dönem bende böyle oluyorum.. Üzerimde bir ağırlık bir uyuşukluk oluyorki kolumu kaldırasım gelmiyor.. Benimki genelde canım sıkkınken oluyor...Bencede ev işlerini sabah yapmalısın aksi takdirde işlerini yapamaz yada yarım bırakırsın.. Birde sabah ki enerjin daha fazla olduğu için fazla yorulmazsın.. Sonra annenin yemeğini verirsin( bu konuda seni takdir ediyorum hayırlı bir evlatsın).. Sonra evine gelip ayaklarını uzatıp hem işlerini bitirmenin rahatlığı hemde annene karşı sorumluluğunu yerine getirmenin huzuruyla rahat rahat dinlenirsin..

Ben 2 çocuk annesiyim kızım okula gidiyor, oğlum ise tam bir afacan...Sabah 9,5 gibi kalkıyoruz.. Saat 10 gibi kahvaltıya başlıyoruz yaklaşık bir saat sürüyor sonra ben onlara çizgi film açıp koyuluveriyorum işlere... mutfağı toparlıyorum, banyo-wc ovuyorum, süpürge açıp güzelce süpürüyorum birde toz alıp, işlerimi bititriyorum.. Sonra kızın okul saati geliyor hemen onu hazırlıyorum saat 12,30 evden çıkıyorum.. Döndüğümde evimin mis gibi kokusu, düzenli ve temiz olması en büyük mutluluğum.. Sonra akşama kadar rahatım pc ye takılırım, tv mi izlerim...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…