Evden gelin alma anı :(

babacı bir kız oldum her zaman. babam da bana çok düşkündür. kuaförden geldim, babamı gördüm adamın gözleri şişmiş ağlamaktan. e haliyle şapur şupur ağladım. o yine gitti odasına. o orda ağladı ben salonda...
evden çıkana kadar hiiiiç susamadık, susmadık.
sonra mı?
arabaya bindim babam hala ağlıyordu. şimdi her gün bana teşekkür ediyor damadı için

evet evliliğin en zor kısmı o ... ama geçiyor işte bir şekilde...herkes atlatıyor onu merak etme sende atlatırsın...en fazla 15-20 dk...

Yok lalecim sacma olan kendi evden cikis gunume aglamayip milletinkine aglamam :)))
Ay esin cok duygusal o zaman.. e birinden birinin güçlü durmasi lazim
Canım benim,kendi gününde güçlü olmak istedin demek ki sen de. O yüzden saçma değil dedim.
Ay benim kocamı görsen kaba saba bir tipi ve hareketleri vardır.
İşyerinde kendi personellerine bir bağırır,inler heryer.
Ama yüreciği yumuşacıktır. Buna hiç kimse inanmaz biliyor musun?

Canim ya bizim eslerimiz oyle benziyor ki. Hayatimda hep vicdanli merhametli es istedim. Inan oylesinden hic zarar gelmiyor. Allahim bozmasin :****

Annem, teyzelerim, ben hepimiz ağladık.
Sonuçta duygusal bi an ama ben çabuk toparladım kendimi.
Şöyle düşün ömür boyu ayrılmıyorsun onlardan, sadece farklı bir evde yaşayacaksın artık hepsi bu.

Insan birazcik hem rutin hem dugusalliktan aglar, bendede bir iki gözyasi olmustu ancak sanki mezarliga gitmis gibi aglamayi anlamiyorum. Evet, büyüdük, baba evini birakiyoruz ve sevdigimiz ile yuva kuruyoruz. Bunda o kadar cok aglancak,olayin üzerine bu kadar duygu yüklenmesini anlamiyorum. Hayatin bir parcasi bu hemde en güzel parcasi bide.

Sonucta halen annenlere göreceksin. Bide esin ile hayati paylascaksin, bu süper birsey degilmi?

Canim ya bizim eslerimiz oyle benziyor ki. Hayatimda hep vicdanli merhametli es istedim. Inan oylesinden hic zarar gelmiyor. Allahim bozmasin :****
Amin amin amin inşallah güzelim.
Allahım biliyor ya ben de hep Allah korkusu olsun,kıymet bilsin,merhametli,kıyamayan birini dua ettim.
Hep derim annem dua edermiş; "Benim kızım çok sakin,üzmesinler onu,ondan daha sakin biri nasip olur inşallah" diye.
Rabbime şükürler olsun anneciğimin duaları kabul oldu.

Ne agliyon kız gelin oluyosun gülmen lazim. Kına gecemde bile gülüyodum ben çok uğraştılar aglatmak için ı ıhh aglamadim mutluyken nasil aglar ki insan
Aynen benide ağlatamadılar o an tek düşündüğüm sevdiğim kişiyle mutlu bi yuva kuruyor olmamdı sadece bunu düşündüm gülümsedim durdum

Aynen!
Hatta çok eskiden böyle bir konu vardı.
O zaman yazmıştım,ne çok ağladım diye. O zaman bile sorgulamıştım kendimi.
Gerçekten bir de çok ağlamak iyi değil bence. Sonuçta sıkıntılı bir durum yok ki...
Rabbim ağlatmasın inşallah.

Masallah size canim. Rabbim bozanlara musaade etmesin. Hep mutlu olun, hep mutlu olalim insallah ♡♡

Güzel bir düsünce sekli sanirim kendimizi de biraz şartlıyoruz evden cikilirken hep aglanir vs diye. Çok tesekkurler tavsiyeleriniz icinn

Masallah size canim. Rabbim bozanlara musaade etmesin. Hep mutlu olun, hep mutlu olalim insallah ♡♡
Aman aman ne güzel dualar aldım.
Allahım razı olsun inşallah.
Allahım herkesin yuvasına sağlık ve huzur versin inşallah.

Cok tesekkur ederim hepsini yapmaya ve düsünmeye calisacagim

Bide o kadar cok aglayip, dügünde göbek atmak cok abes duruyor. Yani bana sorarsan hatta biraz sizofrenik bir durum. Bir günde bu kadar uc duygulari yasamak dogru degil. Hayir bide sevinc gözyaslari olsa anlarim, ama resmen gidiliyor diye, ki buda kendi secimin,hüngür hüngür aglamasi dogru degil.

Son düzenleme:
Umarim bana da öyle bir sakinlik gelir inanin o kadar çok istiyorum ki aglamamayi. Cünkü ailede adim sulugöze çıktı arkadaslarimin dugunlerinde agladigim icin. Nisanlim en iyisi siz beni evden alın seni almayalim bile dedi

Kesinlikle kimseyle gözgöze gelme ve arkana bakma.. Bana bir büyüğüm arkana bakarsan aklında hep o an kalır derdi onun için hiç bakmadım, kafam önde ağlaya ağlaya çıktım. Bir arkadaşım arkasına baktığını ve anne babasının o halini unutamadığını söylemişti. Kınamda da güya kendimi sıktığımı düşündüm ama hıçkırarak ağlamışım eşim çok üzülmüştü ne yaparsan yap durmadığında durmuyor. Eğer konvoy yapacaksan, konvoydan keyif almaya çalış ki unutursun. Ben konvoy sırasında bile eğlendim o an sakinleşmiştim.

Hem ağlar hem gidersin. No problem

Ağlanacaksa ağlanır, çok da kasmayın.

Milyarlarca kadın bu sebepten ağlamıştır, anormal değil yani.

Ben evden çıkarken ağlamamıştım, çünkü hem kocama kavuşmuştum, hem iğrenç nişanlılık dönemi bitmişti, hem de aceleye geldi : )

Salondan ayrılırken ağladım biraz.
Ama aileme mesafem 5 dakika, o yüzden sallamadım pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…