EVDEKI YARDIMCI HAKKINDA.

Serpilzorlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
704
781
103
Merhaba herkese,
hemen konuya girmek istiyorum. Evime yardimci aldım. 1 bucuk ay kadar oldu. çok zor buldum.
nerede durması gerektiğini bazen bilmeyip haddini aşıyor, birçok kez uyardım. düzeltecek gibi kendini. ancak dün banyo dolabımda bir süredir kullanmadığım kremimin -ki tamamen doluydu- bitmiş olduğunu farkettim. nasıl uyarmaliyim bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız? normalde bu benim işten çıkarma sebebimdir. ama kadın bulamıyorum ;(

Ne biliyim valla bu işler ne zaman teraine döndü anlamıyorum. Çocuga bakıcı alıyoruz aman bırakıp gitmesin diye ayaklarına kadar kahve taşıyoruz, eve temizlik için kadın alıyoruz kadından çok biz iş yapıyoruz valla bende anlamadım bende sert dil kullanamıyorum

Sizden izinsiz özel esyanizdan kullanmak ?
Kabul edeceğim bir şey olmazdi

Merhaba herkese,
hemen konuya girmek istiyorum. Evime yardimci aldım. 1 bucuk ay kadar oldu. çok zor buldum.
nerede durması gerektiğini bazen bilmeyip haddini aşıyor, birçok kez uyardım. düzeltecek gibi kendini. ancak dün banyo dolabımda bir süredir kullanmadığım kremimin -ki tamamen doluydu- bitmiş olduğunu farkettim. nasıl uyarmaliyim bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız? normalde bu benim işten çıkarma sebebimdir. ama kadın bulamıyorum ;(
Evde sizden başka biri var mı? Yani kremi kullanmış olma ihtimali olan başka biri varsa onunla konuşun yoksa çıkarın çünkü güven sarsıcı hareketlerin büyüğü küçüğü olmaz. Ev insanın en özel alanıdır. Sürekli her eşyanızı kontrol edemezsiniz

İşe almadan önce tüm prasötürü yazılı olarak verseydiniz bu hadsizliği yapmazdı. Eve aldığınız çalışanınıza deneme süreçindeniz demeniz lazımdı 1 aylık süreçte birbirimize uyum sağlarsak evin kurallarının kavrarsanız çalışırız deseydiniz.Daha temkinli olurdu.
Bencede buna çok göz yummayın.

İzinsiz şekilde bugün krem kullanan yarın neler yapar kimbilir. Bence yolu gösterin bir an önce..

Başka şeyler de eksilmiş olabilir evinizden siz farkında değilsiniz belki, kontrol edin. Aslında doğrudan işten çıkarma sebebidir ama yardımcı bulmanın zorluklarını bilirim. O sanki safmış ayağına yatın ve krem kutusunu gösterin örnek olarak ve "evde sana bir şey lazım olursa, kullanmadan önce mutlaka bana sor, ben sana vereyim" vb deyin. Eğer kullandığını inkar ederse o kötü çünkü mesela benim de yalana tahammülüm yoktur ama siz ondan sonra durumu bir gözlemleyin, eğer devam ederse o zaman gönderin.

Merhaba herkese,
Ben bir bekler iki bekler sonra baktım olmuo yollardım çunku krem bitirmek ne demek yaa 🤔🤔🤔

Merhaba herkese,
bence uyarın.göz yumarsanız ilerde dahada başka sıkıntılar çıkarır

Bu zamanda düzgün birini bulmak çok zor ancak sineye çekilecek şey var çekilmeyecek şey var. Ne demek dolu kremi bitirmek? Kişisel eşyaları kullanması kabul edilemez. Yol verin gitsin

Back
X