Evden kaçıcam sanırım

Ben ailenin rızası olmayan şeylerde mutlu olunmadığına inanıyorum. Onlar yok diyorlarsa gerçekden olmuyordur. Yaşayarak tecrübe ettim, keşke bekleseniz. Daha yaşınızda çok küçük, evlilik büyük sorumluluk bence aceleci olmayın

5 yil zarfinda oldu mu peki o bahsettigin kotu seyler? yani cok onceden mi yasamis

hayatta kumar abla 1 dk sonra ne olcağını bilemiyoruz. ama ufak da olsa ihtimalleri değerlndrmk lazım .
evet oyle sen sımdı daha cok kucuksun
butun hormonların senı kıskırtıyor bılıyorum
ama yarın obur gun anne oldugunda cocugunu ozellıkle kızını , bu sekılde gecmısı olan bırıne emanet etmek ıstemeyeceksın
bızımde cocuklarımız var buyuk konusmayalım belkıde gercekten kurtuldu ama yuregın razı gelmeyecek , şimdi değil
yıllar sonra

Biz ne dersek boş,anlamayacak..
Ailesinin ne kadar haklı olduğunu çok acı bir tecrübeyle,yaşarak görecek..
Çokk pişman olcak kaçtığına..
Şimdi herşey toz pembe "seviyoruzlar" havada uçuşuyor.

20 yaşında herşeyin bilincindeyim diyosun ama yanılıyosun. hayatın gerçekleri o kadar da kolay değil. yarın ne olacağımız evet belli değil ama yarınlarıda biçimlendiren bizleriz.
sen şimdi okulu bırak aileni sat git kaynana yanına otur. ondan sonra o yarınlar nasıl hep aynı oluyo nasıl biliceksin neler olacağını gör.
ben şunu bilir şunu söylerim aile birşey diyosa yada birşeye karşı çkıyosa muhakkak bunda bir b.kluk vardır. hangi aile evladının kötülüğünü üzülmesini ister.
baban hapse girecek kadar gözünü kararttıysa bence sen 5 sneni sil at kızım yol daha çok yakın emin ol.
ezerler ve üzerler seni arkadn dayanak ararsında bulamazsın işte o zaman ben ne yaptım dersin.
gel sen okulunu bitir bu çocuktan da vazgeç..

hiç gülceğim yoktu abla valla ya
Allah doğru yolu göstersin bana başka bir şey istemiyorum .

7 yıllık ilişkim var, yeni nişanlandım. Evlilik yeni aileye girmek demek, sırtını dayadığın kapı gibi ailen olmazsa, savunmasız, muhtaç kalırsan aç kurtlar gibi üşüşürler üstüne. İyi insan yok, dediğim gibi istisnalar var sadece. Ülkemizin gerçeği, kadına şiddeti, gelinlere yapılan eziyetleri, erkeklerin anacıllığını ataerkil toplum yapısı ile açıklamaya çalışıyoruz.

En büyük örnek annen. Neler çekti babandan kimbilir. Aynısı senin için istemiyor diye kadın suçlu olamaz.

Bence bütün gerçekleri bize anlatmıyorsun bol,bol aileni karalamışsın aileni mumla ararsın hergün dayak ve eziyet gördüğün zaman birde çocuk olunca çocuğuda elinden alırız diye tehdit edilirsin benim aklıma yatmadı fazla bilgide vemiyorsun ,bence tehlikedesin çok aşığım diye evlenen,kaçan kızlar bin pişman olmuşlardır , sana ev tutamıyacak şuan çalışmıyor, mobilya yok neyine kaçıyorsun onun verdiği sözlerine inanıp

ailen ne kadar kötü olsa seni korur
ama elin oğlu işkence yapar bilesin aşta biter o aşka fazla güvenme

Allah doğru yolu göstersin deyip işin içinden çıkmak kolay
Kendi aklını kullansan mesela
Görsen ailenin haklı olduğunu
Sen kaç 1 yıl geçmeden evine ağlayarak dönmezsen ben de just değilim.

bencede canım hiç güleceğin olmasın bu konuda
allah hakkında hayırlısını nasip etsin
bunlarıda kaçmış biri olarak söylüyorum haberin olsun
babamın başını öne eğiceğime ölseydim daha iyiymiş

Lutfen ama lutfen okulunu bitir meslegini eline al ondan sonra ailenle tekrar konusursun gelip aile buyukleri konusur olmazsa o zaman ona gore bi yol cizilir ama once lutfen meslegini eline al cok ama cok pisman olursunnn cok uzuldum gercekten sakin yapma oylr bi sey askin

Ha bi de beyefendi, ben aileni ikna ederim, seni kazanmak için her şeyi yaparım demek yerine ailenden özür mü bekliyor?

Sen iyi düşün bence. 5 sene değil, 10 sene bekleyin siz.

Ah vallahi bu kadar insan sana guzel guzel nasihat etmis ama okumus gecmissin birde cevap yetistirmissin.kac sen kac git.el bebek gul bebek bakmis aileni birak kac elin ogluna git.sonra 2 yil sonra gel soyle oldu,boyle oldu ben sahipsizim diye bana sunu bunu yapti diye agla bizde seni linc edelim.yahu kardesim adam olsa doner askerden duzeldigini ispat eder seni hakettiggimi gosterecem onlara der.onlar benden ozur dileyecekler beni bilmiyolar diyen bi adam bide ustune.Allah akil versin,fikir versin.

Kaç kaç da gör
Allahım ya ailene kızıcağına bi hak ver bi anlamaya çalış, her ortama bulaşmış diyosun tabi istemez ailen. Okul gözümde yok ne demek? Ailen seni okutmaya çalışsın sen koca peşinde koş git otur kaynananla rahata erersin. Biraz aklınızı kullanın ya

Valla bu konuların fake olduğunu düşünmek istiyorum zira insan bu kadar kör olamaz, olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…