Bu nasil tavsiyeO kadar düşünme sonuçta o bir an, ama o dakikadan sonra ailenden yıllarca ayrı kalacaksın onu düşün.
ben cok kıkırdak bı gelındımMerhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
Ben gelin almada ağlamadım.
Her zamanki gibi kocamla babam ağladı.
Göbek ata ata yorgun düştüm.
Aminn cok tesekkur ederim. Hepimizin huzuru daim olsun insallah.Bende cok duygusalimdir evden cikarken vedalastirmadilar aglama olmasin die direk indim halamlar agladi kapiyi orttuler ben gormuyeyim die dugunde babam oynarken karsisinda oynamak istedim karsisina gecince babam aglamaya basladi hem oynadik hem aglastik bizimle tum salon aglamis beni gorenler hala soylerler simdi yazarken bile duygulanip aglayan bi insanim hepsi bi ani insallh o gozyaslarinin kiymetini bilen esinle huzurlu bi yuvan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?