Evden gelin alma anı :(

Ben kendimkinde aglamadim ama ne kadar sahit oldugum gelin alma olayi varsa hepsinde agladim :))) cok sacma :))
Saçma değil ayol şekerim insan güçlü durmaya çalışıyor.
Ben nikah kıyılırken pek titrektim ama gram yaş dökmedim. "Evet" derken inlettim yine de. Kocam kadar olmasa da.
Beni eskisinde tüm gece boyunca susturamamışlardı,ahım vardı bir daha hep güçlü durucam diye...
Şükür başardığıma inanıyorum.
Komik olan benim kocam.
Adam bizim bütün merasimlerde gözyaşı döküyor,kıyamam...

Hahaha benim anneannem şimdiden ben o gün çok ağlarım bakın söylüyorum diye anlaşma yapıyor. O da öyle işlere kalkışabilir :)))

o zamana kadar komşular dahil bütün gelin almalarda ağladım ama kendiminkinde çok stresliydim. eve bir sürü insan doluştu. doğru düzgün yürüyeyim eteğime kimse basmasın derdindeydim yürüdüm gittim babamın kolunda

Ben varım deli
Hiç aglamadim duygulanmadim bile uçarak gittim resmen

ben varım.
tabi o an ağlamadım.
en son babamın mezarında vedalaşmıştık. orda ağladım işte. çünkü ben o an ayrılık hissetmiştim.
evden çıkarken evden ayrılıyormuş gibi hissetmedim hiç. çünkü düğünde de yanında oluyorlar falan.

Evli değilim ama eminimki o gelin çıkarmada filan hüngür hüngür ağlicam hatta şimdi düşününce bile burnumun direği sızladı.zaten kendimi tutup başıma ağrı sokup iyice durumu zorlaştıramam kendim için.Çok pis ağlarım.

Ben normalde çok duygusal,sulugözün tekiyimdir.Sizin gibi ayrılma anı gözümde canlandıkça bile ağlıyordum,ancak o an geldiğinde,hem evden ayrılma,hem düğün bittiğinde,sevdiklerime tek tek sarılırken,(üstelik benim ailem kalabalıktır) hiç ağlamadım biliyor musunuz,bana bir güç geldi, onlar zırıl zırıl ağlarken ben tuttum kendimi,musluklar açılınca kapanmıyor malum..
Belki size de böyle olur üzülmeyin şimdiden kafanıza takmayın.Ben yıllarca bunun korkusunu yaşadım,fobi gibi bişeydi benim için,düşünün okadar..

Öyle anlık bir durum ki, ben odam da oturmuş gelmeleri bekliyordum. Sonra bir an "ben ne yapıyorum" diye sordum kendime, bunca sene yaşadığın eve, anneme,babama ,kız kardeşime arkamı dönüp gidecektim. Bir an eşimi hiç tanımıyormuşum gibi geldi, nereye gidiyorum ben bu adamla dedim? Birden odanın kapısı açıldı, eşimin uzanan elini gördüm, hiç düşünmeden uzattım elimi..Kız kardeşimle sarılıp çok ağladık, annemle ve de babamla...Hiç bitmeyecek sandım o an,gözyaşlarım hiç durmayacak gibi geldi...Merdivenlerden indik, gelin arabasına bindik, direk duvağımı açtım, eşime gülümsedim ,müziğin sesini açtım ve arabanın açık üst camından herkese el salladım :)

normalde bende çok ağlardım herkesin nikahında ağlamışımdır.ben çıkarken babam hiç duygusal görmediğim adam hıçkırarak ağladı.gözlerimden yaşlar süzüldü ama hüzünlü değildim.çünkü görümcem olacak cadı tam karşımda kıskançlıkla bana bakıyordu
amcam filan nasıl ağladılar hiçbiri susmadı ama ben ağlamadım nedense bende senin gibiydim 15 gün öncesinden her gece ağlıyordum ama allah veriyor sabrını.mesela şuan babamın o halini düşünüp ağlıyorum ama o an ağlamamıştım

Şu annemden ayrilcam olayını anlamıyorum ben. O zaman evlenmeyin kalın anne babanızın yanında o kadar uzuluyorsaniz.

Düğünümün hiç bir anında aglamadim. Kuaför bile demişti sen ne neşeli gelinsin ne rahatsin diye. En mutlu günlerden biri neden ağlayalım ki.

Yok lalecim sacma olan kendi evden cikis gunume aglamayip milletinkine aglamam :)))
Ay esin cok duygusal o zaman.. e birinden birinin güçlü durmasi lazim

ben de evimde son yattigim gece agladim.. cok garip bir duygu hissetmistim, son kez yatagimda yatiyorum, son kez annemlerle bir arada kaliyorum gibi bir his geldi icime, gece boyu aglamistim, halbuki annemlere 10 dk'lik mesafede bir eve tasinacaktim bizde gelin alma olmadi, esim farlki bir dine mensup oldugu icin oyle bir orf ve adetleri yok, ben de zaten istemiyordum. o nedenle bizim dugun sabahimiz normal basladi. ailemle kahvalti yaptik, tabi o sira biraz duygusallik oluyor sanki son kahvaltimizmis gibi, ama sonrasinda geciyor. Akabinde de kuafor ve makyaj fasillari.. zaten kosusturmadan insanin aglamaya bile vakti kalmiyor

Ben öyle bişey hiç olmasın dedim ama büyükler çok ısrar edince kıramıyosun, normal çıktım gittim normalde duygusalımdır da ama hiç içimden ağlamak gelmedi bunlar bana çok saçma geliyo

Hahaha benim anneannem şimdiden ben o gün çok ağlarım bakın söylüyorum diye anlaşma yapıyor. O da öyle işlere kalkışabilir :)))

Bizde video var ya. Sitenin bahçesinde babaannem bayılcam galiba diyor babama. Babam oradan atlıyor akşama bayılırsın şimdi değil diye ahahah

Ben varım deli
Hiç aglamadim duygulanmadim bile uçarak gittim resmen

Ben kınada "örtü verin de ağlıyım artık diye" höykürmüştüm. Millet ağlatır bende herkes susturmaya çalışıyordu.

Bu arada ayrıldım diye üzüldüğüm baba evinde hepi topu 3 ay geçirdim hiç öyle bir mic mic ilişkimiz yoktu ben valla gaza geldim hep

kınamda da ağlamadım.
gülüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…