evden kovdum eşimi

sizi dusunmuyor annesinimi dusunuyor inandirici degil size vicdan yaptirmak amaci boyle adamlar evlenmesin yani herseyden kesiliyorda gida dan olmuyor ki herseyi dort dortlul almasaniz bile en cok para harcanan yer gida temel ihtiyaclar parasi olmaz bunu bile guzel dille aciklar oyle afra tafra trip insani cileden cikarir

gerçekten markette bişey demedim orda sorun çıkmasın diye ama eve gelince dayanamadım artık çıktım çileden

merhamet ah o merhamet! çok haklısınız, asıl sorun merhamet!

azıcık merhameti geçtim ayıp nedir bilmiyorlar. ya karşısındakini insan yerine bile koymuyor. ben bunun yüzüne sonra nasıl bakarım diye düşünmüyor.

öğrenci evindeki ev arkadaşına ayıp olmasın diye davranışlarına dikkat edersin mesela. ama evlenip karısı olunca ağızdan çıkan her şey o kadına müstehak. hiç o ağzı tutma ihtiyacı hissetmiyor. sonuçlarına katlanabileceğini akıl edemiyor. çok kızardım bunu diyenlere ama bu adamları bu hale getiren yine bizim kızlar. anneleri değil, eski sevgilileri.

bizim nesil (30 üstü) erkek erkek diye erkek peşinde koştu yıllarca. valla billa şahidim! yeter ki sevgilim olsun diye yapmadığı maymunluk kalmayan ne kızlar tanıdım. ne adamların olmayacak hareketlerine göz yumuldu. dengeler bozuldu. ergenlik ve sonrası peşinde koşulan ve her dediği alttan alınan adamlar bu hale geldi. evlendiği kadınlar da ite kaka aile babası yapmaya çalışıyorlar bu mayası bozuklardan. al olmuyor işte.

bana da öyle geldi ne yalan söyliyim zaten söyledi dolap boşalınca ararsın dedi

bana da öyle geldi ne yalan söyliyim zaten söyledi dolap boşalınca ararsın dedi
Sefil adam ya evine çocuğuna aldığını söylüyor dolap boşalınca ararsın ne demek ya üç kuruşluk yiyecek almakla kendini adam saymış böylesinin evine misafir de gidilmez insanin lokmalarını sayar yeminle neftet ettim hayattan burdaki sorunları okudukça.

Canm eşin ne iş yapıyor? Virüs etkilemese döviz etkiler diye bir işten çıkarılma korkusu olabilir mi?

Alış veriş fişini attın mı elinde mi?

Siz niye olasınız ailesi de adam gibi yetiştirseydi o zaman

Canım belki ihracat firmasıysa işsiz kalma korkusu vardır. Ki doların seyri ihracatı etkileyecek gibi gerçekten işsiz kalma korkusu yaşıyor üzerinde bir baskı hissediyordur. Fişi paylaşman müklün mü gereksiz bir şey var mı birlikte bakalım.

eşine 'sana ben bakıyorum' diyen bi adam
annesini düşündüğü kadar eşini ve çocuklarını da düşünüp bir zahmet gezmeseymiş.
market alışverişine bile söylenen adamdan koca mı olur?
Allah yar ve yardımcın olsun
kovmakla iyi yapmışsın. biraz kafanı dinler toparlar sonra bir karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…