Çocuğum olmadı tedaviyi hep erteledim bunda eşimin de etkisi varçocuk da yoksa henüz adamda da bi gelişme ümidi yoksa ayrılmak doğru olabilir. tavrı çok yanlış.Bu erkek annelerini hiç anlayamıyorum neden kabul edemiyorar oğullarının artık bi evi düzeni hayatı oldğunu
Maalesef öyle terbiye sıfır.zaten o cümleyi duyunca dayanamadım üstüne yürüdümKayınvalideniz size ev vermiş ama eşinize terbiye verememiş belli. O ne demek öyle babama bile küfrettim 7 sülalene de ederim?
Evet çok güzel ifade etmişsiniz zaten daha önceki tartışmalarda da bu konuda ezdi beni.Eşiniz ev bizim ailemizin, ezme hakkımız var seni demeye getirmiş, ne kadar çocukça. Ortak yaşam alanı tapuya göre mi belirleniyor. Ailenize söylediği laflar hiç hoş değil. Ben boşanın yada boşanmayın diyemem ama böyle bir eşle nereye kadar yol alınır orası da meçhul.
karar sizin ama bu hödükle yolunuza devam ederseniz terbiyesizliklerine yenilerini ekleyecektir.Maalesef öyle terbiye sıfır.zaten o cümleyi duyunca dayanamadım üstüne yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?