Evden kaçıcam sanırım

Lifetac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
25
1
3
Merhabalar. Benim 5 yıldır bir ilişkim birbirimizi çok seviyoruz. İyi kötü doğru yanlış 5 senedir tabi ki hatalarımız oldu fakat şu anki yaşımızla bilinçlendiğimiz için olaylara daha farklı bakıyoruz yani olmaması gerekenlerin olduğunu düşünüyoruz fakat her şeye rağmen çok seviyoruz . Yaşı daha küçük iken erkek arkadaşımın yapmadığı denemediği şey kalmamış hayat tecrubesi çok fazla ve gördükleriyle artık kendine çeki düzen vermiş birisi ailem de bu yüzden eski halini bildikleri için bu konuda çok katılar kesinlikle kıyamet kopsa olmaz diyorlar . Sürekli bana laf sokucu şeyler söylüyorlar. İş çıkışlarımda hep babam beni almaya geliyor. O çocuğu bulayım ağzından gelene kadar dövücem senide yanında görmeyim diyip duruyor. Ailemizde kim bana baksa sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımın eski olaylarını bilerek sürekli karşı çıkmalarından bıktım usandım 5 yıldır hep aynı hele annem ve babam bundan 2 yıl önceye kadar kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüler ne zaman bu olay oldu birbirlerine kenetlendiler beni dışladılar. Şehir dışında okuyorum ben normalde ama oraya kadar yetişiyorlar. Boğuluyorum artık. Erkek arkadaşımda işinde gücünde birisi. Artık gözüm ne okul görüyor ne aile o dereceye geldim . Bir anne ve baba evladının her daim yanında olması gerekmez mi. Bana tek söyledikleri eğer o o.... ile evlenirsen bizi unut yalnız kal hayatta biz yokuz bu eve de yarın öbür gün birşey olursa gelemezsin diyorlar. Deliricem artık yardım edin ..?

erkek arkadaşının eski olayları ne?
seni iş çıkışına gelip alacak kadaer ne oldu?

Yaşınız kaç? Peki sen emin misin değiştiğinden yada şöyle diyim 5yıl önce mi bıraktı yoksa senle başladıktan sonra mı. Tabi sevdiğinin arkasında dur ama aileni karşına almadan yap. Annen babanda kabul etceklerdir. Buda tecrübeyle sabittir. Annem beni sildiğini söylemişti ama şimdi nişan hazırlığındayım.o yüzden ailenin dediklerini gözardı etme ve sevdiğinden eminsen sevgindende vazgeçme

Çocuğun düzenli işi var mı ? Aynı yerde kaç yıl çalışıyor ?
Yaşın kaç senin?

erkek arkadaşının eski olayları ne?
seni iş çıkışına gelip alacak kadaer ne oldu?
Aklına gelebilcek herşeyi biliyor . her ortamı biliyor açıkcası ve kötü olduğunu da biliyr. Benim erkek arkadaşmla birlkte olmamı istemiyorlar bu yuzden akşam iş çıkışıma gelir belki de babam görür diye yada ben kaçmyım diye babam beni almaya gelyr

Çocuğun düzenli işi var mı ? Aynı yerde kaç yıl çalışıyor ?
Yaşın kaç senin?

her ortam deyince eroin, esrar, kokain?
Birane??? ne yani her ortam?
O ortamlardaki durumu ne?

ne eski erkek arkadasın katılmı? yada bırının canına kastmı ettı yada uyusturucumu kullandı nedır?

sevdiğimden emin olsam bu kadar sıkıntıya girmem zaten . öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum fakat yokk her türlü konuşmayı yaptım razı edemiyorum. ama erkek arkaşımdan da vazgeçmm

Seni dışlamak değil amaçları. Korkuyorlar, üzülmenden yanlış şeyler yapmandan. Belki yaklaşımları sana ağır geliyor ama istedikleri senin kötülüğün değil. Yaşanmış kötü şeyler, sevgilinin onlarda bıraktığı etkide sorumlu olan senin sevgilin değil mi? Onlara cephe alırken bunu düşün. Hangi aile olsa böyle korkar ve istemez. Güven kazanmalı sevgilin, okul gözümde değil diyorsun bak hata 1... Kaçmayı düşünüyorsun al sana hata 2... Sen sevgiline sonsuz güveniyor olabilirsin ama onların güvenmemesi onların kötülüğünü göstermez. Bir de böyle düşün.

Yaşın çok genç ve aslında çocuk çalışmıyor hemen kaynanaya mı yerleşeceksin fedakarlığı sen mi yapacaksın o sana ne ev tutacak,
nede eşya alacak
onun aklı fikri sende değil cinsellikte

sende seni sevdiğini sanıyorssende seni sevdiğini sanıyorssende seni sevdiğini sanıyorssende seni sevdiğini sanıyorsun

Merhaba canım
Bir abla bir arkadaş nasihati olarak kabul et yazdıklarımı
Sana tavsiyem ailenin rızası olmadan böyle birşey yapma onları ikna etmenin bir yolunu bul..Evlilik kolay değil birde arkanda sığınacağın bir ailen yoksa daha zor
İnan sahibin(ailen )varsa her zaman daha huzurlu olursun.Yalnız olunca nede olsa gidecek yapacak birşeyin olmadığı için ezilebilirsin.
Erkek arkadaşının hataları olduğu ve ufak tefekte olsa sorunlarınızın olduğunu yazmışsın.Evlendiğin zaman bu hatalar düzelmez aksine çoğalır,büyür
Tabi çok iyide olabilir. Ama bile bile kumar oynamanın bir anlamı yok

her ortam deyince eroin, esrar, kokain?
Birane??? ne yani her ortam?
O ortamlardaki durumu ne?
esrar muhabetini biliyo sadece . biranede fln işi yoktr. artık hiç bişyde işi yok ztn herşyi öncedn yaptı bitti. benden sonra hiç bişisi kalmadı yani

ailen istemiyorsa bırak ya dünyada ki tek erkeko mu şuan öyle geliyor bekki ama aileni üzersen ozmaan anlarsın anyayı konyayı
daha da 20 yaşındasın yani ooooooooooo önünde ömür var ömütr

"herşeyi her ortamı biliyor" dediğin uyuşturucu tarzında bişilerse, bıraktığından çok emin olman lazım..
onun dışında içki, kumar vs.. bunlar da çok kötü alışkanlıklar ve tekrarı olabilir.. açık yazmadığın için varsayım üzerine konuşuyorum ama eğer bu tarz şeylerse, çok iyi gözlemle ve iyi düşün..
eğer çok eminsen.. ailenden güvendiğin biri alsın karşısına anneni babanı konuşsun.. en azından çocuğu tanımak için bir şans istesin..
ama mutlaka rızalarını alman gerek diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…