Evden cıkan boxer

Ay Allahim konuyu takipteyim. Yaklaşık 8 ay önce eşimin dolabından siyah bir atlet çıktı ve esim buldu. Bana sizde olduğu gibi "benim değil kimin ki bu" dedi. Çıldıricam anneme, kardeşime,babama ait değil. Bizde de sorun olmadı ama ben gene de bozuldum yani . Neyse sonra düşün düşün ben eşime sanki 4_5 yıl önce siyah atlet almıştım sanki öyle pek giyinmedi, ama çok hayal meyal hatırlıyorum. Nokta atışı tamam net hatırladim diyemiyorum ama üzerinde bı giydi gördüm sanki .herhalde giymeyince o, giyinmedigi 2 kazagin arasına girip kalmış. Birazda balık hafızalıyim ama olayı net hatirlayamasam da üzerinde gördüğümü net hatırlıyorum.

İlk sayfayı okudum sadece, kimin donuymuş bulundu mu
Yalnız konu sahibi, eşim üstünde durmadı diyorsunuz da ilk sizden mi şüphelenmesini bekliyorsunuz? Hiç hoş değil.
Kaldı ki yabancı bir erkeğe ait olsa da adam evden donsuz mu çıkacak yahu bir şekilde karışmıştır işte.

Henüz bulunamadı yalnız bu konu çok ilgimi çekti sahsen takipteyim

Yorumları takipteyim öyle ne çok evinde atlet don bulan varmış ya bizdekilerde genelde kayboluyor nereye fırlatıyorsak artık genelde asarken düşe düşe hiç kalmadı sanki düşürmediklerimin çalındıgını düşünmye başladım. Konu ufkumu açıyor yavaş yavaş

Henüz bulunamadı yalnız bu konu çok ilgimi çekti sahsen takipteyim
Oturduğum apartmana yeni taşınmıştım, bir gün evden çıkarken iki alt katımda oturan kadın balkondan seslendi. Elinde bir don senin beyinin mi bu bizim balkona düşmüş diyoryok abla bizim değil dedim, ikna olmuyor kadın. İki kişiler bir de. Başkasınındır dedim, yok iyi bak dün sen çamaşır asmışsın dedi. Dedektif mübarek. Kadını ikna edemedim bizim olmadığına, balkondan don atacak üstüme nerdeyse
En son yanındaki, onunki zayıf ama doğru onların değildir, üsttekinin kocası daha şişman onlardan düşmüştür dedi de ellerinden kurtuldumbu da böyle bir anımdır

Burdan anladığım sey evden cıkan atlet külot vs bazen baskasının huzur bozmak için yaptıgı bişi olabilir neler okudum burda bugün

İyi ki bu konuyu açmısım meger neler dönüyomus evlerde

Sizinki kayboluyosa belkide biri alıyodur burda bugün bunuda okuduk

Evinize giren çıkan oldu mu son zamanlarda? Eşinizin dolabına girmiş bi de. Biri sizi ayırmak için yapmış. Yeni miydi eski miydi?

Vallahi kafama takıldı eşim Allah'tan önemsemedi ama ciddi sorun da yaratabilirdi bu sebeple bulmam lazım nerden nasıl geldi
Neden ilk aklına gelen eşinin senden şüphelenmesi oluyor? Belki sen ondan şüpheleneceksin? Belki erkek sevgilisini eve getirdi ve sen anlama diye sana soruyor bir nevi üstünden atıyor olamaz mı

Valla yatak odamıza herkes girer genelde kitlemem kapı falan ama şüphe ettigim kimsede yokki
herkes girerse sasmamak lazım cnm ondan sıkıntı çıkarmamıştır eşinden güvenliğinden hem de sakinmadiginizdan yatak odasını hani ne bileyim cok ilginç gerçekten ama soyle söyleyeyim benim üst kattakiler neler neler düşürdü tayt kilot falan hali en sonunda bi gün kiz halıyı almaya geldi dedim ki ama bakın benim hic bir şey aşağı düşmüyor iyice mandallayım halıya da sandalye falan dayayın dedim halısı dusmus benim balkon ipim haşat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…