- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Üstüne hiçbir mal almasın, şahsi hesabında birikim yapmasın.Atandı zaten araba alcam direk diyor. Bilmiyorum böyle hayat sürer mi allah yaşatmasın ben bir kuruşumu eşimden ayrı düşünemiyorum onun da bana karşı aynı hisler içinde olduğuna eminim. Allah o kızı bu duruma düşürenleri ıslah etsin
Evet benim de aklıma o geldi uygun bir dille onu söyleyeceğim hatırlattığınız için teşekkürlerÜstüne hiçbir mal almasın, şahsi hesabında birikim yapmasın.
Ev araba vs her şeyi anne-babasının adına yapsın. Maaşını da bankadan çeksin ve elden anne-babasının hesabına yatırsın.
Yoksa boşanırken kocası hepsine ortak olur.
Saflık mı desem ne desem bilemedim.Okudum :).
10 yıl sevgililik ardına göze alarak evlenmiş diye düşündüğüm için
o detaylara pek yorum yapmadım.
Bağrına basmı
Allah kurtarsın onu.Evet benim de aklıma o geldi uygun bir dille onu söyleyeceğim hatırlattığınız için teşekkürler
Evet allah yaşatmasınBen giden altından çok eşimin bu durumuna üzülürdüm sanırım. Benim için sokaktaki herhangi bir hırsızdan farkı kalmazdı zira.
KAsaya koysun altınlarıMerhaba kızlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır sürekli engel yemekten bıktım doğrusu.
Direk konuya geçiyorum çok yakın arkadaşım var memlekette geçen sene ağustos sonunda evlendi liseden beri çok samimi arkadaşız. Arkadaşım iki gündür beni arıyordu ama boya badana yaptık ben hep dönmeyi unuttum. Dün aradım ağlıyordu eşi evden altın çalıyormuş az buz da değil haziran ayında 5 yarım 2 çeyrek çalmış kız yakalayınca itiraf etmiş borcum vardı onu ödedim diye. Şimdi tekrar bir yarım altın çalmış. Sorunca ben almadım belki hırsız girmiştir demiş. Sorarım size insanın evine hırsız girse öyle umursamaz mı davranır? Bana ne yapmam lazım dedi ama ben empati bile kuramadım biz birbirimizden habersiz 10 TL bile harcamayız. Düğünden sonra aldıkları altınları eşyaları kızdan bilezik alıp ödediler çok gıcık bir aile. Zamanında biz arkadaşları ve ailesi evlendiği kişiyi asla istemiyordu işsiz, yaş farkı ve alkol gibi sebeplerden dolayı ama 10 sene sevgililik döneminden sonra evlendiler. Şimdi ailesine durumu anlatsa parçalarlar diye tahmin ediyorum. Bi tavsiye verip ayrılmalarına da sebep olmak istemiyorum sizce ne demeliyim ben bu kıza?
Kız şimdi atandı muhtemelen onun maaşını yiyecekKAsaya koysun altınları
Evde niye tutuyor
Borcu neyse söylesin yada esi ona göre bi ödeme planı cıkarılır.
Kadınının altınlarını calmak ne demek
O bildiğin hırsızlık,altınlar bitince ne yapacakmıs kocası
Benim kuzenimde 5aylik evliydi eşi hergün altın istiyordu geri vericem sözünu alarak veriyordu ama hiç biri geri gelmedi en son yine bilezik istedi kuzenim vermedi bosandilar kızı banka gibi kullanıyordu adi herifMerhaba kızlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır sürekli engel yemekten bıktım doğrusu.
Direk konuya geçiyorum çok yakın arkadaşım var memlekette geçen sene ağustos sonunda evlendi liseden beri çok samimi arkadaşız. Arkadaşım iki gündür beni arıyordu ama boya badana yaptık ben hep dönmeyi unuttum. Dün aradım ağlıyordu eşi evden altın çalıyormuş az buz da değil haziran ayında 5 yarım 2 çeyrek çalmış kız yakalayınca itiraf etmiş borcum vardı onu ödedim diye. Şimdi tekrar bir yarım altın çalmış. Sorunca ben almadım belki hırsız girmiştir demiş. Sorarım size insanın evine hırsız girse öyle umursamaz mı davranır? Bana ne yapmam lazım dedi ama ben empati bile kuramadım biz birbirimizden habersiz 10 TL bile harcamayız. Düğünden sonra aldıkları altınları eşyaları kızdan bilezik alıp ödediler çok gıcık bir aile. Zamanında biz arkadaşları ve ailesi evlendiği kişiyi asla istemiyordu işsiz, yaş farkı ve alkol gibi sebeplerden dolayı ama 10 sene sevgililik döneminden sonra evlendiler. Şimdi ailesine durumu anlatsa parçalarlar diye tahmin ediyorum. Bi tavsiye verip ayrılmalarına da sebep olmak istemiyorum sizce ne demeliyim ben bu kıza?
Kocaya degil kıza Allah akıl fikir versinKız şimdi atandı muhtemelen onun maaşını yiyecek
Umarım sonları böyle olmaz az önce yine konuştum daha olumluydu her şeyin yoluna gireceğini düşünüyor umarım öyle olur oruçluyum gerçekten kalpten diliyorum bunuBenim kuzenimde 5aylik evliydi eşi hergün altın istiyordu geri vericem sözünu alarak veriyordu ama hiç biri geri gelmedi en son yine bilezik istedi kuzenim vermedi bosandilar kızı banka gibi kullanıyordu adi herif
Ben disarda yemek yemek için altın bozduran insanlar tanıyorum adam olmaz o kocadanUmarım sonları böyle olmaz az önce yine konuştum daha olumluydu her şeyin yoluna gireceğini düşünüyor umarım öyle olur oruçluyum gerçekten kalpten diliyorum bunu
Ben disarda yemek yemek için altın bozduran insanlar tanıyorum adam olmaz o kocadan
Bende boşası demedim, evet iki taraflı ailesine anlatsın..Arkadaşım evlendiği zaman altınlarının büyük kısmını annesine verdi saklaması için hala onda allahtan. Bekara koca boşamak kolay derler ondan hepimiz kolay yorumlar yapabiliyoruz ben de yıllarca çok kızdım kesinlikle denk olmadıkları için her anlamda sorun yaşayacaklarını düşündüm keşke bizler haksız çıksaydık. Adama güvenmediğim için çok fazla yönlendirici yorumda bulunmuyorum arkadaşıma adam hiçbir şekilde güven vermiyor bana birşey yapamaz o ayrı ama yine de birşeylere sebep olan insan olmak istemem. Benim amacım benimle derdini paylaşan arkadaşıma yarenlik edebilmekti taktik vermek değil umarım beni doğru anlamışsınızdır çok ciddi nefret kusan biri gördüm çünkü (alıntıladıklarımdan biri değil) sevgiler..
Merhaba kızlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır sürekli engel yemekten bıktım doğrusu.
Kesinlikle altına imzamı atarımKendi hala katlanmayı düşünüyorsa belli ki bağımlı olmuş, ne derseniz deyin devam edecektir. Yormayın kendinizi. Biz market alışverişimizi bile anlatırız birbirimize. Evlilikte herşeyi paylaşmaktan yanayım doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum. Borcu varsa eşine anlatabilir beraber çözüm bulabilirlerdi. Böyle kendi evinde hırsız durumuna düşmek çok çirkin bir şey. Güven duygusunu da yitirecek.
Ara ara çalışıyor bulduğu işlerde ama herhangi bir istikrar göstermiyor evin kirası faturalar eşya borçları hep kızın sırtına bindi adam çalıştığı dönem yapıyordu yine ama rahatına da düşkün arkadaşımın 7 gün çalıştığını bilirim tatilsizArkadaşınız haklı ama parasızlık da çok zor belli ki hiç harçlığı yok bu konuda ne diyormuş. İş bulma çabası var mı acaba
O zaman diyecek bişey kalmıyor kendini daha fazla yıpratmasa keşkeAra ara çalışıyor bulduğu işlerde ama herhangi bir istikrar göstermiyor evin kirası faturalar eşya borçları hep kızın sırtına bindi adam çalıştığı dönem yapıyordu yine ama rahatına da düşkün arkadaşımın 7 gün çalıştığını bilirim tatilsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?