- Konu Sahibi yasam_destek
Sen alma o bebeği gitme yanına falan da. Biz neler yaşadık gördük boşuna mı totomuzun üstüne oturduk. Biz gurursuz muyduk. Olur ev halidir elbet akıllanır dedik. Değil kendimden ayırmak kendi gururum için babasından ayırmak bile bencillikmidir dedim. Herşey tatlıya bağlanınca geçmişi attık kenara. Sen eşyalarını alacak kadar iyi bebeğini alamayacak kadar kötüsünöylemi. Hadi ordan yerimöyle lohusa depresyonunu. Sen sadece kendini düşünmüş sün. Annen de o çocuğa anneanne olacak potansiyel yok. Hatta ailende kimsede o çocuğa aile olabilecek potansiyel yok. Bırak çocuğu kendine değer verenlerle yaşasın.
Bir hastalık tan şüphe edilmişti bende hastane önünde teşhis konulana kadar ağlamıştım. Kendim için değil ben ölürsem çocuğum ne olur diye. İyi haberi aldım yine kendim değil çocuğum için sevindim. Bu bana özel bir durum değil gerçek anneler in hepsi böyle hissediyor biliyorum. Ama sen bunlardan biri değilsin.
Bir hastalık tan şüphe edilmişti bende hastane önünde teşhis konulana kadar ağlamıştım. Kendim için değil ben ölürsem çocuğum ne olur diye. İyi haberi aldım yine kendim değil çocuğum için sevindim. Bu bana özel bir durum değil gerçek anneler in hepsi böyle hissediyor biliyorum. Ama sen bunlardan biri değilsin.