Evden kovuldum

Evet ben de çok şaşırıyorum ne olduysa oldu her şey çözülemez duruma geldi. Bana harçlık veriyorlardı ben de birikim yapıyordum nereye harcayacağımı bile bilemiyordum ama son 1 ayda ne olduysa hiçbir şey çözülemez duruma geldi

Birisi senin hakkında kötü şeyler falan mı söyledi acaba ailene ? Ya da sakladığın şeyler var mı mesela, öğrenmişlerdir belki .Gerçi ne olursa olsun tepkileri çok abartılı ve hoş değil.

Aceleyle karar vermeyin babanizin siniri gecer belki yarina kadar.
Hatta biraz da alttan alabilirsiniz.
Sinirle hareket etmeyin. Okulunuz bitene kadar idare edin. Is buldugunuzda basar gidersiniz zaten.
Ha yarin oldu babaniz illa git derse polise basvurun kadin siginmada kalin.

Birisi senin hakkında kötü şeyler falan mı söyledi acaba ailene ? Ya da sakladığın şeyler var mı mesela, öğrenmişlerdir belki .Gerçi ne olursa olsun tepkileri çok abartılı ve hoş değil.
Yok asla öyle bir şey olmamıştır o kadar düz biriyim ki ne bir şey saklarım ne bir şey yaparım sadece tek sorun eleştirmem her şeye karışmam ama haklıyım bu konuda ve haksızlığa gelemediğim için oluyor tüm bunlar

Evet üniversite 2. sınıftayım
Parttime is bul okul arkadaslarinla bir eve cik simdilikte evden uzaklas bence belli sinirler tavan suan herkesde ... babanda sende biraz uzak durun allah korusun yarin bir cinayet vakasi okumayalim gazetelerde

Aceleyle karar vermeyin babanizin siniri gecer belki yarina kadar.
Hatta biraz da alttan alabilirsiniz.
Sinirle hareket etmeyin. Okulunuz bitene kadar idare edin. Is buldugunuzda basar gidersiniz zaten.
Ha yarin oldu babaniz illa git derse polise basvurun kadin siginmada kalin.
Az önce valizin içini boşalttım odama götürdüm annem epey endişelenmiş herhalde telefonumu almış bir türlü vermedi zor aldım. Kiminle konuştum diye bakacakmış ama şifre olduğu için görememiş. Yalnız kimse de gel tabii bizde kal demez diyor kötü yola düşerim sandı galiba

Parttime is bul okul arkadaslarinla bir eve cik simdilikte evden uzaklas bence belli sinirler tavan suan herkesde ... babanda sende biraz uzak durun allah korusun yarin bir cinayet vakasi okumayalim gazetelerde
Yapabilir o potansiyel var kendisinde. Ben de ondan korkuyorum. Bir keresinde anneme onu şu odaya götürürüm çifteleye çifteleye öldürürüm demişti. Odamı kilitliyorum sürekli o yüzden. Uykumda falan bir şey yaparlar diye korkuyorum

Yapabilir o potansiyel var kendisinde. Ben de ondan korkuyorum. Bir keresinde anneme onu şu odaya götürürüm çifteleye çifteleye öldürürüm demişti. Odamı kilitliyorum sürekli o yüzden. Uykumda falan bir şey yaparlar diye korkuyorum
Uzaklas evden ... bir kac gün sonra Konusursunuz belki ama en iyisi simdilik bir akrabag veyat arkadasinda kalman

bence sizde de biraz sorun var düzenli şekilde terapi almanız gerekiyor psikolojiniz bir hayli yıpranmış durumda
Evet farkındayım bunun için psikiyatriye gittim fakat ağlamaktan bir şey anlatamadım

Devlet yurduna başvuru yapın yada özel yurda çıkın part time iş bularak. Kendi ayaklarınız üzerinde durana kadar bunu yapın başka bir yol seçmeyin sakın pişman olursunuz. Eğer yurt olmazsa evden başka bir erkek için falan çıkmayın. Evet şiddet kötü asla kabul edilemez bir şey ama dışarıdaki sırtlanlardan evin daha güvenli. Tabi yurt ayarlayamazsan.

Az önce valizin içini boşalttım odama götürdüm annem epey endişelenmiş herhalde telefonumu almış bir türlü vermedi zor aldım. Kiminle konuştum diye bakacakmış ama şifre olduğu için görememiş. Yalnız kimse de gel tabii bizde kal demez diyor kötü yola düşerim sandı galiba
Dedigim gibi sinirle soylenmis sozler
Okulunuz bitene kadar disinizi sıkın.
Annenizle daha yapıcı olmaya calışın babanıza karsi yardimci olabilsin

Dedigim gibi sinirle soylenmis sozler
Okulunuz bitene kadar disinizi sıkın.
Annenizle daha yapıcı olmaya calışın babanıza karsi yardimci olabilsin
Evet vazgeçtim gitmeyeceğim hiçbir yere. Sonra çok pişman olacağım biliyorum çünkü ve herkese rezil olup geri dönersem tükürdüğümü yalamış olurum artık hep beni konuşur millet Allah korusun. 2 sene daha sabredelim birbirimize sonra benim okulum bitince inşallah atanıp giderim hayırlısı ile. Mune Mune konumu kapatabilir misiniz

Back
X