evden kovdum eşimi

Canimm bende kovdumm banada aynisini dedi bana bisey olursa diye ayni muhabbet bahane... ben bosanma karari aldim canimm kesin net

Mağdur etmemek iki tarafli olmali. Eger adam kendi kendine evi terk edip gitseydi sizin gibi dusunur farkli yorum yapardim. Ama kovularak gonderilmek baska birsey, ustelik coronadan dolayi ailesinin yanina gitmek istemedigi halde kovuluyorsa zorla yollaniyorsa.

Kusura bakmayın hanımefendi her ne olursa olsun iyi bir halt etmemişsiniz e

Her ne kadar haklı olsanız da su dönemde evden kovarak hiç de iyi bir durum sergilememişsiniz ayrıca ikinizde işsizseniz böyle bir tartışma gayet normal birininizin tansiyonu yüksekken diğeriniz biraz sakin olmalısınız.

Canım önce eşin memur mu yoksa yaşanan süreçten etkilenebilecek bir durumda mı. Bir kısom esnaf vrya çalışan bu salgın nedeniule gerçekten diken üstünde.

Ev harcamaları malum bir kaç yıl evvele göre çok değişti bir şey almadım ddiyorsun yarım asgari ücreti bırakıp çıkıyorsun. Yeni fiyatlara alışmak hakkaten zor.

Gereksiz bir tartışma yaşamışsınız. Madem zaruri ihtiyaçlar. Yap bir liste ver eline gitsin kendisi alsın. Ya da al eline faturayı hangileri lüx diye sor.

Eşler arasında tartışma olabilir ama boşanma sözleri evden kovma gibi durumları ben tasvip etmiyorum. İki taraf içinde daha iyi bir iletişim dili gerek bence.

Şerefsiz herif. Ay bu adamlara ne oldu ya? Yeni nesil erkekler ne vefasız merhametsiz çıktı böyle. Annem babam 30 senedir evli. Annem ev hanımı. Babam yıllardır 3 kuruş maaşıyla evi doldurur taşırır, hiç görmedim böyle kafaya kakma. Anneme de kızar evde kendini çok yoruyor diye. Daha dün aradı annen 1 sn oturmuyor diye şikayet etti bana. Bu yeni nesil istiyor ki hem evde tepelensin kadın hem dışarsa çalışsın tepelensin bir de maaş kartını alayım bir se hakaret edeyim... Allahım sen iyilerle karşılaştır ne diyeyim.
Sen hiç bir şeyden sorumlu değilsin kardeşim keyfine bak.

Canim ne guzel yazmissin rahatlik yanlarina batiyor. Evdede disardada hep en iyisini bekliyorlar sanki makineyiz biz. Adama yemek yok bisey al diyorum para yok diyor e tabi olmaz para pis islerin pesinde hep. Alkol uysuturucu sigara. Olan bana oluyordu ama artik bitirdim bosanma karari aldim cok sukur

yok etkilenecek bir meslek değil evet keşke kendi gidip alsaydı görürdü zaten daha pahalıya patlardı

gerçekten ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim

Ayyy buda ne kiİ en yakın arkadaşımin kocası 5 TL para bile vermiyor eline .arkadaşım kocasının cebinden 3 TL çıkarmış diye kiyametlerj başına koparmış .ve şuan hamile arkadaşim merak ediyorum çocuğun ihtiyaç lafı içinde böyle yapicakmi

Genelde şu zaman da bile arkadaslarıyla buluşur eve geç gelir maaşını bana az söyler vb.vb
Değer vermiyor size.Hareketlerinin ,sözlerinin sebebi bu.Ev ihtiyacını fuzuli görüyor adam.Herşeyden kısılır ama ihtiyaçtan asla.Eşiniz adam değil.Annesinide kendi düşünsün vicdanınızla oynamasına izin vermeyin.Sizden kıstığı söylemediği paralarla otelde kalabilir.

Kıyafet kozmetik değil pazar market alışverişi yapmışsınız.Aldıklarınız o yemeyecek mi sanki bu neyin tafrası kirayı ödememesiside garip bir durum sonuçta evde sadece siz değil kızıda yaşıyor sokağa atılırsanız Mutlu mu olacak yani iyi yapmışsınız umarım kararınızdan dönmesiniz

Aslında bu sorun sadece bahane idi.Genelde şu zaman da bile arkadaslarıyla buluşur eve geç g

Karantina derdi olsa zaten surtmez evde otururdu

ama aklıma annemlere bişey olursa beni evden kovdugun için sorumlusu sensin lafı taklıdı ben mi olurum sizce bende aileni düşünüyorsan az gez dedim annesi yaşlı bu arada

Sizi vicdanen rahatsiz etmek icin somuru yapmis serefsiz herif
Dogru demissiniz. Herif sanki karantina kurallarina cok uymus da, tek derdi bu

Simdiki erkekler berbatt

O sirtinda tas tasiyip ev gecindiren adamlar yok artik, maasin var mi, atandin mi bilmem ne mi seklinde sorular soran "erkekler" var

Erkek cok ama adam yok

evet tamam kal virüsten sonra git dememi bekledi ama ben tahammül edemem ozamana kadar

dönmeyi düşünmüyorum engelledim heryerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…