Evden gelin alma anı :(

Balık burcu olmama rağmen hiç ağlamadım.Zaten görüşeceğiz neden ağlayayım ki :)

O kadar düşünme sonuçta o bir an, ama o dakikadan sonra ailenden yıllarca ayrı kalacaksın onu düşün.
Bu nasil tavsiye

Konu sahibesi aglamaniz gelirsse aglarsiniz tutmayin ferahlarsiniz bu cok normal lafaniza takmayin bence ,benim ablam.evlendi kinada birsey anlamadim kosturma falan ama dugun sonunda ben perisan en son ablamin kv sende onlarla git dedi dusunun halimi leyla gibi dolastim bir sure uzucu ama yeni bir hayata basliyorsunuz annenizle sık sık gorusun tadini cikarsin Allah teala mutlu mesut etsin sevinc goz yaslari nasip etsin ayrica annelerimizin istegidir ya evlendigini bebgini gorsem gibi bunu dusunun uzulmeyin

amaaa yok ben perisan olmak istiyorum derseniiiiiz alinti yaptigim uyenin tavsiyesini dikkate alin aglamasi gelmeyene aglama sebebi

Vallahi ne desek bos bnde her tanidigimin düğününde o anda zir zir ağlarim napim amann ağla ne olacak her gelin ağlar

Ben hiç ağlamadım düğünde de kınada da, gelin almada da. Aman zaten anam beni yolda doğurmuş heralde. 16 yaşımda o evden okul için bir çıktım hala gurbetteyim. Evlilik koymadı yani

Ben bu konuyu okurken kendimi zor tuttum napicam o an..
Icim sizliyor..
Nasil toparlayacagim kendimi
Resmen korkuyorum hic mantikli dusunmuyorum.
Yakin cevremde biri esini kaybetti.
Annesi ve teyzesi evlendigi aksam cok aglamis..
Simdi cok agladiklarina uzuluyorlar..
Ve su an annesi ile ayni evde teyzesi ile her on bes gunde bir ayni evde kaliyorlar
Cok aglamakta huzun getirir gibi geliyoe bana..
Allah sakinlik versin hepimize ☺

O an ne yapsan boş ağlıyorsun mutlaka
Ben aglarsam herkes aglar diye düşünüyordum kınada hiç ağlamadım ama gelin almada yapacak bir şey yok

Gelin alma falan yapmadım. Her zaman çok saçma bulmuşumdur. Dolayısıyla da ağlamadım.
Belki yapmazsanız ağlamazsınız?

ben cok kıkırdak bı gelındım
nıkah memuru neşeme
gelının nesesıne bı alkıs lutfen deyıp salonu alkıslattı

evden cıkarkende kıkırdıyordum
taaa kı babamı gorene kadar
her an aglayacak gıbı tıtrek cenesı
ona sarıldım bırakamadım
gozyasım ıcıme aktı tuhaf bıseydı ılık ılık

kayınpederım hem aglarım hem gıderım dıyorsun dedı guldum gectı

Kınada gözümden 1 damla yaş düşmedi ama babam belime kuşağımı bağladı sonra bana bi sarıldı ki hıçkıra hıçkıra ağlamışız ikimiz de.. babam annemden çok ağlamıştı.. sarılıp bırakamadı beni.. ayy yazarken bile ağlıyorum yaaa...
Ama boşanıcam deyince ayrılınca nolucak sabret otur oturduğun yerde diyo garip duygular..
Ki babam hayatında ilk defa beni gelin çıkarırken ağlamış..

Bende herkesin düğününde ,evden çıkışında felan aglardim cok duygusalimdir.
Esimle tanistim nişanlandim dugunume kadar o ani dusunmekten geceleri agliyordum.
Aglamamam lazim diyordum o gune kadar kendimi hazirladim.once kafama evlenmek sevdiginle ayni evi paylaşmak demek burada babamin Evi ,yine benim evim iki evim var diye düşündüm ki oyle:)düğünler de felan oynamam pek sevmem kendi kinamda bir dakika oturmadim,biliyorum otursam aglicam:)kina yakilirken bile aglamadim işi espiriye verdim oyun gibiydi benim icin eglendim.hepsi evden ayrilirken aglamamak icin annemin babamin aglamamasi icindio an geldi ,hic kimsenin yüzüne bakmadim. Goz goze gelmedim.evden cikarken cok telaşlıyimdir normalde yine oyle telaş yaptim şunu unuttummu bunu unuttummu :)derken ciktim evden ki cicegimi unutmusum:)))
Dugundede vedalaşma sahnesi varya bu sefer orayi kafaya taktim,ordada balayini tatili düşündüm annemle babamla uzun sarilmadim.hep mutlu hep güldüm:)deli gelin gibiydim dışarıdan bakildiginda:)
Eve geldim esimle ben başladım aglamaya hüngür hüngür ağlıyorum ama esime dedim karisma bana sorma bise aglicam
Cok agladim evde hüngür hüngür agladimama kimseyi aglatmadan. Korktugum gibi olmadan atlattim bu sahneyi
Mutluluklar diliyorum sizede..

Offff ne ağladım, bir de takma kirpik çıktı sarkıyor gözümden, bir ağlıyorum, kirpiği gördükçe de gülesin geliyor, öyle saçma bir an.

Ama küçük kız kardeşim giderken çok daha fazla ağladım, anam ağladı ben ablam falan bildiğin trajedi. Olsun ağladık rahatladık...

Merasimle çıkma. Carıl caril herkesle kucak kucaga gelince duygusal anlar olabilir. Ben kuşak filan bağlatmadim herhangi bisey yapılmadi zamani gelince esimle birlikte normal ciktik evden bindik arabaya.. kapi onlerinde zirlamanin alemi yok bir gece oncecen dök içini yeter.

Bende ağlamamak için günlerce telkin ettim kendimi ama o an çok ağladım tutamadım kendimi.Olsun sağlık olsun yapcak bişey yok.O an çok zor gerçekten taş ol da dayan yani.

Bende cok duygusalimdir evden cikarken vedalastirmadilar aglama olmasin die direk indim halamlar agladi kapiyi orttuler ben gormuyeyim die dugunde babam oynarken karsisinda oynamak istedim karsisina gecince babam aglamaya basladi hem oynadik hem aglastik bizimle tum salon aglamis beni gorenler hala soylerler simdi yazarken bile duygulanip aglayan bi insanim hepsi bi ani insallh o gozyaslarinin kiymetini bilen esinle huzurlu bi yuvan olur

Arkadaslar tek tek alintilayamadim telefondan. hepiniz güzel tavsiyeler vermissiniz cok tesekkur ederim. Merasim bana sorulmadı maalesef aileler hemen karari verdiler kız alma konusunda :)) elimden geldigince neseli olmaya calisacagim. Zaten evlenecegim icin tabiki mutluyum ama o moda girmemek de pek mumkun olmuyor hele ki duygusal yapida olunca. Bugun kendimi alistirmak icin gelin cikarma videolari izledim bak suan aglamayacaksin diyorum yine agliyorum :)) kismet artik dediginiz gibi biraz da akisina birakmak lazim. Hepinize tekrar cok tesekkurlerr

Aminn cok tesekkur ederim. Hepimizin huzuru daim olsun insallah.

gelin alma olayını yaşamadım
ama ağlayanları anlamıyorum
sevdiğim insanla hayatımı kurmaya gidiyorum neden ağlıyım ki

Bazı arkadaşlar yazmış da ağlayanları anlamıyorum diye.. ben de ağlamayanları anlayamıyorum.. yani herkes farklı neden yadırgıyosunuz ki? Ben kendi adıma söyleyim ailemden uzak bi yerde yaşıycam her istediğimde göremiycem diye içşm burulmuştu. Herkesin vardır bi sebebi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…