Evden kovuldum...

Kocanızın arsızlığı arşa varmış.
Geri dönmeyin.

Bu arada pasta olayını anlamadım ?
erkek arkadasimda kaldim dedi pasta yapti bana fotorafini gostercem dedi, baktim fotorafin tarihe 14 subat gecesi yapilmis ev pastasi yaninda iki cay bardagi, butun gecede pastayi ove ove bitiremedi

Esin yalanci ama akilsiz malesef. Daha duzgun yalanlar bulsun. Arkadasi 14 subatta pasta yapmismis kiz arkadas mi erkek arkadaş mi deseydin. Yarım bilgi verince yalan olmuyor sanıyor heralde.

erkek arkadasimda kaldim dedi pasta yapti bana fotorafini gostercem dedi, baktim fotorafin tarihe 14 subat gecesi yapilmis ev pastasi yaninda iki cay bardagi, butun gecede pastayi ove ove bitiremedi

Kolay kolay fake demem ama bu kadar saf değilsindir heralde. %99 aldatıyor adam

Hangi mantıkla iki erkek sevgililer gününü beraber geçirip bir de birbirlerine pasta yaparlar, siz de buna inandınız?

Aldatliyorsunuz büyük bir ihtimalle.Saygısı ve sevgisi de yok üstelik. Ve siz bumerang gibi ikide bir geri donuyorsunuz..
Cidden seviyormusunuz hala yoksa mecburmusunuz çekmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…