Kendi hayatı,kendi bilir tabii...Dedigin gibi olabilir, kafasini toparlama asamasinda insan kimseyi gormek bile istemiyor bazen..
Benim korkum; acaba esiyle baristi ve tepki almaktan cekindigi icin buraya yazmiyor mu?
Amin..Kendi hayatı,kendi bilir tabii...
Yeter ki üzülmesin arkadaşımız...
Ben sıkıntıdayken hiç kimseyi görmez gözüm.
O yüzden öyle düşündüm...
Allahım yardımcısı olsun inşallah,kolay değil şu an yaşadıkları...
Bende merak ediyorum inş herşey istediği gibi olur. ..Konu Sahibi ne yaptı acaba merak ediyorum inş iyidir
bende başına bir işmi geldi acaba diye düşündümKızmayın ama ben eşiyle barıştığını düşünüyorum....
Tepki almamak için girmiyo bence.. 1 ay oldu kim bu kadar buraya yazmadan toparlanmak ister bi boşanma için..bende başına bir işmi geldi acaba diye düşündüm
Kızmayın ama ben eşiyle barıştığını düşünüyorum....
Hayırlısı inşallah...Kızmayın ama ben eşiyle barıştığını düşünüyorum....
Bu kadar süre habersiz bırakması böyle düşündürdü.. İnşallah barıştıysa da eskisi gibi olmaz.Hayırlısı inşallah...
Ben hala tam emin değilim...
Yani...Bu kadar süre habersiz bırakması böyle düşündürdü.. İnşallah barıştıysa da eskisi gibi olmaz.
Arkadaşlar özür dilerim yazdiklarinizi okuyamadım ama merak etmişsiniz kusura bakmayın.
Önce bi kaç gün değişiklik olsun diye şehir dışına çıktım. Dönüşte tekrar şehir dışında olan ablamın taşınması için yardima gittim .açıkcası çok da internetle hasır neşir olmak istemedim.eşimle ayriyiz barissam yazardim.Kendi rahatsızlığına ilgili sıkıntılar da var çok önemli deil ama kafam karıştı.
O yurt dışına çıktı üç hafta kadar olmayacaktı aşağı yukarı iki haftası geçti dönüşe hallederiz diyor ama beni oyalıyor yokuşa sürüyor ama arkadaşımın avukatyla konuştum anlaşmalı yada çekişmeli süreç hakkında ilgiliyim durum bu eşim denemekten yana ama değişen bisey olacağını sanmıyorum boşa emek sarfetmek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?