Evden ayrılmaya karar verdim

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.544
10.019
773
Ankara
Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir

çocuk da yoksa henüz adamda da bi gelişme ümidi yoksa ayrılmak doğru olabilir. tavrı çok yanlış.Bu erkek annelerini hiç anlayamıyorum neden kabul edemiyorar oğullarının artık bi evi düzeni hayatı oldğunu

Eşiniz ev bizim ailemizin, ezme hakkımız var seni demeye getirmiş, ne kadar çocukça. Ortak yaşam alanı tapuya göre mi belirleniyor. Ailenize söylediği laflar hiç hoş değil. Ben boşanın yada boşanmayın diyemem ama böyle bir eşle nereye kadar yol alınır orası da meçhul.

Senin konularını biliyorum, çok denk geldim genelde ..
annesine düşkün olması değil de sizin asıl sorununuz eşinin sana saygı göstermemesi ..
Sen ve senin ailen söz konusu olunca siz ve biz olarak seni ve aileni kendinden uzak görmesi ..
Hakkında hayırlısı olur umarım .. Sabrın tükenmiş belli ki ..

Çocuğum olmadı tedaviyi hep erteledim bunda eşimin de etkisi var

kocan tam bir öküz(kusura bakma çok sinirlendim)adam olsaymis evini kendi alsaymis o zaman yada anası ile kalıp beraber ev sahipliği yapsınlar gelen geçenlere.

ve hayırlısi olsun hakkında ama unutma geçer hersey dua et bol bol

Hakkında hayırlısı olsun ani verilmiş bir karar değil sonuçta yılların birikimi Allah yardımcınız olsun ama hiç bir şey son değildir belki mutlu bir başlangıcın ilk adımını atıyorsun

Evet çok güzel ifade etmişsiniz zaten daha önceki tartışmalarda da bu konuda ezdi beni.
Ortak yaşam alanı eşime göre yapıyla belirleniyor ona göre bu ev benim degil

Eşine diyemedin mi
adam olsaydın da kendi evini alsaydın bende orada otursaydım
embesıl ya kocan ınankı senelerdır actıgın konuları bılıyorum
Ayrıca sızın cocugunuz olmuyor sızın dert edecegınız tek sey annesı olamaz , hadsız herıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…