Bir dönem bende böyle oluyorum.. Üzerimde bir ağırlık bir uyuşukluk oluyorki kolumu kaldırasım gelmiyor.. Benimki genelde canım sıkkınken oluyor...Bencede ev işlerini sabah yapmalısın aksi takdirde işlerini yapamaz yada yarım bırakırsın.. Birde sabah ki enerjin daha fazla olduğu için fazla yorulmazsın.. Sonra annenin yemeğini verirsin( bu konuda seni takdir ediyorum hayırlı bir evlatsın).. Sonra evine gelip ayaklarını uzatıp hem işlerini bitirmenin rahatlığı hemde annene karşı sorumluluğunu yerine getirmenin huzuruyla rahat rahat dinlenirsin..
Ben 2 çocuk annesiyim kızım okula gidiyor, oğlum ise tam bir afacan...Sabah 9,5 gibi kalkıyoruz.. Saat 10 gibi kahvaltıya başlıyoruz yaklaşık bir saat sürüyor sonra ben onlara çizgi film açıp koyuluveriyorum işlere... mutfağı toparlıyorum, banyo-wc ovuyorum, süpürge açıp güzelce süpürüyorum birde toz alıp, işlerimi bititriyorum.. Sonra kızın okul saati geliyor hemen onu hazırlıyorum saat 12,30 evden çıkıyorum.. Döndüğümde evimin mis gibi kokusu, düzenli ve temiz olması en büyük mutluluğum.. Sonra akşama kadar rahatım pc ye takılırım, tv mi izlerim...hihoyyyt