O kadar üzülüyorsanız derken kendimi yerlere atıp cıglık atacagım demedim. Farkettiyseniz hic aglamamak istiyorum dedim. Yani evimden ayrilacagim icin uzulecegim o nedenle evlenmeyeyim diye bir düsünce olabilir mi. Elestirmek icin yaziyorsunuz :) neyse umarım sizin gibi cok neseli olurum :)Şu annemden ayrilcam olayını anlamıyorum ben. O zaman evlenmeyin kalın anne babanızın yanında o kadar uzuluyorsaniz.
Düğünümün hiç bir anında aglamadim. Kuaför bile demişti sen ne neşeli gelinsin ne rahatsin diye. En mutlu günlerden biri neden ağlayalım ki.
Merhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
Evet haklisiniz öyle düsünmeye calisacagim :)Annem, teyzelerim, ben hepimiz ağladık.
Sonuçta duygusal bi an ama ben çabuk toparladım kendimi.
Şöyle düşün ömür boyu ayrılmıyorsun onlardan, sadece farklı bir evde yaşayacaksın artık hepsi bu.
Evet aliskanliklara da baglidir mutlaka. Nasil olacak gorecegiz. Tesekkur ederim :)Duygularınızı saklamayın bence ne hissediyorsanız onu yaşayın ben hiç ağlamadım, ama ben yıllarca ailemden uzak yaşadım onlar sanırım üniversite yurtdışı falan deyince uzak kalmaya alıştım
Göz göze gelmeyin evden çıkış olayını uzatmayın çabuk davranın :)Merhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Evet konvoy olacak sanirim :)Kesinlikle kimseyle gözgöze gelme ve arkana bakma.. Bana bir büyüğüm arkana bakarsan aklında hep o an kalır derdi onun için hiç bakmadım, kafam önde ağlaya ağlaya çıktım. Bir arkadaşım arkasına baktığını ve anne babasının o halini unutamadığını söylemişti. Kınamda da güya kendimi sıktığımı düşündüm ama hıçkırarak ağlamışım eşim çok üzülmüştüne yaparsan yap durmadığında durmuyor. Eğer konvoy yapacaksan, konvoydan keyif almaya çalış ki unutursun. Ben konvoy sırasında bile eğlendim o an sakinleşmiştim.
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Evet konvoy olacak sanirim :)
Oyle boyle degil kusagim baglanirken basladim dugun salonuna kadar agladim dugun bitti ayrilirken agladim ertesi gun cok uzgundum kolum kanadim kirik gibiydi sonra sonra gecti ama anneme ozlemim 1 saniye bile gecmiyo hep ozluyorumMerhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
18 yasinda uni okumak icin baska sehre gitmistim.ilk ayriligim o gun olmustu cok zor gelmisti sonra uni okurkende atanmistim baska yere ailemden yillrdir hep uzak kalmistim sonrada evlendim evlilikte ayrilik zor gelmemisti alistigim icn ama yinede aglamistim..mecbursun canim sonucta kendi yuvan artik omur boyu aileyi unutacaksn sende bi aile oluyrsun sonucta..Merhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?