canım ne güzel senin çiçeklerde kalabalıklaşıyor desene.
resimleri merakla bekliyoruz...
ayyy bende etli yapraklı çiçekler suyu çok ister diye düşünüyordum :) iyiki söyledin gazelcim, zeynep sende iyiki sormuşsun sanada teşekkürler :)
gazell ayy çok güelmiş yaabeyaz çok hoş, maşallah diyelim. ayy benjamini süper bir saksıya koymuşsun orda rahatça ve kolay büyür. çok iyi olmuş.
ayy canım benim, bu sıralar inanki mutfak alışverişimden kısıp çiçeğe saksıya yatırdım paraları, evde hep sebze ıspanak filan yiyoruz :)))))
zeynep kız yokk anam okadar pahalı değil, bizim buralarda ikea diye büyük bir mağaza var, ordan alıyorum ben, o beyaz saksılar 9 lira, bende topluca almadım zaten, her gittikçe 1-2 şer tane aldım hepsini takım yaptım. o işyerine koyduğum renkli saksılarda 3 lira, yani plastik saksı parasıydı bende dedim böyle olsun madem :)
zaten artık alımları durdurdum, evdeki çiçeklerimle mutlu mesut bir hayat yaşamak istiyorum. tabi yaz gelince balkon çiçekleri için yeni bir alışveriş yapmam gerekebiilir. ama yaza kadar bunları geliştireyim. tabi son aldıklarımı daha sizinle paylaşmadım... kadınlar gününde bauahusa gittim yine merakımdan çatladım ne çiçekler gelmiştir kimbilir diye :))) paylaşıcam resimleri gün içinde inşallah