Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Sen alma o bebeği gitme yanına falan da. Biz neler yaşadık gördük boşuna mı totomuzun üstüne oturduk. Biz gurursuz muyduk. Olur ev halidir elbet akıllanır dedik. Değil kendimden ayırmak kendi gururum için babasından ayırmak bile bencillikmidir dedim. Herşey tatlıya bağlanınca geçmişi attık kenara. Sen eşyalarını alacak kadar iyi bebeğini alamayacak kadar kötüsünöylemi. Hadi ordan yerimöyle lohusa depresyonunu. Sen sadece kendini düşünmüş sün. Annen de o çocuğa anneanne olacak potansiyel yok. Hatta ailende kimsede o çocuğa aile olabilecek potansiyel yok. Bırak çocuğu kendine değer verenlerle yaşasın.

Bir hastalık tan şüphe edilmişti bende hastane önünde teşhis konulana kadar ağlamıştım. Kendim için değil ben ölürsem çocuğum ne olur diye. İyi haberi aldım yine kendim değil çocuğum için sevindim. Bu bana özel bir durum değil gerçek anneler in hepsi böyle hissediyor biliyorum. Ama sen bunlardan biri değilsin.

Nasıl da güzel anlatmışsınız teselli etmişsiniz beni çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Buraya olumsuz ve gereksiz yorum yazan herkese yazıyorum ki ne yaşadığımı bilemezsiniz. Ben hastaneden çıkalı 3 hafta oldu demişim bana 3aydır çocuğa siz bakmıyor muydunuz diye sormuşlar. Ben hastaneden yeni çıktım yeni.. daha büyük yazsam mı anlaşılmak için?
Yok valizi nasıl taşıdın falan filan. Hastaneden çıkarken getirdiğim valiz demişim o kadar acizsiniz ki hastane valizinin 2 çift çorap 2 çift iç çamaşırı 2 takım pijamadan ibaret olduğunu düşünememişsiniz. Çok biliyorsunuz ya hani valiz taşınmasını onu bile sürüyerek götüremedim konuşuyorsunuz ordan boş boş.

Anlatamasığım çook şey var aslında. Özet geçmeye çalıştım sadece. Düşünün ki bi sözü beni evimden edecek duruma getirmiş.

Geçmiş olsun öncelikle. Durumumu anlayabilecrk bir insan bulmuş olmak çok anlamlı. Benim protez kapağım vardı zaten 14 yıldır. Hamilelik döneminde pıhtı tutmuşlar ve acil ameliyatla değiştirmeleri gerekiyordu. Ameliyatı şubat 11de oldum yani daha 5 hafta oldu 2 ay değil. Çabucak toparlanmaya çalışıyorum ki çocuğuma bakabileyim. Ama yaşadığım sıkıntıların kimse farkında değil ya da olmak istemiyor. Yaşamayan bilmez o sıkıntıları. Sizin beni anladığınızdan eminim.

Evet protez kapağı olan hastaların hamilelikleri anne için riskliymiş. Ben de doğuma gün almaya gittiğimde öğrendim. Bebeğimi acil sezeryanla aldılar. Doğumdan 1 ay sonra da ameliyat oldum. Kalp kapağımdaki pıhtının beyne atma ihtimali bile varmış. Hem kendi hayatım hem de bebeğimin hayatı tehlikedeymiş. Kendimi geçtim de bebeğime 1sey olmadı için çok şükür.
Ve son nokta: bebeğimin yanındayım @HakimeHNMMM . Çook özlemişim çok. Sarıp sarmaladım öpmeye doyamadım.

Gurur tavan yapmış da deseniz egoist de deseniz neler yaşadığını, nelwr çektiğini hiç bilmediğiniz biri var karşınızda. Belki siz de onun gibi ölümün soğuk nefesini 2 kez ensenizde hissetmiş olsaydınız ya olayı bu kadar basit algılamazdınız. Yine de teşekkür ederim hepinize.
Canım coumadin kullaniyorsun sanırım ve evet hamilelik çok riskliydi. 5 hafta mi Kıyamam cook yeni daha .ama seninle özelde konuşalım istermisin bak o süreci bende yeni yaşadım inan eşimle ailemle ailesiyle hiç olmadık laflar konuşuldu herkesin psikolojisi bozuktu eşinde bence trafikten gelince öyle annen de tepki gosterince sinirlenmistir. Annen de kusura bakma hata etmiş olayda. Ama Bak ıyilesince herseyin basit saçma olduğunu anlayıp hersey farklı olacak. Geri dön gurur yapma ve çekirdek ailene sımsıkı sarıl..Bu günler birdaha geri gelmeyecek üzüntünu anlıyorum stresini anlıyorum. .ama geçecek seni de iyilestirecek olan tek şey bebegin ve eşinin varlığı emin ol. .

Nasıl da güzel anlatmışsınız teselli etmişsiniz beni çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Buraya olumsuz ve gereksiz yorum yazan herkese yazıyorum ki ne yaşadığımı bilemezsiniz. Ben hastaneden çıkalı 3 hafta oldu demişim bana 3aydır çocuğa siz bakmıyor muydunuz diye sormuşlar. Ben hastaneden yeni çıktım yeni.. daha büyük yazsam mı anlaşılmak için?
Yok valizi nasıl taşıdın falan filan. Hastaneden çıkarken getirdiğim valiz demişim o kadar acizsiniz ki hastane valizinin 2 çift çorap 2 çift iç çamaşırı 2 takım pijamadan ibaret olduğunu düşünememişsiniz. Çok biliyorsunuz ya hani valiz taşınmasını onu bile sürüyerek götüremedim konuşuyorsunuz ordan boş boş.

Anlatamasığım çook şey var aslında. Özet geçmeye çalıştım sadece. Düşünün ki bi sözü beni evimden edecek duruma getirmiş.

Geçmiş olsun öncelikle. Durumumu anlayabilecrk bir insan bulmuş olmak çok anlamlı. Benim protez kapağım vardı zaten 14 yıldır. Hamilelik döneminde pıhtı tutmuşlar ve acil ameliyatla değiştirmeleri gerekiyordu. Ameliyatı şubat 11de oldum yani daha 5 hafta oldu 2 ay değil. Çabucak toparlanmaya çalışıyorum ki çocuğuma bakabileyim. Ama yaşadığım sıkıntıların kimse farkında değil ya da olmak istemiyor. Yaşamayan bilmez o sıkıntıları. Sizin beni anladığınızdan eminim.

Evet protez kapağı olan hastaların hamilelikleri anne için riskliymiş. Ben de doğuma gün almaya gittiğimde öğrendim. Bebeğimi acil sezeryanla aldılar. Doğumdan 1 ay sonra da ameliyat oldum. Kalp kapağımdaki pıhtının beyne atma ihtimali bile varmış. Hem kendi hayatım hem de bebeğimin hayatı tehlikedeymiş. Kendimi geçtim de bebeğime 1sey olmadı için çok şükür.
Ve son nokta: bebeğimin yanındayım @HakimeHNMMM . Çook özlemişim çok. Sarıp sarmaladım öpmeye doyamadım.

Gurur tavan yapmış da deseniz egoist de deseniz neler yaşadığını, nelwr çektiğini hiç bilmediğiniz biri var karşınızda. Belki siz de onun gibi ölümün soğuk nefesini 2 kez ensenizde hissetmiş olsaydınız ya olayı bu kadar basit algılamazdınız. Yine de teşekkür ederim hepinize.
bebeğin için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
her bahanene hak verelim de 5 gün, koskoca 5 gün sen gidemesen bile abini gönderemedin mi bebeğimi al getir diye.
o kadar rahatsızsın ama aklına anahtarları takas etmek geliyor, yüzüğü bırakmak geliyor, araç kullanmak yasak ama taksi tutmak yerine, çok düşünceli(!) evden kovan eşin, aracınızın anahtarını veriyor.
geçmiş olsun. yine de burada tek mağdur bebek.

Yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...

Rica ederim bebeginizi aldığınızı söyleyin. Bebeklere nasıl kiyarsınız nasıl????

Bebeğinizi de alsaydınız
Hem annen hem araba varmış, bişeye engel değilmiş ki bebek. Sizin bi parçanız o
Yasal yollara başvurun, güzellikle vermiyorlarsa

ne kadarda acimasiz yorumlar yapilmis, bebek kadar birazda cok agir hastalik geciren lohusa bir anne ye uzulebilseydik keske elestirileri daha yumsak yapabilseydik. yikici degil yapici olabilseydik.

ne kadarda acimasiz yorumlar yapilmis, bebek kadar birazda cok agir hastalik geciren lohusa bir anne ye uzulebilseydik keske elestirileri daha yumsak yapabilseydik. yikici degil yapici olabilseydik.
Malesef canim böyle bi konuda yapici olamiyoruz.. Siz nasıl başarıyosunuz bu kadar pollyannacılık oynamayı?

Bebeğininin yanında olduguna cok sevindim..Ama yazdiginiz hic birsey bebegi birakmanin sebebi olamaz bahanesi olamaz lutfen bunu kabullen ki bir daha böyle hatalar yapma..

Esinle ilgili de yazdigin olumsuzluga da acikcasi daha onceki konularini okudugum icin haksizlik yaptigini düşünüyorum.Adam maddi manevi hep yaninda olmus kendi kardeslerinden sitem ederken sen sana destek olmuş..her ne olursa olsun bu kadar stresli zamanlar yasanirken 1 lafıyla ev terkedilmez..Hoş sana da kizmiyorum asil annene kiziyorum umarim bir daha yasanmaz bu durum..

Ama hala hatani kabul etmedigin icin cok umudum yok kusura bakma.

Sen daha annelik nedir anlamamissin malesef..beş gün bu beş
Nasıl uyudun nasıl yerinde durdun..isterse gene kovsunlar gider alirdim ben..
Burda hemen herkes kavga yaşamıştır eşiyle..bana kp kapıyı gösterdi kızım iki buçuk yadindaydi.. Birakmazdim, asla birakmadim..gururdan daha önemli evlat..
Barışmak istemiyorsan da bebeğini al

Bebeğininin yanında olduguna cok sevindim..Ama yazdiginiz hic birsey bebegi birakmanin sebebi olamaz bahanesi olamaz lutfen bunu kabullen ki bir daha böyle hatalar yapma..

Esinle ilgili de yazdigin olumsuzluga da acikcasi daha onceki konularini okudugum icin haksizlik yaptigini düşünüyorum.Adam maddi manevi hep yaninda olmus kendi kardeslerinden sitem ederken sen sana destek olmuş..her ne olursa olsun bu kadar stresli zamanlar yasanirken 1 lafıyla ev terkedilmez..Hoş sana da kizmiyorum asil annene kiziyorum umarim bir daha yasanmaz bu durum..

Ama hala hatani kabul etmedigin icin cok umudum yok kusura bakma.
Çok sinirlenmiştim
Çünkü sayılan hiç bir bahane durumu açıklamıyordu
Yüzük düşünülmüş valiz düşünülmüş bebek ağır gelmiş, Allah'tan araba var ve hepi topu 6 kilo bi canlıdan bahsediyoruz
Anneanne ne güne duruyo?
Hadi öfkeyle kalktı zararla oturdu da denir ama o günün akşamında uyuyamaz da gider alırsın yavrunu bence. Abim demiş abiyle de pek ala gidilebilirdi tekrar

Şimdi 5-6 günün ardında bunca tepkinin ardından şu an bebeğimleyim dedi. Ne ara nasıl oldu birşey yazmıyor
Umarım öyledir ve hatasını anlamıştır da bi daha tekrarlamaz
Eşi hatalı olabilir ama bebeğin suçu yoktu

Malesef canim böyle bi konuda yapici olamiyoruz.. Siz nasıl başarıyosunuz bu kadar pollyannacılık oynamayı?

hosgoru diyelim canim..hasta oldugunu belirtmis zaten, hakarete varan elestiriler gercektende cok acimazsiz geldi bana.

hosgoru diyelim canim..hasta oldugunu belirtmis zaten, hakarete varan elestiriler gercektende cok acimazsiz geldi bana.
Fiziksel rahatsızlık var sadece
Yüzük düşünülüyosa bebek te düşünülecek kadar sağlıklıymış konu sahibi
Bir de anneanne de var, taşımaysa mevzu. Altlarında araba var üstelik

Yerim hastalığını. İsterse ölüm döşeğinde olsun bebek bırakılır mı ya ne demek bu? Nasıl vicdan? Yapılan olay değil de yorumlar acımasız geldiyse sizede diyecek bi lafım yok yani. Cok farklı düşünüyoruz.

Yazacak çok şey var da yazmışlar hanımlar zaten, bi kaç sayfa okudum sinirim tavan yaptı yok hastaymış alamamış kucağına annesinin ayağında kireçleme varmışmışmış 20 kilo mu sizin bebek çok merak ettim 3 aylık bebek taş çatlasa 6-7 kilo olur Anneniz zaten bakıyormuş alsa n'olacak ki. Siz şuna emziriyorum nasılsa bana muhtaçlar gelecekler diye düşündüğünüzü neden itiraf etmiyorsunuz?

Buyuk cıddı sıkıntılar ve hastalıklar atlatıldıktan SONRA ; genelde çiftler sarsıntılarını daha sonra derinden hissediyorlar.Zamanında içinde tuttukları acıların dışa vurumu öfke şekline dönüşüyor.Emin olun ki eşiniz de sizi kırmak istememiştir.Siz önce sağlığınıza kavuşmaya çalışın.Sonra ilişkinizi hal yoluna koyarsınız..Cok geçmiş olsun.

Back
X