- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Vala gerçekSaka mi bu ya?
Karısıyla aynı anda görmüşse karısini savunmaya geçen taraf yapmak istemiş olabilir. Çağırıp sorma durumu varsa tabii o zaman baskaBunu ben de düşündüm ama o zaman karısını çağırıp sorar mıydı ?
Yok cagırıp sordu gösterdi kimin bu benm degil diye Allah'tan kavga konusu olmadıKarısıyla aynı anda görmüşse karısini savunmaya geçen taraf yapmak istemiş olabilir. Çağırıp sorma durumu varsa tabii o zaman baska
Ay Allahim konuyu takipteyim. Yaklaşık 8 ay önce eşimin dolabından siyah bir atlet çıktı ve esim buldu. Bana sizde olduğu gibi "benim değil kimin ki bu" dedi. Çıldıricam anneme, kardeşime,babama ait değil. Bizde de sorun olmadı ama ben gene de bozuldum yani . Neyse sonra düşün düşün ben eşime sanki 4_5 yıl önce siyah atlet almıştım sanki öyle pek giyinmedi, ama çok hayal meyal hatırlıyorum. Nokta atışı tamam net hatırladim diyemiyorum ama üzerinde bı giydi gördüm sanki .herhalde giymeyince o, giyinmedigi 2 kazagin arasına girip kalmış. Birazda balık hafızalıyim ama olayı net hatirlayamasam da üzerinde gördüğümü net hatırlıyorum.Merhaba hanmlar evliyim cok şükür mutlu huzurlu bir evliligm var maşallah...sorun şu ki 2 gün evvel dolapta erkek boxeri cıktı ve eşimin dolabında eşim buldu bana sordu bu benm degil kimin dedi?baktm ne babamın ne kardesmn ne de eşimin.zaten eşim iriyarıdır o boxer külot küçük m beden eşim XL giyer...eşim üstünde durmadı güveniyoruz karsılıklı birbirimize...Fakat benm kafama takıldı bu boxer külodu nerden nasıl geldi bizim eve ve eşim bana güvenmese neler olur neler yasanırdı Allah korusun...bu boxer nasıl nerden geldi bulmam lazım çünkü cok ciddi sıkıntılarda yasatabilirdi evde
Atlet benimde başıma geldi çok ilginç ya.bi kere de bizden atlet ççıkmıştı. benim eşimde iridir , evden çıkan atlet göbeğinin yarısına gelmez :) o da aynı soruyu bana sordu bende kendime ama bilmiyorum nerden çıktı gerçekten..
Henüz bulunamadı yalnız bu konu çok ilgimi çekti sahsen takipteyimİlk sayfayı okudum sadece, kimin donuymuş bulundu mu
Yalnız konu sahibi, eşim üstünde durmadı diyorsunuz da ilk sizden mi şüphelenmesini bekliyorsunuz? Hiç hoş değil.
Kaldı ki yabancı bir erkeğe ait olsa da adam evden donsuz mu çıkacak yahu bir şekilde karışmıştır işte.
Oturduğum apartmana yeni taşınmıştım, bir gün evden çıkarken iki alt katımda oturan kadın balkondan seslendi. Elinde bir donHenüz bulunamadı yalnız bu konu çok ilgimi çekti sahsen takipteyim
Burdan anladığım sey evden cıkan atlet külot vs bazen baskasının huzur bozmak için yaptıgı bişi olabilir neler okudum burda bugünAy Allahim konuyu takipteyim. Yaklaşık 8 ay önce eşimin dolabından siyah bir atlet çıktı ve esim buldu. Bana sizde olduğu gibi "benim değil kimin ki bu" dedi. Çıldıricam anneme, kardeşime,babama ait değil. Bizde de sorun olmadı ama ben gene de bozuldum yani . Neyse sonra düşün düşün ben eşime sanki 4_5 yıl önce siyah atlet almıştım sanki öyle pek giyinmedi, ama çok hayal meyal hatırlıyorum. Nokta atışı tamam net hatırladim diyemiyorum ama üzerinde bı giydi gördüm sanki .herhalde giymeyince o, giyinmedigi 2 kazagin arasına girip kalmış. Birazda balık hafızalıyim ama olayı net hatirlayamasam da üzerinde gördüğümü net hatırlıyorum.
İyi ki bu konuyu açmısım meger neler dönüyomus evlerdeYorumları takipteyim öyle ne çok evinde atlet don bulan varmış ya bizdekilerde genelde kayboluyor nereye fırlatıyorsak artık genelde asarken düşe düşe hiç kalmadı sanki düşürmediklerimin çalındıgını düşünmye başladım. Konu ufkumu açıyor yavaş yavaş
Sizinki kayboluyosa belkide biri alıyodur burda bugün bunuda okudukYorumları takipteyim öyle ne çok evinde atlet don bulan varmış ya bizdekilerde genelde kayboluyor nereye fırlatıyorsak artık genelde asarken düşe düşe hiç kalmadı sanki düşürmediklerimin çalındıgını düşünmye başladım. Konu ufkumu açıyor yavaş yavaş
Kimide evi sirkeyle sil dedi biri yazı yapmısmı diyeKonu da ilginç yorumlar da.. Acaba yatak odanızı iyice bir karıştırsanız mı başka bir şey var mı diye..
Valla yatak odasını karıstrmadm henüz zaten boxerida eşim buldu tesadüf dolabından atlet alırkenKonu da ilginç yorumlar da.. Acaba yatak odanızı iyice bir karıştırsanız mı başka bir şey var mı diye..
İyi ki bu konuyu açmısım meger neler dönüyomus evlerde
Evinize giren çıkan oldu mu son zamanlarda? Eşinizin dolabına girmiş bi de. Biri sizi ayırmak için yapmış. Yeni miydi eski miydi?Merhaba hanmlar evliyim cok şükür mutlu huzurlu bir evliligm var maşallah...sorun şu ki 2 gün evvel dolapta erkek boxeri cıktı ve eşimin dolabında eşim buldu bana sordu bu benm degil kimin dedi?baktm ne babamın ne kardesmn ne de eşimin.zaten eşim iriyarıdır o boxer külot küçük m beden eşim XL giyer...eşim üstünde durmadı güveniyoruz karsılıklı birbirimize...Fakat benm kafama takıldı bu boxer külodu nerden nasıl geldi bizim eve ve eşim bana güvenmese neler olur neler yasanırdı Allah korusun...bu boxer nasıl nerden geldi bulmam lazım çünkü cok ciddi sıkıntılarda yasatabilirdi evde
Neden ilk aklına gelen eşinin senden şüphelenmesi oluyor? Belki sen ondan şüpheleneceksin? Belki erkek sevgilisini eve getirdi ve sen anlama diye sana soruyor bir nevi üstünden atıyor olamaz mıVallahi kafama takıldı eşim Allah'tan önemsemedi ama ciddi sorun da yaratabilirdi bu sebeple bulmam lazım nerden nasıl geldi
herkes girerse sasmamak lazım cnm ondan sıkıntı çıkarmamıştır eşinden güvenliğinden hem de sakinmadiginizdan yatak odasını hani ne bileyim cok ilginç gerçekten ama soyle söyleyeyim benim üst kattakiler neler neler düşürdü tayt kilot falan hali en sonunda bi gün kiz halıyı almaya geldi dedim ki ama bakın benim hic bir şey aşağı düşmüyor iyice mandallayım halıya da sandalye falan dayayın dedim halısı dusmus benim balkon ipim haşatValla yatak odamıza herkes girer genelde kitlemem kapı falan ama şüphe ettigim kimsede yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?