- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.
Bazi uyeler bu sitenin eksisozlukte neden böyle anildiginin cok guzel bi örneğini oluşturdular sag olsunlar.
Bakin anlatamiyorum galiba. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. . Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.
Bunayan anne babasindan bikip terketmek isteyen kiz evlat hem de tek cocuk yaziklar olsun!Bakin anlatamiyorum galiba. Ben 23 yildir bir kere onlarin yuzunu kizartacak bisey yapmadım. Ikisi de bunadi. Ve bunun hesabini size verecek degilim. Sizin ailevi sıkıntınız yok galiba. Ama benim var. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. Saglikli bi aile iliskiniz varsa şükredin ve benim durumum hakkinda yorum yapmayın. Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.
Mesela nasıl bir yardım?Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.