Evden mi kaçsam?

Sende kendi ailenle empati kur esin ailenle gorusmese yıllarca küs kalsa naparsn senin ailen ail3d3 esinin ailesi ne bostan korkulugumu oglunun evi gelecekler tabikide
İsterseniz önce konuyu bir anlayın; ben gelmesinler de demedim ben görüşmem kendileriyle yaptıklarından dolayı dedim. Eşim de aileme onca saygısızlık yaptı ve görüşmüyorlar ben ona baskı yapmıyorum köşeye sıkıştırmaya çalışmıyorum sürprizmiş gibi. Konuyu anlayıp öyle suçlarsanız daha iyi olur. Ve sorunuza gelirsek evet tam bir bostan korkuluğu! Şimdiye kadar yaptıklarından başka bir şey çıkmaz çünkü.

Bence iyi yapmışsınız evden gitmekle. Esiniz ne tepki verdi nasildiniz peki ? En çokta ailesini merak ettim dumur olmuşlardır onlara müstahak

Bence iyi yapmışsınız evden gitmekle. Esiniz ne tepki verdi nasildiniz peki ? En çokta ailesini merak ettim dumur olmuşlardır onlara müstahak
Eşim sabahki konuşmamızda biraz bozuldu ama benim ailesine ne kadar öfkeli olduğumu bildiği için uzatmadı. Ben de hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Beni anneme bıraktı orada hazırlandım bebeği bırakın akşam da aldı beni çok keyifli bir yemek yedik sohbet ettik. Uzun zamandır baş başa çıkmamıştık ikimize de iyi geldi. Ailesi durumu anlamadı bile çünkü eşimin söylediğine göre gelmeyeceklermiş. Sonuçta karşılaşmadım ve bugünü böyle güzel atlattım ya çok şükür :)

İnsan bu noktaya kolay kolay gelmiyor. Benim evlilikte ne kadar sabırlı olduğumu buradaki herkes biliyor. Oğlu böyle sorun çıkaran bir anne baba yapması gereken hiçbir şeyi yapmadı. Elbette ileride anne baba olacağız bizler de. Ama ben böyle bir anne olmayacağım. Gelinim bana gelip ağlarsa arkasından aman sanki neyi vardı gibi ikiyüzlülük yapmak, oğluna gaz vermek, şiddet uygulayan oğluna inanıp geline ve ailesine beddualar etmek... Böyle anne baba olmaz olsun demeden kendimi alamıyorum. Kapıyı açma mevzusuna gelirsek kapıyı açardım ama onlarla da ne konuşur ne de yüzlerine bakardım. Neyse ki gerek kalmadı, anneme geldim. Eşim de sabahki konuşmadan sonra uygun dille durum yoklaması yapmış gelmiyorlar.
Mutlaka kimse kolay kolay gelmez bu noktaya.
Demem o ki eş ve eşimizin ailesi kaçınılmaz bir durum ve hayatımızın içindeler
Tabiri caizse atsan atılmaz satsan satılmaz.
Ne için eş için sadece seviyeli bir şekilde idare edeceğiz.
Tabiki böyle bir kv olmazsınız yaşadıklarımız bazen bizi dahada olgunlaştırıyor.
Bugün atlatsanızda gelmemelerini yarın bir gün gene aynı şey olacak.
Ben sadece sizin için diyorum yanlış anlamayın lütfen tabiki sizin kararınız ama hoşgldiniz hoşgittiniz bitti gitti.
Gerisine gerek yok .hAKKINIZDA hayırlısı olsun...

Mutlaka kimse kolay kolay gelmez bu noktaya.
Demem o ki eş ve eşimizin ailesi kaçınılmaz bir durum ve hayatımızın içindeler
Tabiri caizse atsan atılmaz satsan satılmaz.
Ne için eş için sadece seviyeli bir şekilde idare edeceğiz.
Tabiki böyle bir kv olmazsınız yaşadıklarımız bazen bizi dahada olgunlaştırıyor.
Bugün atlatsanızda gelmemelerini yarın bir gün gene aynı şey olacak.
Ben sadece sizin için diyorum yanlış anlamayın lütfen tabiki sizin kararınız ama hoşgldiniz hoşgittiniz bitti gitti.
Gerisine gerek yok .hAKKINIZDA hayırlısı olsun...
Seviye orada kalsa doğru söylüyorsunuz eş hatrına katlanırsınız. Ama hoşgeldin hoşgittin durumuna gelirsek eşim bu sefer benden daha ne uzatıyorsun diye üzerime gelir ve hep bir adım fazlasını bekler. Belki atsan atılmaz satsan satılmaz ama şu an çok erken. Söylediklerini yediremiyorum yaptıklarını unutamıyorum. Bir de üstüne zarar veriyorlar. O yüzden en güzeli uzak durmak. Eşim de benim ailemle görüşmüyor . Böyle sağlıklı olmasa da idare ediyoruz işte. Biraz insanların hatalarını anlaması için zaman gerekli. Anlarlar mı sanmıyorum ama yine de uzak kalmayı doğru buluyorum.

Seviye orada kalsa doğru söylüyorsunuz eş hatrına katlanırsınız. Ama hoşgeldin hoşgittin durumuna gelirsek eşim bu sefer benden daha ne uzatıyorsun diye üzerime gelir ve hep bir adım fazlasını bekler. Belki atsan atılmaz satsan satılmaz ama şu an çok erken. Söylediklerini yediremiyorum yaptıklarını unutamıyorum. Bir de üstüne zarar veriyorlar. O yüzden en güzeli uzak durmak. Eşim de benim ailemle görüşmüyor . Böyle sağlıklı olmasa da idare ediyoruz işte. Biraz insanların hatalarını anlaması için zaman gerekli. Anlarlar mı sanmıyorum ama yine de uzak kalmayı doğru buluyorum.
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah...

Back
X