- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Umutsuzvaka123
-
benim degil arkadasimin
benim degil arkadasimin diyor,
arkadasim pasta yapti
arkadasim yapti
erkek arkadasimda kaldim dedi pasta yapti bana fotorafini gostercem dedi, baktim fotorafin tarihe 14 subat gecesi yapilmis ev pastasi yaninda iki cay bardagi, butun gecede pastayi ove ove bitiremediKocanızın arsızlığı arşa varmış.
Geri dönmeyin.
Bu arada pasta olayını anlamadım ?
erkek arkadasimda kaldim dedi pasta yapti bana fotorafini gostercem dedi, baktim fotorafin tarihe 14 subat gecesi yapilmis ev pastasi yaninda iki cay bardagi, butun gecede pastayi ove ove bitiremedi
erkek arkadasimda kaldim dedi pasta yapti bana fotorafini gostercem dedi, baktim fotorafin tarihe 14 subat gecesi yapilmis ev pastasi yaninda iki cay bardagi, butun gecede pastayi ove ove bitiremedi
Evet haklisinarkadaşı evli ise karısını aldatıyor, yok bu arkadaş hayali ise kocanız sizi aldatıyor. ayrıca kovulup kovulup geri dönmek nasıl bi kafa yapısı çözemedim. bağımlılık filan yaptı galiba.
Siz de bunu yediniz öyle mi ?erkek arkadasimda kaldim dedi pasta yapti bana fotorafini gostercem dedi, baktim fotorafin tarihe 14 subat gecesi yapilmis ev pastasi yaninda iki cay bardagi, butun gecede pastayi ove ove bitiremedi
Fake degilim ama genelde safimdirKolay kolay fake demem ama bu kadar saf değilsindir heralde. %99 aldatıyor adam
Ee sizin iradeniz nerde? Otobüse bindirdi gönderdi eee sonra tıpış tıpış döndünüz mü her defasında?Evden git diyor, gitmek zorunda kaliyorum, eskiden kendi eliyle otobuse bindiriyorfu
İcimde supheler var ama inanmis gibi yaptimSizde bunu yediniz öyle mi ?
belli oluyorFake degilim ama genelde safimdir
Hangi mantıkla iki erkek sevgililer gününü beraber geçirip bir de birbirlerine pasta yaparlar, siz de buna inandınız?erkek arkadasimda kaldim dedi pasta yapti bana fotorafini gostercem dedi, baktim fotorafin tarihe 14 subat gecesi yapilmis ev pastasi yaninda iki cay bardagi, butun gecede pastayi ove ove bitiremedi
Adam resmen sizi aldattığını gözünüze sokuyor üstelik sizinle dalga geçerek siz hala içimde şüpheler var diyorsunuz.İcimde supheler var ama inanmis gibi yaptim
Al benden de o kadar. Boşan da diyemiyoruz.durup dururken gerildim yav davul gibi oldum
Geldi ailemden aldiEe sizin iradeniz nerde? Otobüse bindirdi gönderdi eee sonra tıpış tıpış döndünüz mü her defasında?
Yalan soylese fotoraf cekmez diye dusunsem ,silerdi dedimHangi mantıkla iki erkek sevgililer gününü beraber geçirip bir de birbirlerine pasta yaparlar, siz de buna inandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?