- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
- Konu Sahibi Durummleyla
-
adamın donla gelip donsuz çıkacak hali yok ya, eşin neden şuphelensin, sana guvenmesiyle alakası yok,zaten mantıklı olan seçenek senin birşey yapmaman. tek mantıklı ihtimal 2li 3lu paket gibi geldi bana.
Yani ben baska bir aciklama bulamadim cunku kimsede evine kamera taktirmaz normalde cevrenizdeki insanlsra dikkat edin sizKeske kamera olsaymıstı evde varsa böyle bişi cıkardı rahatlardm
Bence kıskanç biri aranızı bozmak için yaptıYeni kullanılmams gibi duruyo
Tamam işte belki baba ve kardes m bedendir. Ama onlarin da degildir demissinizBabamla kardesm eşime göre cok zayıf ve kısalar...eşim iriyarı
Öylemi?belkide dogrudur ama yakın zamanda gelen kalan olmadı eskiden kaldıysa kalmıstr Allah'a şükrediyorum ki eşim güveniyo bana yoksa ciddi bir problem olurdu
YanlışAklıma Behlülle bihterin Riva'da ki taş eve gittiğini bihterin çizmesine bulaşan çamurdan anlayan Adnan bey geldi.
Doğrudur Adnan'da bunu anlayabilecek kapasite yoktu zatenYanlışadnanin ayagindaki çamurdan bihter anlamıştı
Peki arabada evde donunu sutyenini unutan kadınlar nasıl unutuyor? Çok merak etmisimdir bu konuyuadamın donla gelip donsuz çıkacak hali yok ya, eşin neden şuphelensin, sana guvenmesiyle alakası yok,zaten mantıklı olan seçenek senin birşey yapmaman. tek mantıklı ihtimal 2li 3lu paket gibi geldi bana.
gözleri başka şey görmüyorsa demekPeki arabada evde donunu sutyenini unutan kadınlar nasıl unutuyor? Çok merak etmisimdir bu konuyu
Belki gelen misafirlerden biri çişini yaparken altına kaçırmıştırSonra gizlice odaya girip eşinizinkini giymiştir. Bu da bir ihtimal o halde.
Kendisininkini de kirli sepetine atmıştır.
Dün yediğimiz yemeği hatırlamıyoruz, elinizden geçti belki haberiniz yok. Sonuçta Çamaşır atmadan önce konsantrasyon için meditasyon yapmıyoruz.
Merhaba hanmlar evliyim cok şükür mutlu huzurlu bir evliligm var maşallah...sorun şu ki 2 gün evvel dolapta erkek boxeri cıktı ve eşimin dolabında eşim buldu bana sordu bu benm degil kimin dedi?baktm ne babamın ne kardesmn ne de eşimin.zaten eşim iriyarıdır o boxer külot küçük m beden eşim XL giyer...eşim üstünde durmadı güveniyoruz karsılıklı birbirimize...Fakat benm kafama takıldı bu boxer külodu nerden nasıl geldi bizim eve ve eşim bana güvenmese neler olur neler yasanırdı Allah korusun...bu boxer nasıl nerden geldi bulmam lazım çünkü cok ciddi sıkıntılarda yasatabilirdi evde
Adnanın hiçbirşeyi anlamayıp bunu anlmasıAklıma Behlülle bihterin Riva'da ki taş eve gittiğini bihterin çizmesine bulaşan çamurdan anlayan Adnan bey geldi.
Yanında yedek getirmediyse nasıl unutacak ki.. unuttuysa ve don giymeden nasıl doncek evine.. insan kilot gitmediğini farketmez mı.. yanında yedek kilot taşıyorsa degisince unutması tamam daYatılı kaldıysa unutmustur dedik
Neyin kafası neyin dalgası bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?