Onlar çok katılar her gün kavga etmekten yoruldum ben . Babamın demesi hapiste de yatsam olmaz derecesine geldik.Ne yap ne et onlarin rizasini almadan o evden çıkma yarin birsey olursa bir onlar kapilarini acar sana
erkek arkadaşının eski olayları ne?Merhabalar. Benim 5 yıldır bir ilişkim birbirimizi çok seviyoruz. İyi kötü doğru yanlış 5 senedir tabi ki hatalarımız oldu fakat şu anki yaşımızla bilinçlendiğimiz için olaylara daha farklı bakıyoruz yani olmaması gerekenlerin olduğunu düşünüyoruz fakat her şeye rağmen çok seviyoruz . Yaşı daha küçük iken erkek arkadaşımın yapmadığı denemediği şey kalmamış hayat tecrubesi çok fazla ve gördükleriyle artık kendine çeki düzen vermiş birisi ailem de bu yüzden eski halini bildikleri için bu konuda çok katılar kesinlikle kıyamet kopsa olmaz diyorlar . Sürekli bana laf sokucu şeyler söylüyorlar. İş çıkışlarımda hep babam beni almaya geliyor. O çocuğu bulayım ağzından gelene kadar dövücem senide yanında görmeyim diyip duruyor. Ailemizde kim bana baksa sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımın eski olaylarını bilerek sürekli karşı çıkmalarından bıktım usandım 5 yıldır hep aynı hele annem ve babam bundan 2 yıl önceye kadar kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüler ne zaman bu olay oldu birbirlerine kenetlendiler beni dışladılar. Şehir dışında okuyorum ben normalde ama oraya kadar yetişiyorlar. Boğuluyorum artık. Erkek arkadaşımda işinde gücünde birisi. Artık gözüm ne okul görüyor ne aile o dereceye geldim . Bir anne ve baba evladının her daim yanında olması gerekmez mi. Bana tek söyledikleri eğer o o.... ile evlenirsen bizi unut yalnız kal hayatta biz yokuz bu eve de yarın öbür gün birşey olursa gelemezsin diyorlar. Deliricem artık yardım edin ..?
Aklına gelebilcek herşeyi biliyor . her ortamı biliyor açıkcası ve kötü olduğunu da biliyr. Benim erkek arkadaşmla birlkte olmamı istemiyorlar bu yuzden akşam iş çıkışıma gelir belki de babam görür diye yada ben kaçmyım diye babam beni almaya gelyrerkek arkadaşının eski olayları ne?
seni iş çıkışına gelip alacak kadaer ne oldu?
her ortam deyince eroin, esrar, kokain?Aklına gelebilcek herşeyi biliyor . her ortamı biliyor açıkcası ve kötü olduğunu da biliyr. Benim erkek arkadaşmla birlkte olmamı istemiyorlar bu yuzden akşam iş çıkışıma gelir belki de babam görür diye yada ben kaçmyım diye babam beni almaya gelyr
sevdiğimden emin olsam bu kadar sıkıntıya girmem zaten . öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum fakat yokk her türlü konuşmayı yaptım razı edemiyorum. ama erkek arkaşımdan da vazgeçmmYaşınız kaç? Peki sen emin misin değiştiğinden yada şöyle diyim 5yıl önce mi bıraktı yoksa senle başladıktan sonra mı. Tabi sevdiğinin arkasında dur ama aileni karşına almadan yap. Annen babanda kabul etceklerdir. Buda tecrübeyle sabittir. Annem beni sildiğini söylemişti ama şimdi nişan hazırlığındayım.o yüzden ailenin dediklerini gözardı etme ve sevdiğinden eminsen sevgindende vazgeçme
Seni dışlamak değil amaçları. Korkuyorlar, üzülmenden yanlış şeyler yapmandan. Belki yaklaşımları sana ağır geliyor ama istedikleri senin kötülüğün değil. Yaşanmış kötü şeyler, sevgilinin onlarda bıraktığı etkide sorumlu olan senin sevgilin değil mi? Onlara cephe alırken bunu düşün. Hangi aile olsa böyle korkar ve istemez. Güven kazanmalı sevgilin, okul gözümde değil diyorsun bak hata 1... Kaçmayı düşünüyorsun al sana hata 2... Sen sevgiline sonsuz güveniyor olabilirsin ama onların güvenmemesi onların kötülüğünü göstermez. Bir de böyle düşün.Merhabalar. Benim 5 yıldır bir ilişkim birbirimizi çok seviyoruz. İyi kötü doğru yanlış 5 senedir tabi ki hatalarımız oldu fakat şu anki yaşımızla bilinçlendiğimiz için olaylara daha farklı bakıyoruz yani olmaması gerekenlerin olduğunu düşünüyoruz fakat her şeye rağmen çok seviyoruz . Yaşı daha küçük iken erkek arkadaşımın yapmadığı denemediği şey kalmamış hayat tecrubesi çok fazla ve gördükleriyle artık kendine çeki düzen vermiş birisi ailem de bu yüzden eski halini bildikleri için bu konuda çok katılar kesinlikle kıyamet kopsa olmaz diyorlar . Sürekli bana laf sokucu şeyler söylüyorlar. İş çıkışlarımda hep babam beni almaya geliyor. O çocuğu bulayım ağzından gelene kadar dövücem senide yanında görmeyim diyip duruyor. Ailemizde kim bana baksa sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımın eski olaylarını bilerek sürekli karşı çıkmalarından bıktım usandım 5 yıldır hep aynı hele annem ve babam bundan 2 yıl önceye kadar kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüler ne zaman bu olay oldu birbirlerine kenetlendiler beni dışladılar. Şehir dışında okuyorum ben normalde ama oraya kadar yetişiyorlar. Boğuluyorum artık. Erkek arkadaşımda işinde gücünde birisi. Artık gözüm ne okul görüyor ne aile o dereceye geldim . Bir anne ve baba evladının her daim yanında olması gerekmez mi. Bana tek söyledikleri eğer o o.... ile evlenirsen bizi unut yalnız kal hayatta biz yokuz bu eve de yarın öbür gün birşey olursa gelemezsin diyorlar. Deliricem artık yardım edin ..?
esrar muhabetini biliyo sadece . biranede fln işi yoktr. artık hiç bişyde işi yok ztn herşyi öncedn yaptı bitti. benden sonra hiç bişisi kalmadı yaniher ortam deyince eroin, esrar, kokain?
Birane??? ne yani her ortam?
O ortamlardaki durumu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?