Evden kim gider?

su raporu niye almiyorsunuz anlamiyorum.
cidden anlamiyorum.
gidin alin gec degil.
elinizde olsun - ilerde delil aramak icin ugrasmayin.
elimde baska koz var diyorsunuz ne olursa olsun siddetin kaniti olmali.
bu Kadar kolay mi ya yaptiklari yanina kar mi kalsin.

Tamam gidicem rapor alicam ama hapse girmesini istemiyorum sadece elimde rapor olsun istiyorum

Tamam gidicem rapor alicam ama hapse girmesini istemiyorum sadece elimde rapor olsun istiyorum
seni düsünmeyeni mi düsünüyorsun
vicdan yapacak Zaman degil.
önce kendini düsün, kendini kurtarmaya bak.
vurmasaymis, git konus hastaneyle darp raporunu al isin Saglam olsun.

inan kurtulduguna dua edeceksin ilerde.
su an duygusal bakiyorsun olaya ama buna hic gerek yok.

Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Hukuki olarak ev eşinize ait dahi olsa mahkeme kararı ile evde oturmaya devam edebilirsiniz boşanma dilekcesi ile talep edebileceğiniz gibi ayri bir dilekce ile de aile konutu hk. Karar verilmesi icin dava acabilirsiniz

Hiç ya, hapsi doverken dusunseydı.
Dayak yiyip hala onun hapsını dusunmek rapor almamak suan kendinize yaptıgınız en kotu sey.
Aaaah ah. Sen de görmüşsündür. Bu forum darp raporu alırsam hakkında soruşturma açılır, meslekten atılır, bilmem ne olur deyip yediği dayağı yemeğin üstüne gelen tatlı gibi hafif görenler var. Hayret ediyorum. Üstelik her boku yiyen adam, evden kovan adam, döven de adam. Ama konu sahibi hala babamın evine dönemem diyor. Bazı konulara yorum yazarken ahh ben olacaktım diye başlayıp sinir olarak bitiriyorum da neyse

Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Siddet de uyguladi ise direk uzaklaştırma karari alin

Ablacım adam darp yapıyor, daha önce başka suçları da var, toplum için tehlike oluşturuyor. Yasa en doğrusunu biliyor inan bana, doğru olan bu adamın cezasını çekmesi.

Sen ayrıca seni döven adamın hapse girmesini neden istemiyorsun cezasını çeksin?

Sana 100 kez hastaneye git yazıldı burda ama belli sen gitmeyip burda zırıldanmaya devam ediceksin. Olacakları söyleyeyim bu adam seni o evden güzelce atar sokakta kalırsın. O zaman niye rapor almadım dersin. Aptallık bazı kadınlara vergi gerçekten şu noktadan sonra başına gelecekleri hak ediyorsun.

Pısırıklık değil güpegündüz aptallık bence. Dayak atan, aldatan, kovan adama acıyıp kendine acımamak aptallık basbayağı

Böyle olmayın işte olmayın yaa.

İçeriye girermiş, girsin ablacım girsn , cehennemin dibine de girsn .
Sana şiddet uygularken , kovmaya çalışırken o seni böyle düşünmüyor işte .

İçeri girerse alacağı cezaya bağlı.

Bir iki ay girip çıkıp kadının başına bela olacaksa hiç girmesin.

Kizlar aldim rapor ama simdilik sikayetci olmadim. 6 ay icinde istedigim an hapse attiririm

Pısırıklık değil güpegündüz aptallık bence. Dayak atan, aldatan, kovan adama acıyıp kendine acımamak aptallık basbayağı
Aptallik diyosunuzda benim basimi yaktin bende seninkini yakicam derse nolucak cunku isini vs kaybedicek . Adami para cezasina baglayip salinca nolucak? Goruyoruz haberlerde ve adam beni tehtid ediyor diyorum. Sikayetci olmadim ama kayit actirdim 6 ay icinde aktif edebilirim.

adamlar da adam degil bu devirde. sen ceketini al cik arabada yatsan yatarsin.. kadini nereye gonderebilirsin evinden cikarip.. suursuz.

Öldürünce ruhun verir raporu...

Hiç o evde durma emin ol o evde kalan sen olursan yaşadıkların iyi veya kötü hep gözünün önünde olur ve atlatamazssin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…