- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
650 tl deterjan ve pazar ihityaçları da var ve aydır doğru düzgün gidilmemişti yani kuru baklagiller falan da varEşinizin tavrı çok yanlış. Ancak ortak ev, eşlerin diğerini kovabileceği yer de değildir. Burada da siz hatalısınız, üstelik bu salgın ortamında.
Merakımdan soruyorum, alışverişiniz ne kadar tutmuştu?
bırakıcam da çocuk ne yiyecek işte evden kovdum çünkü kavga büyüyor hep ve ben tahammül edemedim bilmiyorum kira da ne olacaksa
ve senelerdir bana baktıgını söylüyor düşününBakamiyorsa evlenmeseymiş ya, cocukta var. Sinir oldum. Millet karisinin sacma sapan giderlerine bile borç bulup harciyor buna evde ailesini doyurmak zor geliyor.
bende öyle dedim ama gene de içim içimi yedi kadına bir şey olur mu diyesiz iyi bir insansiniz. o da annesini bahane ederek sizin vicdaniniza oynamış. denildigi gibi annesini dusunuyorsa ona gore davransin.
evet bunu söyledi ki tamam gitme virüsten sonra git demem için
bizim 650 tuttugu halde çok dedi düşünün ve doğru düzgün gidilmemişti marketeAdam normal değil.Rahatsiz pis pinti herif.Yemin ederim adam gözümün önüne geldi midem bulandı.Ne var yani ben çalışmıyorum evin ihtiyaçları için her hafta marketteyiz bugün yine gittim 750 tl verdim çıktım herşey dünya pahalı fırsatçılar hiçbirşeyde ındirim yok herşey herzamankinden daha pahalı.Surat asıyormuş bide çocuk olan evde ihtiyaç hiç bitmiyor zaten baba olamayacak bir herif daha ne zannediyorlar acaba kendilerini kraliyet soyundan mi gelmiş annesine bişey olacağını kendi düşünüp insan gibi davransaydı, nemrut.
Anladım.650 tl deterjan ve pazar ihityaçları da var ve aydır doğru düzgün gidilmemişti yani kuru baklagiller falan da var
Planlar yapılmış virüsün geçmesini bekliyor.virüs bitsin zaten gidicem ded,.
Imkansız ya 1 aydır gidilmemiş markete 650 tl.nedir ya hiç bişey bana asla yetmez, ben her hafta gidiyorum etiydi kıyması sütüydü kaşarı bilmem çocukların organik yumurtası sucuk meyveler bir iki temizlik malzemesi şampuan derken dediğim parayı verdim çıktım marketler inanılmaz pahalı artık sizinki bildiğin pintinin teki çekemem hiç bu tip adamı ne hali varsa görsün yüz verme iyi alışmış.bizim 650 tuttugu halde çok dedi düşünün ve doğru düzgün gidilmemişti markete
var durumumuz şuan aşırı sıkıntıda değiliz sonrası için diyormuş güya ama her markette arıza çıkarırAnladım.
Tutar, hiçbir koşulda eşinizin tavrını aklamaz.
Ödeyebilecek durumunuz var mı? Bu ödeme sizin bütçenizi zorladı mı yoksa eşiniz tescilli pintilerden mi?
anlamıyor işte onu da yemeyi versin diyorImkansız ya 1 aydır gidilmemiş markete 650 tl.nedir ya hiç bişey bana asla yetmez, ben her hafta gidiyorum etiydi kıyması sütüydü kaşarı bilmem çocukların organik yumurtası sucuk meyveler bir iki temizlik malzemesi şampuan derken dediğim parayı verdim çıktım marketler inanılmaz pahalı artık sizinki bildiğin pintinin teki çekemem hiç bu tip adamı ne hali varsa görsün yüz verme iyi alışmış.
bilmem bu hiç aklıma gelmemiştiPlanlar yapılmış virüsün geçmesini bekliyor.
Maaşını az söylüyor.
Eve geç geliyor.
İçinize kurt düşürmek istemem ama şüpheli şeyler var gibi
açık hava da arkadasıyla biraz oturmuş falan filan güya açık havada bişey olmazmışBu sikayetlerden cok su kafama takildi: esiniz neden eve gec geliyor , neden bu kadar disarda takiliyo hele bide bu viruste, bence aşılması gereken asıl m sorunlar bunlar
İllaki vardır diyemeyiz tabiki ben olsam şüphelenirdimbilmem bu hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?