evet oyle sen sımdı daha cok kucuksunhayatta kumar abla 1 dk sonra ne olcağını bilemiyoruz. ama ufak da olsa ihtimalleri değerlndrmk lazım .
18 yasında bıraktıgını ıdda edıyor5 yil zarfinda oldu mu peki o bahsettigin kotu seyler? yani cok onceden mi yasamis
hiç gülceğim yoktu abla valla yayok anam bu kız kaçar
ama dinler buradaki ablalarını tecrübe konuşuyor hayat toz pembe değil bes sene diyorsun da o beş sene çocukluk beş senesi bundan sonra ki beş sene önemli aslında gelsin askerden bırak beşi bir sene geçirin bakalım
Bence bu konuyu kapat bir süre. Ailenle iletişimini düzelt. Sürekli bu konuyu konuşma, açma. Daha küçüksün. 20 yaş evlenmek için erken. En ideali 25e kadar beklemen. Bu süreçte tanırsın sevgilini, emin olursan söylersin. O yaşa kadar mesleğini eline al, paranı kazan, kendini geliştir. Eğer sevgilinde o güne kadar düzgünce seni beklerse, babanın karşısına çıkıp bak baba biz kopmadık, o iyi bir adam diyebilirsin. Ama bu halinle, daha baba evindeyken kimseye bir şey ispat edemezsin. 20 yaşında bi kız olarakta evden ayrılır, evlenmek gibi bi hata yaparsan, sonun facia. İstisnalar kaideyi bozmaz. Aklını başına topla, koca kaçmıyor. O çok emin olduğun sevgilin 2 gün sonra canını yakarsa, ben ne yaptım dersin.
Mesele ailen değil. Mesela yaşın. Evlenmek için küçüksün. Önce okulunu oku, ayaklarının üzerinde dur, öyle aşk, sevgili derdine düş. O vakte kadarda ailenle bu konu yüzünden yüz göz olma. Sana abla nasihatı.
benim oldugum süreden itibaren olan biten bişi yok . asker zaten 1 hftası kaldı gelincede işe devam edick5 yil zarfinda oldu mu peki o bahsettigin kotu seyler? yani cok onceden mi yasamis
hiç gülceğim yoktu abla valla ya
Allah doğru yolu göstersin bana başka bir şey istemiyorum .
bencede canım hiç güleceğin olmasın bu konudahiç gülceğim yoktu abla valla ya
Allah doğru yolu göstersin bana başka bir şey istemiyorum .
esrar fln onlardan bahsettm bnden sonra bırktı hiç bişiyi yok suan. ailemi de bnm dışımda kımse ikna edmez butun ailem sulale bana karşıı. ve erkek arkdşm tek söylediği herkes özür dilicek beni görmediler şuan bilmiyorlar ne yaptıgı tanımadan konuşuyorlar dyor .
5 yil zarfinda oldu mu peki o bahsettigin kotu seyler? yani cok onceden mi yasamis[
benimle birlkte oldktan snra olan biten bişi yok artık 5 yıldr yok yani
Ben inanmiyorum kullanmadigina.5 yil zarfinda olmasa boyle seyler nerden bilecek ailesi.arkasina destek toplamak icin detay vermiyor eksik anlatiyor.5 yil zarfinda oldu mu peki o bahsettigin kotu seyler? yani cok onceden mi yasamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?