- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
umarım öyle olur canım ya içimi rahatlattın biraz cidden çok teşekkür ederim bu arada sana sormak istediğim bir kaç şey var mesela yurtta kaldin mi nasıl oluyor yada arkadaş bulmakta zorlandın mı?
Öyle oluyor gerçekten güven bana :) Ben ki ailesinden bir dk ayrılamayan kız gittim türkiyenin öbür ucunaHiç bir şey ailenin yanındaki gibi kolay olmuyor. Hem okul hem yurt ortamın olsun çok zorluyor seni. Sudan çıkmış balığa dönüyorsun. Ama zamanla alışıyorsun. İyi arkadaşlıklar kurabilirsen yurt ortamında olsun okulda olsun daha az can sıkıcı olur orası alışman daha kolay olur. Ama kimseye de kolay kolay güvenme çünkü hiç görmediğin kadar farklı insanlar çıkacak karşına farklı şehirlerden garip huylu kimi melek gibi kimi şeytan kolla kendini tabi bu biraz işin şakası çokta gözün korkmasın Ama oraya gittiğinde bir süre sonra derdin ailenden uzakta bilmediğin bir şehirde olmak olmuyor. Okul hayatı liseden çok başka ve çok daha zor. O yüzden kendini okula ve derslerine verirsen bu sıkıntılı zamanları çabuk atlatırsın. Hemde sınav zamanlarında zorlanmazsın.
Bende Ankara gibi bir yerde büyüdüm ve İç Anadolunun küçücük bir yerine gittim okumaya .
Başlarda çok üzüldüm pişman oldum ama bitirip döndüğümde iyiki ailemden uzakta okumuşum da hayatı öğrenmişim dedim .
İstanbul'a gelince ; Benim çok ciddi bir önyargım var İstanbulla ilgili :)
Canım bende izmirden antalyaya geldim. İnanır mısın İzmir'den kimseyle görüşmüyorum. Burada erkek arkadaşımla yaşıyorum ve çok mutluyum.
Not: Bende hiç şehir dışına çıkmamıştım
evet arkadaşlar umarım biraz yardımcı olursunuz. Ben bu sene üniversite sınavlarına girdim ve istediğim bazı yerler tutuyor puanımla ama hepsi İstanbul. Bu yaşıma kadar hiç evimden başka yerde kalmadım ailemden ayrı kalmadım ve yaşadığım şehri bırakmak içimi sıkıyor böyle daraltı geliyor resmenerkek arkadaşımdan da ayrılacağım haliyle her şeyi bırakıp İstanbul'a gitmek ürkütücü geliyor birde çok pahalı olduğunu söylüyor herkes nasıl yapacağım bilemiyorum...
ne gibi ön yargıların var? Ben daha önce pek gitmediğim için bilmiyorum
Bence sizi aileden cok erkek arkadas faktorunuz etkikicek.cunku genelde boyle asklarin sonu husran oluyor.istanbul guzel hatta mukemmel bir sehir o kadar sanslisin ki aslinda gidince anlicaksin ne demek istedigimi.bende ailemden uzakta okudum universiteyi ve gercekten benim icin harika bir tecrubeydi her insanin yasamasi gereken bir durum bu bence.bide birseyi merak ettim erkek arkadasin universite okudumu? Okumadiyda seni cok kisitlicaktir ve anlayissiz davranicaktir.senin ordaki arkadaslarin ve hayatin ona sacma gelicektir bunlar tecrubeylede sabittir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erkek arkadasim kazanamadii canim ne yapacaagini bilmiyorum daha doğrusu kendi de bilmiyor. Ve bizim bir sure önceden başladı bu sorunlarimiz sen daha önce yasadin sanirim bu sureci nasil atlattin yada atlattiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?