- Emoji Skoru
- 781
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Serpilzorlu
-
Ben de valla ,evde onu mu takip edecegimbir sey eksik mi diye.Ben daha fazla evde tutmazdim. Kremin kapagini acar gösterirdim. Evi pislik götürsün gerekirse, hırsız birini özel alanimda tutmazdim.
Evde sizden başka biri var mı? Yani kremi kullanmış olma ihtimali olan başka biri varsa onunla konuşun yoksa çıkarın çünkü güven sarsıcı hareketlerin büyüğü küçüğü olmaz. Ev insanın en özel alanıdır. Sürekli her eşyanızı kontrol edemezsinizMerhaba herkese,
hemen konuya girmek istiyorum. Evime yardimci aldım. 1 bucuk ay kadar oldu. çok zor buldum.
nerede durması gerektiğini bazen bilmeyip haddini aşıyor, birçok kez uyardım. düzeltecek gibi kendini. ancak dün banyo dolabımda bir süredir kullanmadığım kremimin -ki tamamen doluydu- bitmiş olduğunu farkettim. nasıl uyarmaliyim bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız? normalde bu benim işten çıkarma sebebimdir. ama kadın bulamıyorum ;(
Ben bir bekler iki bekler sonra baktım olmuo yollardım çunku krem bitirmek ne demek yaaMerhaba herkese,
hemen konuya girmek istiyorum. Evime yardimci aldım. 1 bucuk ay kadar oldu. çok zor buldum.
nerede durması gerektiğini bazen bilmeyip haddini aşıyor, birçok kez uyardım. düzeltecek gibi kendini. ancak dün banyo dolabımda bir süredir kullanmadığım kremimin -ki tamamen doluydu- bitmiş olduğunu farkettim. nasıl uyarmaliyim bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız? normalde bu benim işten çıkarma sebebimdir. ama kadın bulamıyorum ;(
bence uyarın.göz yumarsanız ilerde dahada başka sıkıntılar çıkarırMerhaba herkese,