A PLANI
eşini kırmadan, o da seni kırmadan konuşman gerekiyor.tatlı dille kardeşin hergün geliyor ben rahat olamıyorum.sana dilediğim gibi yaklaşamıyorum.daha yeni evliyiz.ben söylersem yanlış anlayabilir sen konuşabilir misin de.itiraz ederse.geri hamle yap.tamam hayatım de, kavga etmeyin.sonrasında,
örnek; şöyle giyin, kuşan süslen. eşin eve gelince gözü gönlü açılsın. yemek sonrası için planlar yapsın kafasında.kardeşi de gelince o da rahatsız olacaktır eminim.
B PLANI
eşin odasında çalışırken sen görümcenle zorunlu ilgilenmek durumunda kalıyorsun sanırım.
misafir sayıp hoş tutmaya çalışıyorsan, o da bu ilgiden memnun olup gelmeye devam eder.
görümcen geldiğinde başım ağrıyor deyip yatabilirsin veya gelmeden önce arıyor mu bilemiyorum önceden plan yapıp ''aaa bizim bugün planımız var, sonra görüşelim'' diyebilirsiniz.
laf arasında bu aralar erken yatıyoruz de.hatta bol bol esne.
C PLANI
olmadı mı? benim falanca rakadaşım var, ona hergün misafir geliyor, geç saatlere kadar oturuyormuş.rahatsız oluyor haliyle deyin. alim olan anlar demişler.haa bunu da anlamazsa;
D PLANI
kayınvalidenle konuş. anne biz erken yatıyoruz x bize geldiği için eşimde uykusuz kalıyor sen konuşabilir misin de.bırak kulağını annesi çeksin.
DİPNOT: asla ve asla eşinle bu konuda tartışmaya girme.annesi ve kardeşinden yana olabilir.erkek milleti demişler.kendi evliliğini, huzurunu 2 sene sonra anca düşünürler.tecrübeyle sabit
gelişmeleri bekliyorum. hadi bakalım