Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam gözüme girdi vallahi, siz bize saldırdınız da adam da bizim anladığımız gibi anlamış.

Evet yeni aldım ilk alınca gelip taktılar ben 2. Yıkamada sorun olduğunu fark ettim o gün bu gündür sorun var ve çok gürültü çıkarıyor bilmiyorum neden ilgilenmediler.
Aldığınız yerle görüşün yönlendirme yapsınlar, bizim de kurutmadan ses gelmişti, servis tekrar geldi düzeltti, değişiklik bir durum vardır belki sizde .

Siz toplu şekilde üstüme gelince ben ne yapabilirim? Arkadaşı dün o olayı yaşamasa bence gelirdi ama bilemiyorum.
Haberlere mi çıkmışlar? Ben görmedim link atar mısın? Yani halı sahada ayağı acıyan adam niye haberlere konu olmuş ki..

Siz toplu şekilde üstüme gelince ben ne yapabilirim? Arkadaşı dün o olayı yaşamasa bence gelirdi ama bilemiyorum.
Adam uşaklik etmek istememiş anlayin hâlâ gelirdi diyorsunuz. Gelecek olan şu gün yapalım bir iki gün daha bekleyebilir mi derdi.

Haberlere mi çıkmışlar? Ben görmedim link atar mısın? Yani halı sahada ayağı acıyan adam niye haberlere konu olmuş ki..
Ay nasıl görmedin dünden beri herkes konuşuyor Twitter Instagram her yerde gördüm ben onunla arkadaş olduğunu bana söylemedi daha önce bende bu olayla duydum.

Ay nasıl görmedin dünden beri herkes konuşuyor Twitter Instagram her yerde gördüm ben onunla arkadaş olduğunu bana söylemedi daha önce bende bu olayla duydum.
Hakemle mi arkadaşmış? Eee napacakmis adam gözüne yumruk yedi diye buz mu tutuyormuş.

Servisi ben hallederim söylerim gelirler perdeyi ortalık sakinleşsin bir ara takarız ikimiz birlikte dedi.
Gelmek istememiş, ucu açık bırakmış, bu arada gerçekten sizi sevgili olarak düşünmüyor, gözünüze girmek isteyecegi dönem flört dönemi. Bu arada doktor mu ki arkadaşını bırakmasın, hakemin ailesi vardır herhalde, ayrıca şuan tüm camia destekçisi, sizin flört en sonda gelir

Hakemle mi arkadaşmış? Eee napacakmis adam gözüne yumruk yedi diye buz mu tutuyormuş.
Dedim ona geçmiş olsun diyip çıkarsın diye kaç yıllık samimiyetim var bir kere uğramak olmaz arada bir uğrarım dedi veya doğrudan hayır dememek için bahane arıyordu buldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…