Evden gitti ve ben aklimi kaciracagim

Ihtiyacim yok ama hemen herseyden vazgecen bi insan degilim. Sonuna kadar savastim. Polislik durum olunca cocuklar etkilenmicek mi? Oldugu kadar cocuklari olanlardan uzak tutmaya calisiyorum

Telefonda tartışıp tartışıp yanınıza gelince karımdır dokunayım deyip uzağa gidince yine sizinle tartışıyor stres atma kaynağı gibi bir şey olmuşsunuz. Bu duruma kendiniz için son verin
Bilmiyorum ne gibi delil?
Aramızda geçimsizlik vardı gibisinden çekişmeli dava açılırsa mesajlar delil gösterilebilir belki. Ama yurtdışındaymışsınız orada nasıl bilmiyorum

Bende bilmiyorum ki burda bosanma davalarinda pek delile fln bakilmiyor diye biliyorum. Tekrar tekrar aradi yine cocuklari sordu görmek istiyormus bugün bende haftada 2 yada 3 gün bellirleyelim o günler gel al cocuklari ben seninle görüsmek istemiyorum dedim yine bagirdi cagirdi böyle mi yapicaksin dedi cocuklarimi benden ayiramazsin dedi

Yazışmak nedir Allah aşkına, ergen misiniz siz? Belli bir olgunluğa ulaşamamış insanlar keşke evlenip çocuk yapmasa.

Ihtiyacim yok ama hemen herseyden vazgecen bi insan degilim. Sonuna kadar savastim. Polislik durum olunca cocuklar etkilenmicek mi? Oldugu kadar cocuklari olanlardan uzak tutmaya calisiyorum
Polis eve girip çocukların önünde babayı yere yatırıp ters kelepçe vurmuyor netice de, sizinle ve eşinizle konuşuyorlar ve duruma göre bir yaptırım uyguluyorlar. Eşiniz sizin ayrılma konusundaki ciddiyetinizi ve korkmadığınızı görür (kararlıysanız tabi).

Esimde evin anahtari var, daha kilidi degistiremedim bugün burasi tatil. Isteyince giriyor. Polis cagirsam kapida mi beklicek zannediyosunuz? Bas bas bagirip cagirmicak mi cocuklar duymicak mi bunu? Allah askina yoksa bende kanun yasa bilen bi insanim ama ortalik alevlenmesin diye susuyorum.

Konu başlığınız kocam evden gitti aklımı kaçıracağım. Defolsun gitsin bırakın ne hali varsa görsün. Onu bunu şunu siz yaptınız demiyorum. Bunlar yapılırken niye siz niye harekete geçmediniz diyorum. Almanya'da hangi resmi kapıyı çalsanız hemen elinizden tutarlar. Adli yardımdan tut, hem size hem çocuklara psikolojik destek imkanınız var. Adam keyfinde zevkinde, size yazık değil mi? Genç yaşınızda sevgisiz saygısız bir ortamın içindesiniz. Çocukları tek başınıza büyütmüşsünüz, bu vasıfsız adamdan yıllar önce kurtulmalıydınız. İstemeyeni zorla aile yapamazsınız. Anne baba ayrılığında en azından çocuk biliyor neyin ne olduğunu. Hem annede hem babada kalabiliyor. Sizin durumda babamız bizi sevmiyor sevse ilgilenirdi diyen çocuklar var. Bir ömür diye yemin etmişsiniz ama adam satmış yemini sözü. Çocuklar her şeyin farkında biliyorlar, sizin tek taraflı çabanız yetmez.

Sizin eliniz daha güçlü niye ezik davranıyorsunuz? Sizi sokmadığı o işyerini, sizden gizlediği gelirini didik didik eder incelerler. Bu adamlara bu şımarıklığı gevşekliği, bu canım ne isterse yaparım-yapmam imkanını sizler veriyorsunuz. Mesela hemen yarın gidip bir avukat tutsanız kocanızın ödü kopar aklı gider. Bunları yapmadığınız için kızıyorum size. Karımı çalıştırmam diyen adam şeytanın tekidir. İstersen çalış istemezsen çalışma gelirimiz yeter diyecek. Hayatınızla ilgili önemli kararları sizin adınıza vermeyecek.

Sizinkine benzer bir konu var burada. Konudaki adam da karısını çocukların önünde dellendirip sinir krizleri geçirtip devamlı kaydetmiş ve boşanma dava dosyasına koymuş. Mesajlarınıza, yolladığınız fotoğraf videolara dikkat edin.

Yapmayın artık yahu. Almanya'da gece yarısı ev basıp bağırıp çağırmanın cezası yok mu, kanun yasa nasıl biliyorsunuz siz? Sadece siz mi Almanya'dasınız? Kaç üye var burada Almanya'da yaşayan. Bizdeki gibi takım elbise giyince indirim uygulanmıyor. Kendi işyeri olan ve başında durması gereken adam bunu yapacak ve bedelini ödemeyeceğini sanacak öyle mi? Polisin kapıda beklemesine gerek yok, kocanız uzaklaştırma kağıdını görecek ve yok ben gidip evi basıcam diyecek öyle mi? Vatandaşlığı yoksa oturumu varsa o bile iptal edilebilir. Bahane üstüne bahane, mazeret üstüne mazeret. Ne haliniz varsa görün, uyku numarası yapanı uyandıramazsın. Adam bugün gelip affet barışalım dese bayram yapacaksınız. Bıktık kocam da kocam diyenlerin çocuğuna üzülmekten. Bu kaçıncı konunuz.

Tamam ben sizi yanlis anlamisim o zaman. Herseyde beni suclar gibi yazi tarziniz var. Evet bu kadar uzun süre bu saygisizlikliklara dayanmam benim sucum ama benim tek istedigim cocuklarima bi aile bi yuva saglayabilmekti o yüzden son raddeye kadar hep ümit ettim. Arada iyi davranip beni böyle bagimli hale getirdi, inanin böyle insanlarin eline düsmediginiz sürece benim psikolojimi anlayamazsiniz. Mesajlarda ne video ne foto var. Olsada zaten öyle bi seye cesaret edemez. Benim elimde cok daha büyük kozlar var ona karsi. Avukati pazartesi randevu icin ariyacagim, bugün burasi tatil ve haftasonu kimse calismiyor.

Alman vatandasi kendisi hicbiseyde olmaz. Agresif bi tavir sergiliyor. Mazeretimde yok. Aynen öyle uzaklastirma kagidini görse dahada inatlasip bize zarar verebilir. Kendisi yaptiklarinin sonucunu düsünmeden hareket eden bi insan. Ben zaten barisalim diye bi cözüm aramiyorum. Sadece fikir istedim o ypzden görüsünüz icin tesekkür ederim.

adam sürekli beni sevmiyorsun beni sevmiyorsun diyor.
istediği şey olmayınca sevilmiyorum deyip bi şeyler yaptırtmaya çalışıyor, şımarık yani. her şey onun istediği gibi olmalı sevgiyi bile onun istediği şekilde göstermelisiniz. bana çok tanıdık gelen bir kişilik yapısı bu. tanıdığım bu tarz insanlar oldu. geçinmek çok zor olur. ani öfke patlamaları yaşayabilirler.
genelde kopamıyor insanlar böyle kişilerden. bir numaraları yok ama. narsist de değiller. özgüvensizler hatta. salın gitsin istediği şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. üzerine düştükçe aynı hareketleri yapmaya devam edecek. kendileri anlamadığı sürece ne yaptıklarını da fark etmezler hiç. bilmiyorum ben uğraşmazdım bu kadar.

sizi suçlayan yok. her cümlenizde bi suç kelimesi geçiyor. kocam beni suçluyor, suçlu hissediyorum vsvs. zaten bu yapınızdan dolayı eşiniz sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış. her olayda kendini hatalı gören insanı manipüle etmek çok kolaydır zaten sizin de öyle olmuş bence önce bu algınızı değiştirin. adam nereye çekse oraya gidiyorsunuz

Alman vatandaşlarının suç işleme özgürlüğü mü var? Gece ev basmanın bağırmanın cezası yok mu Alman kanunlarında? Çok biliyorsunuz demeyin benim eşim de Alman vatandaşı. Uzaklaştırma kararı almış biri bizim gibi ülkelerde güler geçer, bildiğini okur. Siz yarın polise gitmeyi bir denesenize. Anlatın, tehdit ediyor can güvenliğimiz yok, korkuyorum diyin bakın görün ne oluyor ne olmuyor. Esnaflık yapan birinin hiç krediye bankaya ihtiyacı olmayacak mı? Suç kaydı olan biri ev bile tutamaz bırak bankayı krediyi. Ortak yaşam alanında ev basıp binadakileri huzursuz edecek korkutacak ve hiç bir şey olmayacak. Bunu size kim söylüyor kocanız mı?

Sizin hukuk sigortanız var mı? Avukat buldunuz mu yoksa pazartesi mi bakacaksınız? Ben olsam şimdiden bulur mail gönderir derdimi anlatırım. Pazartesi de detayları konuşurum. Adamın her dediğine inanmayın. Sizin bir şey yapamayacağınızı düşündüğü için atıp tutuyor.

Kocam esnaf degil.
Pazartesi bakicam avukata, simdiye kadar hic ihtiyacim olmamisti. Hukuk sigortam yok.

Evet herseyi cinsellige bagliyor bide anlamadim gitti

Yillarca manipüle edilmenin sonucu diyelim…

Sizin ilgili davranma anlayışınız değişik ikinizde garip geldiniz o mu sizi böyle yaptı yoksa siz hep boylemitdiniz bilemiyorum zaten çöp müş ilişkiniz kusura bakmayın.17 yıl böyle garip toksik tuhaf bir evlilik için iki kisininde aynı hizada olması gerekir .Biri farklı olsa düğmeye basar kendini kurtarirdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…