Evden ayrilmak ZORUNDAYIM

İstanbul'da tek başınıza, bir maaşla zor olmaz mı? Ankara'da kiralık evlere baktım dün. İyi bir semtte, düzgün bir ev en az 1500 istiyor. Tayin isteyip küçük bir şehre taşınabilirsiniz. Bunun için beklemelisiniz biraz.

Bazi uyeler bu sitenin eksisozlukte neden böyle anildiginin cok guzel bi örneğini oluşturdular sag olsunlar.

Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.

nasıl yardımcı olalım?
gel evin bir odasında mı kal diyelim?
öğretmişsiniz öğretmen evinde kalın.
emlak siteleri 1+1 kiralık dolu onlara bakın.

Bakin anlatamiyorum galiba. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. . Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.

Sana hesap ver diyen yok.
Bize ne senin derdinden?
Bul bir ev madem cik git.
Biz napalim sana burdan?

Bence konu sahibi özelde çalışıyor. Tayin olup gitme durumu yok yani. Onun dışında yeni mezun birinin özelde aldığı maaş azdır. İstanbul gibi yerde tek başına bir eve çıkıp geçinmenin çok zor olduğunu düşünüyorum. Bence ailenizle biraz daha kalıp para biriktirin bu arada da ev bakmaya başlayın belki uygun ve yakın bir yer denk gelir.

Evet anlayana sivri sinek saz. Ben zaten birikim yapip 25 yasinda ayrilacaktim. Ama 2 sene bile bekletmediler.

Bakin anlatamiyorum galiba. Ben 23 yildir bir kere onlarin yuzunu kizartacak bisey yapmadım. Ikisi de bunadi. Ve bunun hesabini size verecek degilim. Sizin ailevi sıkıntınız yok galiba. Ama benim var. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. Saglikli bi aile iliskiniz varsa şükredin ve benim durumum hakkinda yorum yapmayın. Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.
Bunayan anne babasindan bikip terketmek isteyen kiz evlat hem de tek cocuk yaziklar olsun!

Sinirinizi buradakilerden çıkarmanıza gerek yok. Kimse internette anonim birisine kefil olup "Aaa bizim tanıdığın kiralık evi vardı onda kal" demez size yani mantıklı olan da bu. Öğretmenseniz maaşınız da vardır, sahibinden.com eşyalı kiralık ev kaynıyor bütçenize uygun olanlarla konuşup taşınacaksınız. Bulamazsanız da bir süreliğine öğretmenevinde ya da özel yurtlarda kalabilirsiniz. Kedi köpek olsa belki de muhabbet kuşu sorun olmaz bunlarda. Başka da yapacak bir şey yok kim ne yapacak size buradan?

Hepsini okudum...sorun ne..neden bu tavirlar...herkes once uygun secenekler sunmus ogretmenevi 1+1 vb.... 23 yasindasin hayatinin daha cok erken caginda olup kizginlik aninda cahillik yapma diyorum...ve ...neden....sorun ne...bu ofke neden biz de anlayalim

Madem ekşinin fikirlerine bu kadar önem veriyorsunuz gidin orada başlık açın eminim seve seve yardımcı olacak,size evini acacak bir sürü insan vardır.
Burada ona buna çatıp çözümsüzlükten ve kaostan beslenmek istiyorsanız ı-ıh çıkış sağ üst taraftan diyorum ben de.

Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.
Mesela nasıl bir yardım?

Hayır anlamadım Ekşi Sözlük karar mercii filan mı? Ben orada da yazıyorum, burada da yazıyorum. Hayatımda bu kadar çok kadın düşmanını bir arada bir tek ekşi sözlükte gördüm mesela. Sabahtan akşama kadar türk kızının seks hayatının konuşulduğu bir yerde kadınlar kulübü için yazılanlar da çok tarafsız olamaz. Madem öyle Ekşi duyurudan yardım alsaydınız. Hem gelip hem insanları aşağılamak da güzel. Yazık yaşlı insanlar belli bir yaşta evlat sahibi olabilmişler, kim bilir ne kadar özlediler, beklediler, istediler. Üzüldüm. Bunadılar diye ellerinden tutan bir evlatları bile yok. Vay anasını.

Oncelikle bende 22 yaşındayım. Ailevi sorun dersen inan bir düzine. Ama kimde yokki ailevi sorun. Ailenin yanindan ayrılmak istersen iyi dusun bence. Cunku hayat tek başına zor gibi geliyor bana. Bir de bu kadar sinirli olma bilmiyorum hangi sinif grubuna ders veriyorsun ama ders verdiğin ogrenci grubunun yerinde olmak istemezdim yazdigin mesajlara istinaden. Sakin ol çözüm yolu illa vardır. Öğretmen evi en iyi çare gibi. Ama sonra o insanlari üzdün diye pişman olursun. Yaslanmislar artik

Back
X