- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
Canım benim,kendi gününde güçlü olmak istedin demek ki sen de. O yüzden saçma değil dedim.Yok lalecim sacma olan kendi evden cikis gunume aglamayip milletinkine aglamam :)))
Ay esin cok duygusal o zaman.. e birinden birinin güçlü durmasi lazim
Canım benim,kendi gününde güçlü olmak istedin demek ki sen de. O yüzden saçma değil dedim.
Ay benim kocamı görsen kaba saba bir tipi ve hareketleri vardır.
İşyerinde kendi personellerine bir bağırır,inler heryer.
Ama yüreciği yumuşacıktır. Buna hiç kimse inanmaz biliyor musun?
Aynen canim kinamda da dugunumde de aglamadim ben...Ne agliyon kız gelin oluyosun gülmen lazim. Kına gecemde bile gülüyodum ben çok uğraştılar aglatmak için ı ıhh aglamadim mutluyken nasil aglar ki insan
Amin amin amin inşallah güzelim.Canim ya bizim eslerimiz oyle benziyor ki. Hayatimda hep vicdanli merhametli es istedim. Inan oylesinden hic zarar gelmiyor. Allahim bozmasin :****
Aynen benide ağlatamadılar o an tek düşündüğüm sevdiğim kişiyle mutlu bi yuva kuruyor olmamdı sadece bunu düşündüm gülümsedim durdumNe agliyon kız gelin oluyosun gülmen lazim. Kına gecemde bile gülüyodum ben çok uğraştılar aglatmak için ı ıhh aglamadim mutluyken nasil aglar ki insan
Aynen!Insan birazcik hem rutin hem dugusalliktan aglar, bendede bir iki gözyasi olmustu ancak sanki mezarliga gitmis gibi aglamayi anlamiyorum. Evet, büyüdük, baba evini birakiyoruz ve sevdigimiz ile yuva kuruyoruz. Bunda o kadar cok aglancak,olayin üzerine bu kadar duygu yüklenmesini anlamiyorum. Hayatin bir parcasi bu hemde en güzel parcasi bide.
Sonucta halen annenlere göreceksin. Bide esin ile hayati paylascaksin, bu süper birsey degilmi?
Amin amin amin inşallah güzelim.
Allahım biliyor ya ben de hep Allah korkusu olsun,kıymet bilsin,merhametli,kıyamayan birini dua ettim.
Hep derim annem dua edermiş; "Benim kızım çok sakin,üzmesinler onu,ondan daha sakin biri nasip olur inşallah" diye.
Rabbime şükürler olsun anneciğimin duaları kabul oldu.
Güzel bir düsünce sekli sanirim kendimizi de biraz şartlıyoruz evden cikilirken hep aglanir vs diye. Çok tesekkurler tavsiyeleriniz icinnnormalde bende duygulanırdım ama o gün çok neşeli ve saglam durdum bılıyordum kı aklımdan bu düşünceleri geçirirsem aglarım..hiç düşünmedim aksam sadece bir organızasyona katılacakmısım gibi plan program yaptım:)çevremı tembıhledım kımse aglamasın,annem babamı aglatmayın diye..öyle şen şakrak çıktım evden:)
düğün sonrası artık ahali dagılırken 3 abım 1 babam 1 annem hepsi gözüme bakıyor ama yıne aglamadım:)tam çıkıcam baktım amcamın gelini hüngür hüngür aglaya aglaya üstüme koştu:)
kısacası eger il dışına gitmiyosan,düğünden sonra hayatının akışının aynen devam edecegını sadece kendıne ait bir evin olacagını hayal et..
çok duygusallıga gerek yok:)
Aman aman ne güzel dualar aldım.Masallah size canim. Rabbim bozanlara musaade etmesin. Hep mutlu olun, hep mutlu olalim insallah ♡♡
Cok tesekkur ederim hepsini yapmaya ve düsünmeye calisacagimHiç de ağlamadım şahsen. Eteğime basmadan yürümeye odaklanmıştım sanırım :) Söyleyin nişanlınıza gelin alma esnasında sizi lafa tutsun, dikkatinizi dağıtmaya çalışsın. Ailenizle vedalaşma seramonisini de çok uzatmayın, uzayınca ağlama miktarı da artar diye tahmin ediyorum.
Bir de şöyle düşünün, aileniz sağlıklı, siz sağlıklısınız, Allah sağlık verdikçe hep berabersiniz yine. Kimseye birşey olmuyor siz evlenince, sadece aileniz genişliyor
ben hiç ağlamadım. annem ağladı baya, hatta ben gittikten sonra, bu kadar çok mu istiyodu gitmeyi hiç ağlamadı demiş ağlamaya devam
Aynen!
Hatta çok eskiden böyle bir konu vardı.
O zaman yazmıştım,ne çok ağladım diye. O zaman bile sorgulamıştım kendimi.
Gerçekten bir de çok ağlamak iyi değil bence. Sonuçta sıkıntılı bir durum yok ki...
Rabbim ağlatmasın inşallah.
Umarim bana da öyle bir sakinlik gelir inanin o kadar çok istiyorum ki aglamamayi. Cünkü ailede adim sulugöze çıktı arkadaslarimin dugunlerinde agladigim icin. Nisanlim en iyisi siz beni evden alın seni almayalim bile dediBen normalde çok duygusal,sulugözün tekiyimdir.Sizin gibi ayrılma anı gözümde canlandıkça bile ağlıyordum,ancak o an geldiğinde,hem evden ayrılma,hem düğün bittiğinde,sevdiklerime tek tek sarılırken,(üstelik benim ailem kalabalıktır) hiç ağlamadım biliyor musunuz,bana bir güç geldi, onlar zırıl zırıl ağlarken ben tuttum kendimi,musluklar açılınca kapanmıyor malum..
Belki size de böyle olur üzülmeyin şimdiden kafanıza takmayın.Ben yıllarca bunun korkusunu yaşadım,fobi gibi bişeydi benim için,düşünün okadar..
Merhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
Hem ağlar hem gidersin. No problemMerhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?