Evden gitti ve ben aklimi kaciracagim

Cünkü yasattiklari agir ve beni yinede sucluyor
Suçlasın adam toksik hareketleri garip kafasına esiyor konuşuyor kafasına esiyor susuyor kafasına esiyor suçluyor kafasına esiyor gidiyor kafasına esiyor gönlünü eyliyor adamı anladık sizi anlamadık biz Ağzımizin tadı bozulmasın diye lastiği çeke çeke nereye kadar bunu diyor insanlar size ne olacak Bu böyle hep böyle yapacak ya susup oturun ya aksiyon alın yada deyinki bardak gibi doldum anlatıp gideyim bunada kötü birşey demiyorum olabilir seviyorsunuz zaten insan istediği gibi yaşar fakat net olun niye fikrinizi gizlemek seviyorum ne yapmalıyım deyin ona göre yazalım

Evet seviyorum ama 10 sene önceki halini… hem anlatmak istedim ama aksiyonda aliyorum yani. Biliyorum ne yapmam gerektigini, kendimi ve cocuklarimi korumak zorundayim.

Neden garip? 17 yil böyle degildi, 3 senedir böyle toksik ama bu asiri dönemde 9 ay önce fln basladi

Evet seviyorum ama 10 sene önceki halini… hem anlatmak istedim ama aksiyonda aliyorum yani. Biliyorum ne yapmam gerektigini, kendimi ve cocuklarimi korumak zorundayim.
Sert çıkın paranız işiniz varsa yeter artık yallah deyin öyle olmaz böyle deyin değişirse değişir ha bu arada manipüle etmeye de çalışır kanmayın yada en kötü bosanirsiniz sizin tabirle korkup pismayin artık onun elinde oynamayın bu terk edilme korkunuzu kullandirtmayin her gün üzülmek yerine toptan uzulun bitsin gerekirse .Niye kendinize yapıyorsunuz onunda düzeni bozulacak kapınızda yatar belki bu kafayla dön demeyin ne halin varsa gör deyin

Yok asla dön demem bu sefer, cok ileri gitti, cok kirildim. Cok hasta bi evlilige dönüstü. Ben öncelikle yoluma bakicam kendime hayat kurcam. Ise girip caliscam. Yinede üzülüyo insan iste, hayalini kurdugun gelecek olmayinca.

Yok asla dön demem bu sefer, cok ileri gitti, cok kirildim. Cok hasta bi evlilige dönüstü. Ben öncelikle yoluma bakicam kendime hayat kurcam. Ise girip caliscam. Yinede üzülüyo insan iste, hayalini kurdugun gelecek olmayinca.
O geleceği yok eden üzülmeli o üzülsün o sinir krizi geçirsin cocuklariniz var siz yalnız değilsiniz ne hali varsa görsün

E anlatin işte alın uzaklaştırma kararı açın davayı. Çocuklar kaç yasinda

Nerde yaşıyorsunuz Almanya mı Türkiye mi

Valla kusura bakmayın ama almanyadaymissiniz. Burada milyon tane hakkınız var. Devlet zaten kiranizi oder maaş bağlar. Mesleki eğitim verir kreş ogretmeni falan olabilirsiniz en basiti. O sürede de zaten çalışıyor gibi maaş kira fatira vs devlet oder. Polise gitseniz eşinizi yanınıza yaklastirmazlar. O değil de bu kadar toksik bir aile ise gençlik merkezi bir duysa çocukları elinizden alır. Az aklınızı başınıza toplayin.
Koca koca diye ortada dolanmaktan iyice sacmalamişsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…