- 20 Şubat 2017
- 57
- 3
- 1
- Konu Sahibi Umutsuzvaka123
-
Merhaba arkadaslar, ben 3 yillik evliyim, esimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, en basta esimin ailesi beni istemediler, simdide yuzume gulup esimi dolduruyotlrlar,esim cok yalanci bir insan, bu zamana kadar hersey hakkinda yalan soyledi, her kavgada beni defalarca evden kovdu, her seferinde evden gittim her seferde geri almaya geldi, onu cok sevdigim icin geri dondum, evimdeki esyalari habersizce ailesine verdi, sonrada kizacaksin diye soylemedim dedi, gecen yil bir sosyal hesap kullandigini farkettim bir kizi etiketleyip mesaj atmis, ama bu hesap benim degil arkadasimin dedi, simdide surekli telefonuyla ugrasiyor, ben bakinca tuhaf davraniyor, ceketinin cebinde bayan rumuz adlari buldum yazmis, ama benim degil arkadasimin diyor, gecenlerde bir is icin sehir disina cikti 14 subattan once donecekti, donmedi,isim uzadi dedi, eve geldiginde arkadasim pasta yapti fotorafinini cektim sana gostercem dedi,teline baktim 14 subat gecesi ev yapimi bir pasta yapilmis fotorafi cekilmis iki cay bardagi yaninda,sordum arkadasim yapti ben ne dusunuyorum sapna gosteemeyi dusunuyorum sen ne diyon diye kizdi, niye gelmedin dedim o gun zaten gelmiycektim sen kizma diye 14 subattan once gelirim demisti dedi, ben cok kiskanc biriyim ama bu kadarida tuhaf degil mi arkadaslar, dun yine teliyle oynuyordu oyunda msj geldi acmadi niye acmiyorsun dedim al acayim dedi biri hayirli gunler olsun diye msj yazmis,sen beni mi takip ediyorsun diye bagirmaya basladi boyle evlilik olacagina yerin dibine batsin , git kendine didikleyebilecegin bir koca bul sana izin veriyorum tabi oyle bir erkek varsa dedi, sonra evden cikarken nereye gidiyorsun dedim sanane bundan sonra konusma benle dedi, bende o gidince aileme feldim, gece olunca zili caldi asagi in dedi, bende yukari cik dedim, inmiyorsan gidiyorum dedi gitti, ne yapmaliyim bilmiyorum
Aslinda herseyini benle paylassin istedim, ama hic paylasmadi, biraz karakter olarak merakliyim, ama hep yalanini ogrendigim icin daha da merakli oldum, mesela yasini degistirmis ama evlendikten sonra bir kagit buldum evde oyle ogrendim bana hic soylemedifarkındaysanız hep siz kızacaksınız diye adam yalan söylemiş. çok mu sıkıyorsunuz adamı acaba?
Sinirle soyledim diyor, beni bilmiyormusun diyor, aslinda donmek istemiyorum bunu basarabilir miyim cesaretim yokBana aldatiyor gibi geldi... ama en onemlisi sizi bin kerede kovsa kapiya gelsem nasilsa affeder rahatligi var. Once kararinizi verin evli kalmak mi istiyorum onsuz bir hayat mi diye. Karariniz uzerinden yurursek daha saglikli yol alabiliriz diye dusunuyorum
Evden git diyor, gitmek zorunda kaliyorum, eskiden kendi eliyle otobuse bindiriyorfuevlilik yalama olmuş.biri sürekli aldatan şeyler yapıp arkadaşımın diyor diğeri baba evine gidip gidip dönüyor niye çünkü kocişkosunu seviyor.
döneceksen hiç gitme o anaya babaya da yazık günah.
Evden git diyor, gitmek zorunda kaliyorum, eskiden kendi eliyle otobuse bindiriyorfu
Dogru iyi alistirmisimsonra da boşan deyince ımı hip bışın diyir bırdıkı kıdınlır diye bik bik coşuyo bazı hatunlar
adam yalancı ve sahtekar.
o arkadaşımın benim değil yalanları tutmuyor artık yeni bir şey bulsun.
sende bence evine döneceksin buradan aldım o elektiriği.ve bu olaylar böyle sürüp gidecek.o daha çok 14 şubatlar ev pastası yiyecek sen daha çok evde onu bekleyeceksin.
adam rahat,niye çünkü senin bir iki yalvarmaya döneceğini biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?