- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
İşte babanız bu yüzden o sözleri söyleyebiliyor.Anneniz için de sizin için de zor bir durum.Ama yapıcak pek de bir şey yok gibi annenize destek olmaktan başka.Siz karışmayın onlar tartışırken.Kesinlikle karışmayın.Boşanmıyorlar. İlk aldatması değil zaten çok kez aldattı. Boşanmanın lafını bile ettirmiyor annem. Buralarda pek hoş karşılanmıyor diye. Ve de gidecek yerim yok . okdar emek verdim bırakıp gitmem diyor.
Ben onlardan bişey beklemiyorum artık zaten. Görmezden gelebileyim yeter
Öğrendi tabi. Bunlardan dolayı da çok büyük kavgalar oldu. Gittiğimiz her yerde bi rezil olmuşuzdur zaten. Annem hayatında hiç okula gitmedi. Köy de doğdu orda yaşadı büyüdü evlendi. Hiç birşey görmeyince de gözü açık biri olamadı. Ailesi de bilinçli kızının arkasında duran bi aile olmayınca boşanmanın b si geçmedi evde. Şimdide yaşı 60 oldu hala kendine bir güveni yok haklı olarak . boşanırsam naparım diyor. onu kınamıyorumAldırmamaya çalışın derim , çok zordur böyle bir evde böyle bir babayla büyümek , çok haklısınız ama aldırmamaya çalışın , annenize destek olun.Anneniz aldatıldığını hiç öğrenmedi mi daha önce? Ve en önemlisi belki de anneniz çalışıyor mu?
Annenize gerçekten üzüldüm.Babanızın hakaretlerine aldırmasın , siz de annenizi mutlu etmeye çalışın.Mecbur olmasa kim çeker ki böyle birini kocası diye? Tartışmaların sebebi ne , ne sebeple çıkıyo kavgalar peki evde? Önemli şeyler mi eften püften şeyler mi?Öğrendi tabi. Bunlardan dolayı da çok büyük kavgalar oldu. Gittiğimiz her yerde bi rezil olmuşuzdur zaten. Annem hayatında hiç okula gitmedi. Köy de doğdu orda yaşadı büyüdü evlendi. Hiç birşey görmeyince de gözü açık biri olamadı. Ailesi de bilinçli kızının arkasında duran bi aile olmayınca boşanmanın b si geçmedi evde. Şimdide yaşı 60 oldu hala kendine bir güveni yok haklı olarak . boşanırsam naparım diyor. onu kınamıyorum
Yaşınız kaç? Etkilenmemek eldemi.inanin komşu kocasıyla kavga ediyor kendime gelemiyorum bikac gün.siz bunu yaşıyorsunuz.size çok üzüldüm bir saat duvara sabit bakmak hicnormal değil.psikolojik destek almanızı öneririm.Allah yardımcınız olsun
Bugün ki kavga babamın bize sürekli para yok, tutumlu olun , millet soğan ekmek yiyor açlıktan ölüyor diyip bu ay ki bininci Gezmesini yapmasından dolayı çıktı. Herşeyden çıkıyor kavga genel olarak. Belli olmuyor . gayet normal konuşulurken birden bire kavganın içinde bulduğumuz da oluyor.Annenize gerçekten üzüldüm.Babanızın hakaretlerine aldırmasın , siz de annenizi mutlu etmeye çalışın.Mecbur olmasa kim çeker ki böyle birini kocası diye? Tartışmaların sebebi ne , ne sebeple çıkıyo kavgalar peki evde? Önemli şeyler mi eften püften şeyler mi?
Annemi öyle bırakamam ki . ya vurursaEtkilenmeniz cok normal
Kavgayı sezdiginiz anda evi terk etseniz yürüyüse cıksanız ?
Böyle erkek tipleri maalesef var.Hem de o kadar çok ki.Sabredin demekten başka şey gelmiyor aklıma.Çünkü gerçekten ne yapılır bilmiyorum bu tür babalara.Allah yardımcınız olsun.Bugün ki kavga babamın bize sürekli para yok, tutumlu olun , millet soğan ekmek yiyor açlıktan ölüyor diyip bu ay ki bininci Gezmesini yapmasından dolayı çıktı. Herşeyden çıkıyor kavga genel olarak. Belli olmuyor . gayet normal konuşulurken birden bire kavganın içinde bulduğumuz da oluyor.
Siz çalışıyor musunuz peki? Annenizi götüreceksiniz de anneniz ne der buna? Bazı eşler alışmış oluyor yıllarca , Stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyorlar.Bırakmıyorlar da maddi şartlar el verdiği halde.26 yaşındayım. Annemle birlikte gitmeyi düşünüyoruz. Annem benden çok daha fazla yıprandı
Hayır ben KPSS ye hazırlanıyorum. Annem kendi istedi zaten doktora gitmeyi . hatta bana sende gel sende çok doldun dedi. Esas hasta olan gelmiyor . mecbur biz gidicez .Siz çalışıyor musunuz peki? Annenizi götüreceksiniz de anneniz ne der buna? Bazı eşler alışmış oluyor yıllarca , Stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyorlar.Bırakmıyorlar da maddi şartlar el verdiği halde.
İyi bakın ne güzel bir umudunuz var en azından , KPSSye iyice asılın o halde.Kazanırsanız şehir merkezine gidersiniz , yeni bir yer belki size de annenize de iyi gelir.Babanız da para lafı yapamaz.Zaten öyledir gerçek hastalar doktora gitmez , normal insanları hasta ederler , o insanlar doktora gitmek zorunda kalır.Hayır ben KPSS ye hazırlanıyorum. Annem kendi istedi zaten doktora gitmeyi . hatta bana sende gel sende çok doldun dedi. Esas hasta olan gelmiyor . mecbur biz gidicez .
Evet hala daha pisler. Keşke sadece pis olsaşardı. Paralı ilişki genelde. Ya da kendi gibi saçma sapan insanları buluyor işte.Hatırladığım kadarıyla senin baban ve abin acayip derecede pislerdi baban o pisliği katlanıp karısını aldatacak kadını nereden buluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?