Evden cıkan boxer

Hayal meyal hatirladim şimdi. Ben de bize ait olmayan bir slip bulmustum. Meğer eşim anasına gittiği bir gün duş almış, babasının iç çamaşır ve pijamalarini giymis. Eve gelince de kirli sepetine atınca öyle yikanmis. Bir daha elalemin donunu, benim iç camadirlarimin arasına koyma demistim

Tamam işte belki baba ve kardes m bedendir. Ama onlarin da degildir demissiniz

Bakarken bende bi bakıyorum ki tanımadığım donlar...
Sonra anladım ki ev arkadaşım benim.camasirlarla beraber kendininkinide yıkamış konu sahibi inşallah senin konu da çözülür

adamın donla gelip donsuz çıkacak hali yok ya, eşin neden şuphelensin, sana guvenmesiyle alakası yok,zaten mantıklı olan seçenek senin birşey yapmaman. tek mantıklı ihtimal 2li 3lu paket gibi geldi bana.
Peki arabada evde donunu sutyenini unutan kadınlar nasıl unutuyor? Çok merak etmisimdir bu konuyu

Belki gelen misafirlerden biri çişini yaparken altına kaçırmıştır Sonra gizlice odaya girip eşinizinkini giymiştir. Bu da bir ihtimal o halde.
Kendisininkini de kirli sepetine atmıştır.

Dün yediğimiz yemeği hatırlamıyoruz, elinizden geçti belki haberiniz yok. Sonuçta Çamaşır atmadan önce konsantrasyon için meditasyon yapmıyoruz.

Belki de donu kirli sepetine atıp hiç
don giymemiştir..Belki Eve gidince onunda eşi sabah donlu gttin akşam donsuz geldin nerde bu don diye tartışmışlardr

Allah şahidim aynisi bizim evdede oldu bizde anlam veremedik ama üstünede durmadık şimdi bunu gorunce şok oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…