Evdeki kavga ve nasıl sakinleşirim

Evden gidemem demişsiniz ama şu durumda tek olasılık evden gitmek. Neden gidemeyecekmişsiniz? Yaşınız kaç? Çalışıyor musunuz?

İki çocuğum var kızım 3 oğlum 1 yaşında sanki kızım büyümüşte yıllar sonra annesiyle babasını yani biZi anlatıyor Allah yardımcın olsun canım annen aynı ben babanda aynı babaları ama tek fark var ben çalışıyorum ve boşanmayı düşünüyorum boşanmassam çocuklarım senin gibi olacaklar Allah korusun Allah annene sabır versin size tavsiyem annenizi ezdirmeyin onun arkasında durun babanızın biraz gözü korksun

Annen aldatıldıgını neden bılmıyor sen bıkıyorsun da?
Facesini açık unutmuştu. Orda görmüştüm . ve de whatsaptan sürekli birbirlerine fotoğraf felan atıyorlar kadınla. Aşk şarkıları vs. Gönderiyorlar. Kendi çaktırmadığını sanıyor ama anlaşılıyor ne halatlar yediği.

Anneme söylemedim çünkü daha önce çok kez aldatıldı ve hiç bişey yapmadı. Şimdi söylersem yine üzülecek kavga kıyamet çıkacak ama sonuç olarak evliliklerine devam edecekler

Eşinizde düzelme gibi bir umut yoksa boşanmakla çocuklarınıza çok çok büyük bir iyilik edersiniz. Keşke benimkikerde boşansalardı da bukdar yıptanmasaydık. Yazık sizin çocuklarınız da çok küçük. Sürekli kavga vs. Oluyorsa evde çok etkilenirler. Ben küçükken hep utanırdım arkadaşlarımdan acaba evde olanları biliyorlar mı acaba duydular mı diye.

Evden gidemem demişsiniz ama şu durumda tek olasılık evden gitmek. Neden gidemeyecekmişsiniz? Yaşınız kaç? Çalışıyor musunuz?
26 yaşım. KPSS ye hazırlanıyorum. Hem çalışıp hem sınava hazırlanmam çok zor. Tek umudum bu sınav zaten. Şimdi sabredip sınavı kazanıp öyle gitmek istiyorum.

Bende oyleyim. Birde karsilikli kimseyle tartisamam. Rengim kacar nefes alamam hemen aglamaya baslarim. Ben kendimi boyle kabul ettim. Kimseyle karismiyorum direk o ortamdan uzaklasiyorum uzaklasamadigimdada muzik dinliyorum. Benim yapabildigim bu
Kimseyle tartışamama bende de var. Çok kötü birşey .haklıyken bile hep haksızım

bence baban annene hiçbir şekilde değer vermiyor.bunca yıl beraber yaşamaları bile mucize.baban seni ve anneni hiç sevmiyo.bu şekilde davramnasının baka açıklaması yok.senin ruhsal sağlığın için bunlardan uzak durmanı tavsiye ediyorum.

Ne annen iflah olur ne baban.
Senin acilen ayaklarının ütünde durup o evden ayrılman lazım.
Hangi köyle yaşasan da cahilin dibi de olsan bir kadın bunları sineye çekebiliyorsa o insandan daha fazla hayır bekleyemezsin.
Kaç kurtul ve karşına çıkan her erkeği iyi analiz et.

Bir evlat babasından dolayı annesine boşan diyor. Ama anne boşanmıyor. ? Kendini es geçsin ama, insan çocugu için olur ya. Benım evladımın asla boyle bır evlilikte yetişmesini islemem. Yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…