Evden ayrılmaya karar verdim

Daha cocuk yokken ayril kendii yıpratma bu pek seven adam tipi degil cocuk olursa cocugunuzla mahvolursunuz daha kötü olur ve daha zor olur ayrılmak

Daha cocuk yokken ayril kendii yıpratma bu pek seven adam tipi degil cocuk olursa cocugunuzla mahvolursunuz daha kötü olur ve daha zor olur ayrılmak
Çocuk olsa asla cesaret edemezdim zaten.tek o yönden rahat içim. Annenler arkamda evet çok zorlanıyorum psikolojik olarak zor durumdayım ama geçecek inşallah

Çocuk olsa asla cesaret edemezdim zaten.tek o yönden rahat içim. Annenler arkamda evet çok zorlanıyorum psikolojik olarak zor durumdayım ama geçecek inşallah
insanın başından neler geçiyor da unutuluyor canım. sen de unutacaksın elbette.

insanın başından neler geçiyor da unutuluyor canım. sen de unutacaksın elbette.
Doğru insanın her acisı kabuk bağlıyor bi şekilde. Kendimi kuvvetli bi darbe almış gibi hissediyorum .bu arada eşim yurt dışından döndü bayram sonrası konuşmak istiyor

Doğru insanın her acisı kabuk bağlıyor bi şekilde. Kendimi kuvvetli bi darbe almış gibi hissediyorum .bu arada eşim yurt dışından döndü bayram sonrası konuşmak istiyor
ne düşünüyorsun canım
çoktan bitmiş bir evlilik olduğunu düşünüyorum ama ailenden en az 5 km mesafe de ayrı bir eve çıkacağız falan diye şart koşsan ona
çok umudum yok ama belki çıkışınız bu olur

canim onceki konularini bikmiyorum ama cok onemli bir kararin esigindesin.. bu konusmanizda sadece dinle.bence.. ben oyle yapardim.. esin icine yara olan seylere merhem.olabilcekse konusmalarindan bunu anliyorsan bir sans verebilirsin.. ama soyle yapma bundan sikayetciyimm dersen ve o da he he derse sanmam ki dUzelsin.. umarim anlatabilmisimdir..

Aslına bakarsan bu uzlaşma deil yolları nasıl ayıracağız konuşması olabilir artık. Ev duruyor eşyalarım evde dava açmadık vs

Aslına bakarsan bu uzlaşma deil yolları nasıl ayıracağız konuşması olabilir artık. Ev duruyor eşyalarım evde dava açmadık vs
hadi ya.. oyle bile olsa yolunu cizersin.. isine bakarsin.. her sey bizler icin.hakkinda hayirlisi olsun

biraz daha sabretseniz .şiddet agır hakaretler evden kovma hemen basit seylerden boşanma içki kumar vs vs gbi kötü alşkanlıkları yoksa belki düzelir .çoluk çocuga karısırsnız belki evine daha cok baglanır sonrada evden tasınmak için başkaldırı yaparsın bişekilde o evden çıkmanın bi yolunu bulur rahatınıza bakarsnız .kolayı secip pes etmeyin biraz sabır .

Kocanı değil de sanki benimkini tarif ediyorsun hepsi aynı demek ki aman bu ara değişti biraz çok şükür ama çok üzüldüm senin için en iyi kararı sen verirsin ama haksız azla değilsin kendini suçlama sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…