Evden altın çalan koca!!!

yooo bende evliyim bekar değilim mantıken bakılınca eşinin yaptığı yanlışa oda göz yumuyo çalmak nedir istese belki arkadaşın vercek
Atasözünü çok yanlış yerde kullandım anlaşılan çok yanlış anlaşıldı yazdıklarım birçoğunuzla hemfikirim zaten

evet bekara kolay tabiki ama biz evliyiz ve yorum yaparken kendimizi o kisinin yerine koyarak yorum yapıyoruz.birbirimizi tanımıyor etmiyoruz kimsenin mutsuzluguyla ya da boşanmasıyla başımız göğe ermiyor.tabiki boşanmak kolay degıl ,kimse bosanmak için evlenmiyor lakin hırsız ve çalışmayan koca için ne denir ki ?kendiniz demissiniz tekin biri değil diye...
Sizlerin tecrübelerine güvendiğim için sordum zaten önceki yazdıklarımda da dediğim gibi bir çoğunuzla hemfikirim... oruç kafa ile kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın anlaşılan atasözünü istediğim anlamda kullanamadım 🤗

Kesinlikle haklısınız yorumunuzda ben sanki ortalığı karıştırmak için sizden taktik istiyormuşum gibi bir yorum gördüğüm için öyle bir çıkışta bulundum. O yüzden bekara koca boşamak kolay ama ben yönlendirici yorum yapmak istemiyorum o yüzden buraya yazdım telefonun karşısında sus pus duramam diye de belirttim. Ben de boşanacağını düşünmüyorum açıkçası bu kadar sene bırakmamış şimdi de bırakmaz kahrını çeker ama dünkü haline çok üzüldüm o yüzden sizlerden de fikir almak istedim tecrübelerinize güveniyorum 💕
bence arkadasınız ıcın fıkır almakta sakınca yok kendısıne faydanız olmasa bıle kendı hayatınızda benzer bırsey yasayacak olursanız allah korusun en azından aklınızda bulunur
ama sıze baska bır tavsıyem var ınsallah arkadasınız da burayı okuyordur
ben sahsen etrafımda gucsuz, yanlıs kararlar veren ınsanları hayatımdan komple cıkardım sıze de onu tavsıye ederım ne demek ıstedıgımı zamanla ılerde anlayacaksınız belkı

etrafınızda bırıktırdıgınız ınsanlar onemlı . bu tarz mevzular hayatınızda tum enerjınızı emer negatıflık katar sıze kattıgı hıcbırsey yok arkadaslık ıkı taraflı olur sızınkısı suzan ablalık olmus bellıkı anca dert dınlıyorsunuz ve baska yapabıldıgınız bırsey yok maalesef arkadaslarınız sızı ve cevrenızı belırler cocuklarınız arkadas olacak kulturler bırbırıyle etkılesımde olacak gerek yok aklı basında dogru kararlar veren kendıne deger veren kendıne saygısı olan ınsanlar var onların arkadaslıgı daha dogru olur.

arkadasınız ıcınde uzuldum ınsallah dogru yolu bulur hakkında hayırlısı olsun

bence arkadasınız ıcın fıkır almakta sakınca yok kendısıne faydanız olmasa bıle kendı hayatınızda benzer bırsey yasayacak olursanız allah korusun en azından aklınızda bulunur
ama sıze baska bır tavsıyem var ınsallah arkadasınız da burayı okuyordur
ben sahsen etrafımda gucsuz, yanlıs kararlar veren ınsanları hayatımdan komple cıkardım sıze de onu tavsıye ederım ne demek ıstedıgımı zamanla ılerde anlayacaksınız belkı

etrafınızda bırıktırdıgınız ınsanlar onemlı . bu tarz mevzular hayatınızda tum enerjınızı emer negatıflık katar sıze kattıgı hıcbırsey yok arkadaslık ıkı taraflı olur sızınkısı suzan ablalık olmus bellıkı anca dert dınlıyorsunuz ve baska yapabıldıgınız bırsey yok maalesef arkadaslarınız sızı ve cevrenızı belırler cocuklarınız arkadas olacak kulturler bırbırıyle etkılesımde olacak gerek yok aklı basında dogru kararlar veren kendıne deger veren kendıne saygısı olan ınsanlar var onların arkadaslıgı daha dogru olur.

arkadasınız ıcınde uzuldum ınsallah dogru yolu bulur hakkında hayırlısı olsun
Dediklerinizi aklımın bir köşesine yazacağım sevgiler 💕

Atasözünü çok yanlış yerde kullandım anlaşılan çok yanlış anlaşıldı yazdıklarım birçoğunuzla hemfikirim zaten
yok aslında o sozu de yazmanız ıyı oldu arkadasınız onlar oyle rahat konusur bekara koca bosamak kolay tabı ne anlarlar dıyecek olursa cevabımız olmus oldu :)

Arkadaşına selam söyle o altınlar kaynanasında falan değil muhtemelen..

Sebebini öğrensin sebebini önce.
Neye borç yapıyormuş diye.

Arkadaşına selam söyle o altınlar kaynanasında falan değil muhtemelen..

Sebebini öğrensin sebebini önce.
Neye borç yapıyormuş diye.
Canım kaynanasında değil zaten kız düğünden sonra hemen kendi annesine verdi bilezikleri tam altınları. Altınları ilk habersiz aldığında kız yakalayınca sigorta borcu vardı onu ödemem gerekti o yüzden aldım sonra da sana söyleyemedim demiş. Kız da sen istesen ben vermeyecek miyim gibi şeyler demiş ama oğlan tarafı kızı biraz saf sessiz mi görüyor nedir aynen devam ediyor 🙄

Bu konuları aşamadan çocuk düşünmediğini söyledi uzunca bir süre planında yok
O yalan bir kere.
Arkadaşınız 10 yıldır adamın nasıl olduğunu bile bile evlendi. Çünkü evlenince düzelir diye kandırdı kendini.
Şimdi de çocuk olursa düzelir diye umudu yoksa ben de B Began değilim

O yalan bir kere.
Arkadaşınız 10 yıldır adamın nasıl olduğunu bile bile evlendi. Çünkü evlenince düzelir diye kandırdı kendini.
Şimdi de çocuk olursa düzelir diye umudu yoksa ben de B Began değilim
Valla canım ben mesela ondan 3 ay önce evlendim ben hep istedim çocuk bunu ona da anlattım ama o hiç istediğini söylemedi ben daha istemiyorum dedi hala da öyle söylüyor belki de içten içe öyle bir düşüncesi vardır dediğin gibi allah bilir

Canım kaynanasında değil zaten kız düğünden sonra hemen kendi annesine verdi bilezikleri tam altınları. Altınları ilk habersiz aldığında kız yakalayınca sigorta borcu vardı onu ödemem gerekti o yüzden aldım sonra da sana söyleyemedim demiş. Kız da sen istesen ben vermeyecek miyim gibi şeyler demiş ama oğlan tarafı kızı biraz saf sessiz mi görüyor nedir aynen devam ediyor 🙄

Kendi annesine vermişse iyi aman. Sevindim.

Büyük bir borca kendisi girsin arkadaşınız bence.
Mal falan olur bir şey olur.
Yoksa eşinin borç tantanası bitmeyecek.

Arkadaşım evlendiği zaman altınlarının büyük kısmını annesine verdi saklaması için hala onda allahtan. Bekara koca boşamak kolay derler ondan hepimiz kolay yorumlar yapabiliyoruz ben de yıllarca çok kızdım kesinlikle denk olmadıkları için her anlamda sorun yaşayacaklarını düşündüm keşke bizler haksız çıksaydık. Adama güvenmediğim için çok fazla yönlendirici yorumda bulunmuyorum arkadaşıma adam hiçbir şekilde güven vermiyor bana birşey yapamaz o ayrı ama yine de birşeylere sebep olan insan olmak istemem. Benim amacım benimle derdini paylaşan arkadaşıma yarenlik edebilmekti taktik vermek değil umarım beni doğru anlamışsınızdır çok ciddi nefret kusan biri gördüm çünkü (alıntıladıklarımdan biri değil ☺) sevgiler..
dediğim gibi bence konunun aslını öğrenmesi için telkin edebilirsin, öfkeyle kalkan zararla oturur tabi. Öncelikle sakin olsun, emin adımlarla ilerlesin. Bizden de sevgiler efenim..

Yalnız adam alkolik, işsiz ve hırsız

Atandı zaten araba alcam direk diyor. Bilmiyorum böyle hayat sürer mi allah yaşatmasın ben bir kuruşumu eşimden ayrı düşünemiyorum onun da bana karşı aynı hisler içinde olduğuna eminim. Allah o kızı bu duruma düşürenleri ıslah etsin 🙄

Back
X