Evden gelin alma anı :(

O kadar üzülüyorsanız derken kendimi yerlere atıp cıglık atacagım demedim. Farkettiyseniz hic aglamamak istiyorum dedim. Yani evimden ayrilacagim icin uzulecegim o nedenle evlenmeyeyim diye bir düsünce olabilir mi. Elestirmek icin yaziyorsunuz :) neyse umarım sizin gibi cok neseli olurum :)

Duygularınızı saklamayın bence ne hissediyorsanız onu yaşayın ben hiç ağlamadım, ama ben yıllarca ailemden uzak yaşadım onlar sanırım üniversite yurtdışı falan deyince uzak kalmaya alıştım

Evet aliskanliklara da baglidir mutlaka. Nasil olacak gorecegiz. Tesekkur ederim :)

Göz göze gelmeyin evden çıkış olayını uzatmayın çabuk davranın :)

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Evet konvoy olacak sanirim :)

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Evet konvoy olacak sanirim :)

Tadını çıkar, benim konvoyumda annemler yan arabadaydı ve bir hizada gittik, şarkılarla türkülerle.. O zaman çok rahatlamıştım. Yanında olduklarını bilmek yetiyor inan, sonrası zaten ağladığınla kalıyosun ama sıkma kendisi ağla..

Valla aşırı duygusal bir insansan başkalarının düğününde bile ağlıyorsan kaçarın yok ağlarsın bence.
Ailenden kimseyle göz göze gelme belki işe yarar.

Bizim düğün sürecimiz çok sancılı olduğundan artık bir an önce bitse de gitsek moduna girmiştim.
Zaten ailemden ayrı şehirdeydim onun da etkisi olabilir ama aileme değil eşime ağladım ben.
O çok duygusal olduğundan beni görünce ağladı, ben de "ya neden ağlıyosun" diye ağladım. Hatta videoda "ya lütfen susar mısın beni ağlatıyosun" dediklerim falan duyulmuş.
Ama ailenizle yaşıyorsanız,birbirinize de bağlıysanız ağlamamanız kaçınılmaz sanırım. Nişanlınıza söyleyin o benimki gibi ağlamasın sizi yükseltmeye çalışsın.

gelin almalarda çok ağlardım. Kendiminkinde bişey oldu, tek damla gözyaşı dökmedim. Kimseyle göz göze gelmedim. Başlarsam duramayan bir yapım var, ağlamadım. oynaya oynaya çıktım.

Agliyorsun aglamadan olmuyor ama bu oyle bi elveda aglamasi degil. Ailen icin gurur verici bi aglama buyuyup seni telli duvakli gordukleri icin ve biz gelinler icin ise ayni cati altinda bi daha tam aile olarak yasanmayacagi icin. Sonrada alisacaksin baba evine gidince kendi evine donmek isteyeceksin bi sure sonra

ben ağlamadım çünkü klasik gelin alma yapmadık sadece eşim geldi evden aldı babamlar evde bile yoktu sonra da arabaya binip gittik:) klasik törenleri yapmayın o zaman ağlamazsınız

Ben de aşırı stres, gerginlik olmuştu. Duygularımı belli edemeyen biriyim ve o dönem bu huyum daha da ortaya çıktı. Ağlayıp işi zorlaştırmayayım diye evden direkt çıktım kuaföre sonra salona, kuşak bağlama düğün sonu oldu. Orda da bileziklerime yoğunlaştım ağlamamak için:) İllaki üzülür ağlarsın ama Allah ölüm ayrılığı vermesin

Oyle boyle degil kusagim baglanirken basladim dugun salonuna kadar agladim dugun bitti ayrilirken agladim ertesi gun cok uzgundum kolum kanadim kirik gibiydi sonra sonra gecti ama anneme ozlemim 1 saniye bile gecmiyo hep ozluyorum

18 yasinda uni okumak icin baska sehre gitmistim.ilk ayriligim o gun olmustu cok zor gelmisti sonra uni okurkende atanmistim baska yere ailemden yillrdir hep uzak kalmistim sonrada evlendim evlilikte ayrilik zor gelmemisti alistigim icn ama yinede aglamistim..mecbursun canim sonucta kendi yuvan artik omur boyu aileyi unutacaksn sende bi aile oluyrsun sonucta..

ben gayet sakin dim ama el opop cikma aninda babam esime kizima iyi bak dedi o an tutamadim birden akti gozumden yaslar dugun bittiginde de herkesi yolcu ederken yine bende bisey yoktu ama kardesimle sarilinca bi daha beraber kahvalti yapamayacakmiyiz dedi bide o an agladim sonra kahvaltiya annemlere gittigimde kardesim bosuna aglamisim demisti cok gulmustuk

benimkinde ağladım azıcık
kardeşimde ise hıçkırmak geldi içimden o kadar etkilendim baktım annem daha kötü teyzem bayılmak üzere ben biraz toparladım güldürmeye çalıştım
güzel bir anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…