kızlar bugün çok ilginç bişey oldu, sizinle de paylaşmak istiyorum...
hani geçenlerde bi eczanede çok güzel çiçekler gördüm ama bir türlü dal isteyemedim utandım diye anlatmıştım ya, hatta sonraki gidişinde eşim eczacı bayandan istemiş arapsaçından bir kaç dal getirmiş diye...
işte o gün eczanede gördüğüm bi çiçek vardı, yaprakları mor renkte, böyle yukardan aşağı doğru sarkmış, çok güzel görkemli bir çiiçekti... eşime dedim hatta arapsaçının yanında o mor renkli çiçkten de bi dal isteseydin keşke diye gülüştük

yok artık o kadar da değil falan demişti

derken o mevzu orda kaldı gitti, ama benim aklım hep o çiçekte kaldı, hala eczanenin önünden geçerken cama takılır kalır gözüm
gelelim mevzuya, bugün markete gitmiştik, evin eksiklerini almaya.. marketten ellerimde poşetle çıktım tam arabaya yüklerken, gözüm yere takıldı, o da ne

aman allahım, bu nasıl bir tevafuk böyle

şok oldum... o eczanede gördüğüm çiçeğin aynısı, bir tane dal yerde duruyor... ayağımın önünde.. üstelik üzerine falan basılmamış, sapasağlam...

sanırım marketin üst katlarındaki dairelerden birinin balkonundan düştü, yada ne bileyim nerden geldi bir türlü akıl yürütemedim... hemen aldım, eşime sordum, bu o çiçeğe çok benziyor sağlamsa ekersin dedi.. eve getirdim, suya ıslattım.. sanki sağlam gibi, ama tutarmı sizce? birde benim bahsettiğim çiçek şu resimde paylaştığım büyük çiçek.. çok beğenmiştim.. diğer resimde elimdeki de bugün bulduğum çiçeğin dalı...sizce bulduğum çiçek, o çiçeğin aynısı değilmi?? yoksa benmi yanılıyorum...ne yapayım ekeyim mi sizce? tutarmı acaba? bu olayın etkisindeyim hala, rabbimin tevafuğu.. çok şaşkınım...
Eki Görüntüle 1445024
Eki Görüntüle 1445026