Evden kim gider?

Darp raporu alin anlasmali bosanmayin kesinliklee. Evden ,biraz gururu onuru varsa erkek gider. Baba evine gondermek ne demek ya resit olmayan bakilmaya muhtac bir insan var sanki karsilarinda.

Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer

benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo

Girsin iste ne güzel ablacım kurtulursun

Neyi bekliyorsun?? Sakın acıma sakın. Adam seni döverken acımamış, i,md, seni sokağa atmak istiyor acımıyor. Sen neyine acıyacaksın?? Bu adamı uzaklaştırmazsan hemen şimdi pandemi zamanı sokakta kalacaksın farkında mısın??

Hemen git hasteneye rica ediyorum üstüne şikayetçi ol. Sakın acıma yoksa sokakta kalıcaksın. Madem şartlı tahliyesi var adam olup suç işlemeseymiş

Dun olan bisey icin suan alabilir miyim?
Ben birkac gublugune sehirdisina gidecektim bu hafta o sirada toparlanip gitsin

Gitme ablacim, gidersen geri giremezsin o eve adam coreklenir seni iceri almaz. Sen bu adamin uygarca gidecegine gercekten inaniyor musun??

Evet, 1 gun gecmis sadece hemen git hasteneye vakit gecirmeden.

Once adami def et sonra nereye gidersen git.

Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Anladığım kadarıyla sizin bir suçunuz yok. Bu kişiden zaten koca da olmaz.Bu durumda onun gitmesi gerekiyor.Anlaşmalıda boşanın.

O gitsin tabi hep suçlu hem güçlü. Geri durmayın kesinlikle

Kimin gidecek yeri varsa,ya da kim gidecegi yeri daha kolay ve cabuk ayarlayabilirse o gider bence.
Ama dayagi yiyen de darp raporunu alsin bir zahmet. Kadin veya erkek fark etmez. Su devirde bu kadar gözü kör de olmayin

bence hemen uzaklastırma aldırın sız evınızde oturun avukatla anlasın kendınız dıyologa gırmeyın avukatlar gorussunler
bır sonrakı adımı tehtıt olacak huzurunuzu kacırmaya calısak bunun onune gecersınız sımdıden

Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Sakinlesip onunla diyalog kurmak yerine kov evden gitsin davasini açsın.Cirkef ol biraz öylesi böylesinden anlar

Cocuklar varsa erkek ceketini alip gitmeli.Cocuk yoksa kim istiyorsa evliligi bitirmeyi o gider bence..

Vücudunuzdaki izler ne durumda bilmem ama her dakika aleyhinize vakit kaybetmeden alın o raporu.
Hapse mi gidiyor evden mi uzaklaşıyor nereye giderse sonuna kadar yolu var.
Baba evine gidememe sebebiniz neden?

Cocuklar varsa erkek ceketini alip gitmeli.Cocuk yoksa kim istiyorsa evliligi bitirmeyi o gider bence..

Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer

benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Sen gitmezsen darp raporu alırım hapise girersin karar senin de

Bu arada ben kovarim esimi vs diyenler bilmeden konusuyor..Hele bir iş ciddiye binsin de bosanmaya kalkin, o efendi kocalariniz bir gunde nasil da cirkeflesiyor gorursunuz

Evden tabiki Adam gider!! Hukuksal olarakta böyle. Genelde erkeklerin işine gelmedigi icin kadını göndermeye calısır lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…