- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.075
- 598
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
Adam gözüme girdi vallahi, siz bize saldırdınız da adam da bizim anladığımız gibi anlamış.Tamam dedik bir şey mi dedik fikir sormakta suç oldu. Söyledim gelemem dün arkadaşım sahada sakatlandı hastaneye gideceğim haberlerden görmüşsündür dedi. Ama senin için usta ayarlarım dedi perdeyi uygun zamanda hallederiz dedi.
Siz toplu şekilde üstüme gelince ben ne yapabilirim? Arkadaşı dün o olayı yaşamasa bence gelirdi ama bilemiyorum.Adam gözüme girdi vallahi, siz bize saldırdınız da adam da bizim anladığımız gibi anlamış.
Aldığınız yerle görüşün yönlendirme yapsınlar, bizim de kurutmadan ses gelmişti, servis tekrar geldi düzeltti, değişiklik bir durum vardır belki sizde .Evet yeni aldım ilk alınca gelip taktılar ben 2. Yıkamada sorun olduğunu fark ettim o gün bu gündür sorun var ve çok gürültü çıkarıyor bilmiyorum neden ilgilenmediler.
Başka gün gelsem olur mu demediyse emin olun gelmezdiSiz toplu şekilde üstüme gelince ben ne yapabilirim? Arkadaşı dün o olayı yaşamasa bence gelirdi ama bilemiyorum.
Haberlere mi çıkmışlar? Ben görmedim link atar mısın? Yani halı sahada ayağı acıyan adam niye haberlere konu olmuş ki..Siz toplu şekilde üstüme gelince ben ne yapabilirim? Arkadaşı dün o olayı yaşamasa bence gelirdi ama bilemiyorum.
Adam uşaklik etmek istememiş anlayin hâlâ gelirdi diyorsunuz. Gelecek olan şu gün yapalım bir iki gün daha bekleyebilir mi derdi.Siz toplu şekilde üstüme gelince ben ne yapabilirim? Arkadaşı dün o olayı yaşamasa bence gelirdi ama bilemiyorum.
Şiddet gören hakemdir belkiHaberlere mi çıkmışlar? Ben görmedim link atar mısın? Yani halı sahada ayağı acıyan adam niye haberlere konu olmuş ki..
Klüp başkanı daldıysa demek ki..Şiddet gören hakemdir belki
Began ne demek hakaret mi ediyorsunuz ahahhaha ay kahkaha attim. Kulakların çınlasın began.Hakaret etmiyorum tabiki ne münasebet siz yazana dek ben diğer yorumu okuyup yorum yazmış bulundum
Ay nasıl görmedin dünden beri herkes konuşuyor Twitter Instagram her yerde gördüm ben onunla arkadaş olduğunu bana söylemedi daha önce bende bu olayla duydum.Haberlere mi çıkmışlar? Ben görmedim link atar mısın? Yani halı sahada ayağı acıyan adam niye haberlere konu olmuş ki..
Servisi ben hallederim söylerim gelirler perdeyi ortalık sakinleşsin bir ara takarız ikimiz birlikte dedi.Adam uşaklik etmek istememiş anlayin hâlâ gelirdi diyorsunuz. Gelecek olan şu gün yapalım bir iki gün daha bekleyebilir mi derdi.
Began diye bir kelimeyi ilk defa duydum anlamını bilmiyorum siz biliyorsanız söyler misiniz?Began ne demek hakaret mi ediyorsunuz ahahhaha ay kahkaha attim. Kulakların çınlasın began.
Hakemle mi arkadaşmış? Eee napacakmis adam gözüne yumruk yedi diye buz mu tutuyormuş.Ay nasıl görmedin dünden beri herkes konuşuyor Twitter Instagram her yerde gördüm ben onunla arkadaş olduğunu bana söylemedi daha önce bende bu olayla duydum.
Burda bir üyenin kullanıcı adıydı ondan bahsetmiş.Began diye bir kelimeyi ilk defa duydum anlamını bilmiyorum siz biliyorsanız söyler misiniz?
Siz bence adamla takılmak istiyorsanız direkt söyleyin akşam bana gelsene yemek yeriz takırız vs diye. Hiç işleri karıştırmayın.Servisi ben hallederim söylerim gelirler perdeyi ortalık sakinleşsin bir ara takarız ikimiz birlikte dedi.
Adamla yeni mi tanışıyorsunuz galiba..Ben tam anlamadim? Bekar mı evli mi? Biliyor musunuz?? Adam belki evli?? Evinize iş için gelen birine bu şekilde düşünmeniz doğru mu?Daha çok sevgili gibiyiz evet. Ama o kadar çok iş var ki enerjisi kalır mı bilmiyorum.
Gelmek istememiş, ucu açık bırakmış, bu arada gerçekten sizi sevgili olarak düşünmüyor, gözünüze girmek isteyecegi dönem flört dönemi. Bu arada doktor mu ki arkadaşını bırakmasın, hakemin ailesi vardır herhalde, ayrıca şuan tüm camia destekçisi, sizin flört en sonda gelirServisi ben hallederim söylerim gelirler perdeyi ortalık sakinleşsin bir ara takarız ikimiz birlikte dedi.
Hanımefendinin derdi makinenin bozulması değil ama..Aldığınız yerle görüşün yönlendirme yapsınlar, bizim de kurutmadan ses gelmişti, servis tekrar geldi düzeltti, değişiklik bir durum vardır belki sizde .
Dedim ona geçmiş olsun diyip çıkarsın diye kaç yıllık samimiyetim var bir kere uğramak olmaz arada bir uğrarım dedi veya doğrudan hayır dememek için bahane arıyordu buldu.Hakemle mi arkadaşmış? Eee napacakmis adam gözüne yumruk yedi diye buz mu tutuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?