Evden gitti ve ben aklimi kaciracagim

Asıl sorununuz ne? Onu bile anlatamıyorsunuz.

Boşanmaya değecek bir mesele mi?
Önceki konularimda yaziyor hepsi aslinda. Cok calisiyor yani kendisi öyle diyor. 8den 17e daha sonra 18den 00a kadar calisiyor. Ben o kadar calistigina inanmiyorum cünkü arkadaslariyla arasi cok iyi, ailesine zaman ayiramayan uzaklasan biri arkadaslarindan neden uzaklasmiyor? Aksam gittigi isi kendi isi tamirhanesi var arkadaslari oraya geliyor güya o calisirken orda oturuyorlar. Sabah gittigi is sigortali is. Dügün fln oldugunda ise gitmemeyi ayarliyabiliyor ve cogunlukla dügünlere bile yanliz gidiyor, ama ben gel yemege cikalim desem vaktim yok diyor. Dogum günümde bile calismam lazim dedi, evlilik yildönümünde cicek bile almadi calismam lazim dedi. Hayatinda ne olup bittigini bilmiyorum cünkü hicbisey anlatmiyor. Bi soguk bi sicak davraniyor. Herseyi yanliz yapiyorum, bütün yük benim üzerimde. Aksamlari yanliz oturuyorum. Cok ilgisiz bize karsi. Ama arkadaslarinin cocuklarinin hayatinda ne olup bittigini gayet güzel biliyor.

Hayatında biri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…